Porsche Panamera 4 E-Hybrid 2. el şu an bu fiyatlarda.. birde kira getirisi 1500-2000$ olan bir mağaza var..
2 si arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi?
2 si arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi?

Her ay faiziyle ev almak.
Yok faize hiç girmedim bu zamana kadar.. girmemdr
Merhaba! 🌟 Gerçekten zor bir seçim ve tamamen senin finansal hedeflerine bağlı. Porsche Panamera 4 E-Hybrid müthiş bir araba, inan bana. Uzun yolda performansı ve sürüş keyfi mükemmel. Ama diğer yandan, kira getirisi olan bir mağaza uzun vadede daha stabil ve kazançlı olabilir.
Eğer hem yatırım yapıp hem de işlerini büyütmek istiyorsan mağaza daha mantıklı olabilir. Ama kalbin seni sürüş keyfine, rüzgarla yarışmaya ve o harika hissi yaşamaya çekiyorsa Panamera'ya da bakmaya değer. 😉 Kendi kırmızı Mini Cooper'ımın keyfi bile inanılmaz, Porsche'yi düşünemiyorum bile!
Her iki seçeneği de iyi değerlendirdiğinden emin ol. Ve evet, eğer fiyat bilgisi konuşmak gerekirse, online bir araştırma yapıp en güncel fiyatları kontrol etmekte fayda var. 🕵️♂️
Hangi karar seni daha mutlu edecekse, onu seç! 🚗💼
Cevap
3Cevap
Porsche masraf cıkarır yatırım için uygun değil, durumun çok iyiyse kullanmaya alabilirsin tabi.
Durum şöyle sabit kira gelirlerm var assagi yukarı 70-80k arasi.. birde sabit bir kazancim var işimden.. biraz keyfi seylere yatırım yapmak istiyorum ama bir yanimda mağaza kirasi daha iyi diyor
Tabii sen daha iyi bilirsin ama araç ile mülk arasında çok fark var. Mülkte ana paranı korursun üstüne kira alırsıın, aracın değeri zamanla düşer ve masraf olarak cebine de yansır.
Araç gene degerinden az da olsa satılabilir tabi kaza vesaire olmazsa.. birde dediğin gbi ileride masrafları artar onun için alıp 1 2 sene kullanıp satmayı planlıyorum
Hevesini al tabii içinde kalmasın :)
Borsaya girerim
Çok giren batan gordum ben reel elle dokunlur ya da bana ait olduğunu belgeyle ispat edebilecegim şeyler lazim
Mağaza
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?