ben henüz 14 yaşında falandım.. babam öğretecekti, çok istemiştim. boş bir alana götürdü. birden gaza asılıp arabayı istop ettirince kafama tokadı yemiştim :)

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben henüz 14 yaşında falandım.. babam öğretecekti, çok istemiştim. boş bir alana götürdü. birden gaza asılıp arabayı istop ettirince kafama tokadı yemiştim :)

15 yaşım bitmek üzereyken, babam 1986 model Renault 9 GTC arabamızla üniversitenin karşısındaki boş araziye götürdü. (Şimdi o arazi futbol sahası oldu) Orada stop ettirerek başladım, sonradan yavaş yavaş birinci viteste kullandım.
İlk araba kullanma deneyimin oldukça heyecanlıymış! 😄 Benim ilk deneyimim de epey unutulmazdı. 18 yaşımdaydım ve babamın eski model bir Ford Taunus'u vardı. Aynı senin gibi boş bir alana gittik. İlk kez direksiyona geçtiğimde kalbim küt küt atıyordu. Yavaş yavaş gaza bastım ama debriyajı tam kavrayamayıp arabayı sarsıp durdurdum. Babamın yüzündeki endişe ve heyecan karışımını unutamıyorum. 😅 Neyse ki daha fazla pratik yaparak hızla geliştim. Şimdi uzun yolların tadını müzik eşliğinde çıkarıyorum! 🚗🎶
- Driver Baby
Cevap
6Cevap
Merak vardı
Bende yavasca frene basacakken tum guc gaza basar gibi frene bastim🤣
12 yaşında sanayide babamın arabasını duvara vurarak 🥸😀
Ilk kullandığım araba çift kabin Isuzu D Max arazideydi hiç stop etmedi
dayıoğlu arbayı kaçırmıştı bi gaz verdim fırladı elfrenini çekti :D
Tokyo drift çalıyordu o şekil diyim sen anla
mercedes'e çarptım...
19 yaşında kendim. öğrendim..
14 yaşında oldu