14-15 yaşlarındaydım. Çok ama çok heyecanlanmıştım. Kafamda "Ya kaza yaparsam?" düşüncesi vardı.

14-15 yaşlarındaydım. Çok ama çok heyecanlanmıştım. Kafamda "Ya kaza yaparsam?" düşüncesi vardı.

Bir kez kullanmıştım. Ama oldukça zordu benim için ya. Hiç göründüğü gibi basit bir şey değilmiş. Ben hep diyordum işte televizyonda izlerken çok kolay falan ama hiç öyle değilmiş. Çok zor ya. Ama eminim öğrendikten sonra çok kolay ve zevkidir sürmesi.
15 yaşındaydım. Biraz heyecanlanmıştım; ama bağırtmadan rahatça kaldırabilecek miyim diye düşünürdüm. İlk kullandığım yerin alanı çok geniş ve 10'a yakın araba bizim uzağımızda dolaşıyordu. Kaza yapma riski hiç aklımda değildi, olsa bile 1 senelik düşük modelli arabayı yaptıracak gücümüz yoktu. (86 model Renault 9 GTC'yi 2005'te aldık, 2006'da ilk defa kullandım.)
Ben o zamanlar zaten arabalara aşıktım ve hayranlık duyuyordum. Hemen öğrenmek istediğimden sanırım hiç heyecan yapmadım. Bir an önce kavramanın peşindeydim :D Ehliyeti alır almaz araba alıp okula gitmiştim dfghdfh
Bir kez kullanmıştım. Ama oldukça zordu benim için ya. Hiç göründüğü gibi basit bir şey değilmiş. Ben hep diyordum işte televizyonda izlerken çok kolay falan ama hiç öyle değilmiş. Çok zor ya. Ama eminim öğrendikten sonra çok kolay ve zevkidir sürmesi.
Cevap
7Cevap
Heyecanlıydım
Ehliyette sorun yaşadım trafiğe çıkarıyordu sürekli hiç park yaptırmıyordu. Sonra kusa suça derslere gittim. Sonra bağırışları sayesinde bir gece sıçarayarak uyandım ve sınava girdim ordaki not veren adam konuşturdu ona bakarken araba istop etti ve olmadı sonra da kursu hiç sevmedim ve gitmedim ağlamaya başladım bri baktım ki anksiyete olmuşum bir daha tövbe
14 15 Yaşlarımda denedim falan olmadı seneler geçtikçe çözdüm
ilk arabamı aldığımda ehliyetim yoktu kullanmayı bırak arabayı çalıştırmayı bile bilmezdim herşeyi o ilk arabamda öğrendim.
Hiç kullanmadım. Ama Dean winchester'in 67 impalasını değil sürmek uzaktan bile görsem kalp krizi geçirebilirim 😍😍
Hic kullanmadm ama kesin heyecandan arabayı carparm
Özgür hissettim ve relax erkek gibi rahat ve korkusuz araç kullanırım biraz da hızlı 🙃😃
Hız sevdiğim için hızlandığımı görünce Ne güzelmiş ya dedim😄
"Bu araba nasıl gidiyor yaaa?" Demiştim.
Akıp gidiyordu bildiğin. 😅
Direksiyon kursuna başladığım ilk gün kullanmıştım.. çok sevmiştim hala da öyle 😄
Hiç araba kullanmadım arabamda olmadı ne arabam oldu ne de sevgilim olmayacakta
Hâlâ yaşayamadım bu duyguyu 🙄
İnşaAllah bir gün 😅
İlk 12 yaşında sürdüm eğitimci dedemdi ve çok rahat davranırdı 19 yaşındayım bugün kadar uzun yolda da şehir içindede hiç kza korkusu olmadı ama illaki yaptım
13 yaşındaydım köy yoluna girince verdi arabayı babam oturdu yan koltuğa emniyet kemeri takmayan herkes takmıştı gaza gelip gazı kökledim tarla yoluna girmiştim 😂😂
Bana babam öğretiyordu Allah'ıma kavusuyordum yemin ederim
10 yaşında mahallede pederin arabasıyla dolaşıyordum görmüş vikti beni
Kardeşlerim sağolsun öğretti çok heyecanlı güzeldi
Daha direksiyona oturmadm maalesf
13 yaşımda falan vermişlerdi
heyecan
Vitesi sürekli geriye takmak istemiştim..
Ölüm ne adamsınız lann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?