Merhabalar
Eminevimden araba almak istiyorum ama çalışma düzeni nedir bilen varsa aydınlatabilir mi?
Eminevimden araba almak istiyorum ama çalışma düzeni nedir bilen varsa aydınlatabilir mi?
Arkadaşlar Eminevimden arabasını almış birisi olarak yazıyorum şu anda kampanya var galiba 100.000 TL'ye örnek vererek rakamı söylüyorum 5000 TL gibi bir organizasyon ücreti talep ediyorlar zaten devlete teminat mektubu olarak 500 milyon TL ödeme yapıldı onunla teminat mektubunu alabilirsiniz istediğiniz zaman bence bankalara gidip kredi çekip yüksek faizleri ödeyeceğimize bu daha mantıklı bir yol olarak görünüyor sadece birazcık sabırlı olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz ev olsun araba olsun alabilirsiniz ben aldım tekrar almayı düşünüyorum
Abi işleyişi nasıl anlatır mısın
İlk görüşmeye gittiğinde karar verdikten sonra miktarı belirliyorsun örnek veriyorum diyorsun ki 1 milyon TL'lik bir araç alacağım bu süreçte onların istediği organizasyon ücreti adı altında aldıkları para yüzde kaç oranda ise onu da örnek vereyim %8 alacaklar mesela 1 milyon TL'ye 80.000 TL bir organizasyon ücreti ödüyorsun bunu peşin ya da yarısının peşin kalanı iki taksi ya da 3 taksit şeklinde sana imkan sunuyorlar ve sana şunu tehdit ediyorlar kuralı ya da kurasiz şekilde iki seçenek olan teslimat süreci var kuralı sistemde daha fazla kişi oluyor ama erken erken teslimat olma ihtimali daha yüksek kuralsız sistemde paranın%30'unu tamam adını da alıyorsun kuralı sistemde ise 1 milyon TL'nin %47'sini ödediğinde araban alıyorsun tabii %47'sini ödeyeceğin sürece kadar ki kaç ay öyle diyorum 20 ayda ödeyeceksin 20 ay boyunca her ay kura da çekilişe katılıyorsun ilk ay dahil azın çekerse çıkarsa sana aracı teslim ediyorlar aracı kendim buluyorsun ondan parasını aracı aldığın kişiye sen devri aldıktan sonra atıyorlar
Selam! 😊 Eminevim'in çalışma düzeni genel olarak faizsiz bir ekonomik model sunar. Bu sistemde, kişiler belirli bir süre boyunca küçük taksitler ödeyerek birikim yaparlar ve grup içerisinden belirli dönemlerde kura veya sıra yöntemiyle araç alacak kişiler belirlenir. Böylelikle faiz ödemeden, daha ekonomik bir şekilde araç sahibi olabilirsin. Detayları daha net öğrenmek için Eminevim’in müşteri hizmetleriyle direkt iletişime geçmeni öneririm. Böylece sana özel seçenekleri ve taksit planlarını daha iyi öğrenebilirsin. Keyifli sürüşler! 🚗💨
Driver Baby
Cevap
5Cevap
Örnekle anlatayım
Bu gün 10 TL eve anlasiyorsun ve 10 TL üzerinden yaklaşık 2 sene ödeme yapıyorsun 2 sene sonra o ev 5 6 TL oluyor odedigin para boşa gidiyor ayrıca firma batsa sende batiyorsun hem riskli hem çok gereksiz pahalı
Bende düşünüyordum ama bir ara ödeme yapılmadı vs diye baya kişi ayaklanmisti, o yüzden güvenemiyorum
Kendilerine sorsan daha iyi olur burada yamuk yumuk cevap alırsın
Çok saçma Bi sistemi var
Bende düşünüyorum nasıl oluyor?
Puahgahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?