Pandemiden beri evde çalışıyorum ama uyku düzenim bozuldu, dışarı çıkmadığım için rahatsızım, plansız programsız olduğumdan işleri de yetiştiremiyorum. Evde çalışanlar varsa gününü, işini nasıl planlıyor anlatabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çalışan büyük bir çoğunluğun pandemi süresince işlerini verimli yönetememesi ile ilgili çok fazla mail alıyorum. O kadar yaygın bir konu haline geldi ki gerek firmalara, gerek bireylere "İş Süreçlerini Yönetme Stratejileri" adı altında eğitimler vermeye başladık. Özellikle şu son bir yılda. Demek ki ciddi bir sorun olarak çalışan insan gücünün karşısında duvar olmuş ve aşılmayı beklenen bir engel haline dönmüş bu durum.
Evde çalışanlar gününü nasıl değerlendirmeli?
İşlerini ev ofis ortamından yürütmek zorunda olanlar için önceden burada da paylaştığım görüşleri incelemenizi tavsiye ederim. Tekrara düşmek istemem ama biraz değinmeden de kendimi alamadım.
Kendinize de vakit ayırabileceğiniz hobiler edinmek günü daha renkli geçirmenize, günün yorgunluğunu atmaya yardımcı olacaktır. Bu yazdıklarım kolayca hayata geçirilebilecek öneriler ama daha fazlasına ihtiyaç duyarsanız bir uzmandan destek almanızı öneririm.