Merhabalar evden çalıştığım için baya bir kilo aldım.7/24 olarak çalıştığım için düzenli bi sistemim yok nasıl kilo verebilirim.8 10 kilo kadar fazlam var
Boyum 161 kilom 59
Boyum 161 kilom 59
Şeker ve tatlıdan uzak dur bol su iç başka şeyler de var kilo vermene yardım edecek şeyler mesela yeşil çay sabah aç karnına su ile karışmış elma sirkesi iç
Cevap
3Cevap
Evde vücut ağırlığı ile spor yaparak kilo verebilirsin. Yemek düzenini de oturtman gerekiyor
Vücut ağırlığı ile spor nasıl yapabilirim dediğim gibi sabit bir çalışma düzenim olmadığı için
30 - 45 dakika ayırabilirsen saat fark etmeksizin yapabilirsin. YouTube ' da çok fazla içerik var işe yarayabilir
Bakarım tabi önerebileceğiniz bir kanal var mı
Spor ve diyet, imkanın varsa günde 15-20 dk tempolu yürüyüş
Bu dediklerin için sorun yaşıyorum hergün aynı saatte uyanamıyorum çalışma düzenim çok karmaşık
Diyet ve evde kardiyo ile çözebilirsin
Bunları nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu düzene
YouTube de birkaç sayfa var takip edebilirsin sayfa isimlerini yazarım. Diyet için bir hocadan destek alsan daha iyi olur bende yazarım sonuçta hemen hemen aynı şeyler ama sebep olmak istemem
şu an pandemiden dolayı zaten çıkamadığım için evden de çalışıyoruz malum. O yüzden evde oldugu kadar artık sayfa isimlerini paylaşabilir misiniz
Güt ve fitness, ağırsağlam YouTube sayfalarında evde hit kardiyo videolarını inceleyebilirsiniz
Bende evden çalışıyorum 1 yıla yakındır ancak bu sürede baya kas geliştirme yaptım. Yapılabilir yani
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim
Yemeğine dikkat et ve bol bol yeşilçay iç
Yeşilçayın çok etkisi oluyor mu
Evet çok hemde
Yeşilçay denicem o halde
Faydasını görürsünüz hanımefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?