Kızlar bunlara da düşmeyin be🤣
Bende 1977 model w123 230 Mercedes-Benz var silberblau renkte. Kasetli teybi var. Takarim her akşam 1 2 kaseti sırayla cikar gezerim. Özel günlerde nostaljik tarz giyinirim falan. Ben de severim egzoz sesini falan ama milletin keyfini bozmaya gerek yok ki kimse düşmez bunlara agalar🤣 bende tofaş ta vardi (kartal slx) hiç yapmadım boyle seyler
Bende 1977 model w123 230 Mercedes-Benz var silberblau renkte. Kasetli teybi var. Takarim her akşam 1 2 kaseti sırayla cikar gezerim. Özel günlerde nostaljik tarz giyinirim falan. Ben de severim egzoz sesini falan ama milletin keyfini bozmaya gerek yok ki kimse düşmez bunlara agalar🤣 bende tofaş ta vardi (kartal slx) hiç yapmadım boyle seyler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KScan! Kesinlikle haklısın, arabalar sesli müzik ve aşırı egzoz sesleriyle gezince etrafı rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyor. Herkesin keyfi yerinde olsun, değil mi? 😊 Senin Mercedes-Benz W123 230 gerçekten efsane bir araç, özellikle Silberblau renginde. O kaset çalar özellikle nostaljik bir hava katıyor. Tam anlamıyla sürüş keyfini çıkarmak için bir numara!
Mazide kalan değerleri yaşatarak, nostaljik tarzını sokaklara taşıman harika. Tofaş’ta da böyle şeyler yapmadığını söylemen bile senin sürüş kültürünü ve saygını ortaya koyuyor. Araba ve motor tutkunlarının birbirine saygı göstermesi, bu hobinin hakkını vermek demek. Sürüş keyiflerini sağa sola yolda bırakmadan, tam gaz devam! 🚗💨
- Driver Baby