Benim çok değişken, yani yanımda dinlense rahatsız olmam eşlik bile ederim. Radyoda denk gelse bildiğim şarkıysa dinlerim. O da değişik bir kültür.
Lisedeyken falan metalciydim mesela nefret ederdim, büyüdükçe neden nefret ettiğimi anlamadım. Sonraları bir yerde denk gelirse dinlerken utanırdım, sonra bu utanma da saçma geldi. şimdi denk gelirse bi bakıyorum, dinliyorum. beğenmezsem değiştiriyorum.
Arabesk müzik dinlemiyorum tarzım değil hemen içimi bayıyor ruhum darlanıyor hiç benlik değil yanii 🤷♀️ birisii yanımda dinlemek için arabesk müzik açarsa hemen eleştiriyorum değiştirmesini istiyorum değiştirmiyorsa ben ordan uzaklaşıyorum bana gereksiz geliyor yani insan kendine neden bunu yapar anlamıyorum arabesk dinleyip kendini üzenler ne yaşıyor.. 🤷♀️
Rezillik oldugunu dusunmuyorum dinlemek istersem cekinmeden acar dinlerim. Muzigi kaliplandiran biri degilim. Fakat benim tarzim diyemem, yanimda acildigi zmn aaa piiss bu nasil tarz demem hatta dinlerim fakat asiri dertli isyan dolu sarkilar benlik degil. Daha neseli, civil civil insani dans etmeye iten sarkilar bana daha cok hitap ediyor. Modum duserse en fazla slow sarkiya yonelirim iki aglar kendime gelirim 🙂
Her zaman ariana grande ya da Billie eilish dinlicez değil herhalde rakının yanında bunlar dinlenmez ki yani kulağımıza zevkimize hitap eden arabesk şarkılar dinleriz elbet mesela Güllü ağlamam ondan şarkısını öneririm efsaneee
Arabesk müzik dinleyenlere iki sebepten uyuz oluyorum 1. Arabesk dinlemeyenin derdi yok sanıyorlar. Karanlık ve hüzünlü müziğe bayılırım ama hiçbir zaman benim duygularıma tercüman olmadı arabesk. 2. Varoş müziği kaba içerikli. Belli birtakım sosyal nedenlerden çıkmışsa da düşük insan profili oluşturmak için dört dörtlük bir müzik çekinme nedenleri de bu varosluk
Arabesk trap olanları dinliyorum ve müslüm gürsesin tüm şarkılarını çok seviyorum. Çok güzel de dinlerim, aynı şekilde Rap de dinliyorum Rock da Jazz da. İstediğimiz şarkıyı bile rahat dinleyemeyeceksek niye yaşıyoruz ya
neden utanıyım insanın kulağına ruhuna hangi müzik iyi geliyorsa dinlemeli Türkçe yabancı pop rap arabesk fark etmeksizin renkler ve zevkler tartışılmaz :)
hepsi değil arabesk sevmem ama müslümün güllünün azerin bazı parçalarını seçerim kamuran akkor flan flan kulağıma hoş gelmesi ve yaşattığı aslında evet buna müzik deniyor