bazısı o şekilde kız tavlayabileceğini düşünüyormuş bana göre çok itici bir olay siz ne düşünüyorsunuz?

Üç tane kendini bilmez varlık böyle hareket yaptığı için hepsini gömmeniz mantıksızca bir genellemedir. Tüm dünyada desibel yarışmaları düzenlenmekte ve bu tarz teçhizat donanım ekipman için harcadıkları para sizlerin ev almaya harcadığınızla eşdeğerdir.
Tabiki gecenin bir yarısında mahalleden geçen tiplerin rahatsız edici düzeyde müzik dinlemesi kürekle ağızlarına vurmak için yeterli gelse de onların da aramızda yaşayan nesli tükenmek üzere küçük hayvancıklar olduğunu unutmamak gerekir.
arabaya roket atar atmak istiyorum o derece nefret ediyorum:)
aslında çaldığı müzik türüne göre değişir arabesk arabesk rap gibi şarkılarsa sevmediğimden heralde meslek lisesi önünde bekleyen tipler gibi görürüm. yabancı ritmi güzel hiphop rap tarzı müzikler çalanları da abartıyor ama en azından zevkli derim
Görgüsüzlük yani tek kelimeyle
Cevap
49Cevap
arabanın görüntüsüne içindekilerin tipine müziğin kalitesine ve ses kalitesine göre değişkenlik gösteren bir durumdur yoldan araba bmw dir tesisat on numaradır çalan müzik Ankara havasıdır içindekilerde krodur hay canım dersin ama araba tofaştır on numara toplamıştır adam tesisat on numaradır çelik jantlı sade bir modifiye etmiştir içindeki adamda düzgün biridir çalan şarkıda willy william ego dur ooo şekilmiş dersin başka bir alternatifte var tabii araba gene tofaştır sağında solunda macun vardır çelik jant bile yoktur saçma sapan bir müzik sistemi vardır çalan parça dj akmandır sen pastanede otururken önünden geçerken müzik son ses vaziyetteyken bide egsoz patlatır içindekiler apaçidir tofaşçıların tamamına o gözle bakmana sebebiyet verir gene hay canım dersin kısacası bakmak var görmek var...
Kızların arabaya dolayısıyla arabası olan erkeklere olan anormal ilgisi, flört iletişim dialog halkla ilişkiler sosyal ilişkilerden uzak erkeklerin > cinsellik düşünen nöronları doğru çalışmayan zat'ı muhteremelerin , > hemen bir araba alıp son ses müzik açıp, kızları kendime çekmeliyim diye düşündürmektedir. Çok kötü bir durum... talep etmeyin, arz olmasın. !
Öyle saçma şarkılar dinlemeseler keşke. Yüksek seste dinlemeyi severim ama ses az gitsin diye cami kapatıyorum. Zevk aldığım için açıyorum ben o da uzun yollarda şehir içinde acmam o kadar.
Ben oyleleroni sevmiyorum ya itici
Dedigin gibi itici olabiliyorlar kiz tavlarim hesabi olarak dusunuyorlar,
Ama yeri geldimi yani canim sikkinken son ses bnde aciyorum oyle kndimi iyi hissediyorum muzigin sesiyle kayboluyorum otobanda
1 adet tofaş
4 adet keko
1 adet arabesk rap şarkısı
Sonuç=0 kız tavlamak ve yenilen binlerce küfür.
Ben arabada son sese yakin dinlerim. Kimse de zikimde olmaz afedersiniz. Muzik son ses ve eslik edilerek dinlenir bana gore.
milletin hastası olur bebeği uyuyodur diye düşünmüyorsun demek
Hayir dusunmuyorum. Dusunmemi gerektirecek bir sey de yok acikcasi.
bizim mahallede var gece 2 de başlıyorlar tur atmaya şahinle amerikaganın negrosu varsa bizimde böyle kekolarımız var.
Kızlar felan s. kmde değil açıkçası müziği son ses dinlerim tesisatima güvenip. Ben böyle seviyorum kimsenin ne dediğinin önemi yok ;)
çevreye verdiğin rahatsızlığı takmıyorsun yani
Dediğin gibi düşünen arkadaşlarım oldu. Kızın yanında patinaj çekiyordu ama kroluk yaptığının farkında değildi herhalde. Ben genelde sevdiğim müzik olunca o an nefsimi ödüllendirerek coşmak amaçlı açıyorum :)
Geçtiği yerlerde hasta, yaşlı, uyuyan, işten yeni gelmiş olan var mı düşünmeyen insana benzeyen yaratık türüdür. Her kapının önünden geçtiklerinde akıl fikir diliyorum kendilerine.
Genel olarak küfür ediliyor hemde baya ağır küfürler
Çünkü insanlar biraz düşünceli olmalı
Geçtikleri sokaklarda bölgelerde uyuyan bebekler vardır
Hasta olup zar sor uykuya dalan insanlar vardır
Bunların kız versiyonları türedi mini cooper a 5 kişi binip son ses müzik dıptıs dıptıs
insanları rahatsız etmiycek şekilde açar kendim takılırım en iyisi bu :D
En büyük tutkum araba kullanırken yüksek de müziğe eşlik etmek. Kim ne derse desin çok zevkli ❤
Gif'dekiler ben ve kizarkadaslarim olabilirdik😂😂😂
Arabada müzik dinlenir ama çevreye dinletilmemeli bence :)
Kask ta ses sistemi var açıyorum sonses kopa kopa gidiyorum.
Gerçi benden başkası duymuyor
Bağcılarda bilumum ciftlik semtinde tonla olan insan çeşidi...
kendiminde içinde bulunduğu araba : bmw i8 şarkı: Electro house-hits =Cool
araba : doğan slx Şarkı: oyun havası = tam Bir keko
bide Ankara havasını son ses açan doğancılar var öğğğh dyorum yani
dinle ama :D
müzik son ses dinlenir ben kendimi öyle rahat hissettiğim için o şekilde geziyorum arabayla
terbiyesizlik saygısızlık gece 2 sinde geçiyor evimim sokağın geçiyor rahatsız oluyorum
Arabam olsaydı arkadaslarımla eğlenmek için bunu yapardım. Herkes abaza değil yani
çevreye rahatsızlık veriyor yinede
Canlanın canım sizde biraz somurta somurta nereye kadar
Ne muzik dinledigine bagli benim. gibi bon jovi, scorpions dinleyen de var... sagopa kajmer dinleyen de var... ama kız tablamak icin degil zevk meselesi
Asagi indirip egzoz borusunu agzina sokmak istiyorum
zavallı insanlar onlar konuşmayı beceremeyip o şekilde kızların arabalarının önüne atlıyacağını zanneden tipler acıyorum
Bunu yapan gereksiz krocan abazanlar da var. Bide gerçekten kaliteli ses sistemiyle kaliteli müzik dinleyenlerde var.
Saygısızca ve zaten bende hep orta seste şarkı dinlerim
öküz kıro allahın malı inş ilerdeki kazığa geçersin gibi şeyler düşünüyorum
arabaya göre değişir :)
Konser verdiklerini zannediyorlar :D
bende uyuz oluyorum onlkara ya
Araba porsche olunca görürüm sizi 😂
hele şahinli olanlar :D hızlı ve tüplü
bir Ankara klasiği :)
tofaşcılar genelde yapıyor
evet Ankara da fazlasıyla mevcut
cincin dolu
Ya gerçekten zavallisin ya benimle konuşabilecek düzeyde bir insan değilsin lan bacak adamdan ya da başka insanlarla yiyisirken görsün mu lan bana erkekler bakiyor diye laf atiyolar diye eve gelip aglamis insanin ben herşeyi geçtim kuzenlerime enistelerime bile el vermiyorum o da mi yetmedi kapaliyim he o da mi yetmedi Allah'a şükür namaz kiliyorum bunların hiçbiri yetmediyse peygamber ummetiyim Allah korkum var benim zaten Allah korkusu olanda kolay kolay zina yapmaz ama sen sen ol gozunle görmediğim şeye mana bulma bakarsin elini tuttuğun kizi baskalari morartmis olur benden söylemesi hadi eyvallah
Bende seni adam zannedip konuşmaya calismistim ama gördüm ki adam değil erkekmissin sen erkekkikle adamligi karistirmissin adamlik penisin olmasıyla olmuyor senin sadece penisin var adamligin karakterin yok be güzelim hadi simdi buradan s*ktir git bu saatten sonra kicinida yirtsan sana cevap vermem hadi yalllaaaaaaaaa
Müzik dinlemem kolay kolay. 😃
canım olarak düşünüyorum
Amaçlarına ulaşamayacaklarını düşünüyorum.
kulakları ağır işiten tipler diyorum :))
İtici ve rahatsız edici.
Çok komik görünüyorlar 😀
Serseri soytarı baba parası yiyen yavş...
Bu filmi biliyorum giftekini 😄
Problemli olduklarını düşünüyorum
boş bir hayat olum mk :D
Trans, break beat kısık seste dinleyemem..
bir süre sonra sağır olacaklar
indirip tek tek dövesim geliyotr
Bencede itici
tam bir mallık
saygısızz kişiler..
Nefret ediy0rum
gife bayıldım :D
Apaci kiro onlar :)
kesinlikle
:))
kekoluk işte
Apaci :)
What is Loveeee xd
Gerrzekçe.
Saftirik hepsi
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar