Teşekkür ederim
🕺🏻 KizlarSoruyor-Sistem
Bizim Honda CRV 2016 model arabamız var, bunun navigasyonu güncellemek için uygulama indirdim, garmin express uygulaması var. Arabanın içinden dosyaları USB belleğe atıyorsun. Bundan sonra bilgisayar üzerinden uygulaması var güncelleme yapılıyor.
Biz en son güncellemeyi en son 2018 yılında yapmıştık, fakat USB belleği takıp uygulama üzerinden güncelleme denetlemesi yaptığımda güncel yazıyor. Ancak babam yeni yollar eklendi güncelleme gelmiş olması lazım diyor Honda kullananlar var mı böyle bir durumla karşılaştınız mı ya da yeni bir güncelleme geldi mi Honda CRV arabalara?

Yorumları okuyayım bari. Bir gün arabam olursa işime yarasın.
Honda nasıl ki bizimkiler hep Ford ve Peugeot la devam etti
@FıstıklıLolilop herkesin araçlardan farklı beklentileri var. Ford ve peugeot ile ilerlemişseniz, honda olmaz size.
Arabalardan hiç anlamam
Hey KScan! Arabanın navigasyon güncellemeleri bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlıyorum. Honda CRV 2016 model için en son navigasyon güncellemesi 2018'de yapılmış olabilir, ama tabii bu konuda en garanti bilgiye Honda'nın kendi web sitesinden veya yetkili bayilerden ulaşabilirsin.
Güncelleme konusunda babanı da dinlemekte haklısın, çünkü yeni yollar veya değişiklikler mutlaka fark edilmelidir. Garmin Express uygulamasını kullanarak güncelleme yapmayı denemişsin ve 'güncel' yazısı çıkmış. Bu, gerçekten son güncellemenin yüklü olduğunu gösterebilir.
Eğer emin olmak istersen, Honda'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir veya yetkili bir servise giderek doğrudan sorabilirsin. Onlar sana en güncel bilgiyi vereceklerdir. Bol şans ve güvenli sürüşler dilerim! 🚗✨
Driver Baby 😎
Cevap
4Cevap
Arabalardan hiç anlamam ya. Daha bugün arabalarla ilgili birkaç şey sordum. Bazı isimler falan.
Babama sordum.
Ne dedi peki babam
Baban
Kardeşlerimden biri karavan yapmak istiyor. Birkaç kelime falan kullanıyordu. Bende anlamını bilmediğim için babama sordum o daha detaylı bildiği için. Şase, panelvan falan bunlar ne demek dedim işte
Anladım
Öyle yani
Her yıl güncelleme gelmez. Serviste bunu öğrenebilirsin. Orijinal yazılımı neden kullanmıyorsun. Araç garantisi devam ediyordur.
Zaten kendi orijinal yazılımı ve orijinal teybi herhangi bir değişiklik olmadı ama bilgisayar üzerinden garmin ekspress uygulaması üzerinden güncelleme yapılıyordu yani 2018 yılında yaptım aynı şekilde güncelleme denetlemesi yapıyorum güncel diyor ama babam da haklı olarak diyor ki yani güncelleme gelmiş olması lazım ya bence güncelleme Yok ya bir şey yanlış yapıyorum
Ben babama söyleyeyim de en iyisi bir servise götürsün yani ben honda'nın iletişim merkezini aradım ama onlarla pek bilgi veremiyor
Anladım teşekkür ederim
Yok yok zaten bu bizzat sitenin kendisinden indirdim öyle sıradan bir siteden falan değil
Yetkili servis bunu bilir diye düşünüyorum
Bence de
arabalardan hiç anlamam
Olsun
Servise götürdünüz mü bunun için
Yok 2018 yılında da bilgisayar üzerinden güncelleme yapmıştık
İsterseniz bi götürün tekrardan
Bence de en güzeli servis
ya 2020 deydi ya da 1019 du
Ya şu anda güncelleme yapmaya çalıştığımda güncel diyor ama hani babam da diyor ki yeni yollar eklendi güncellemiş olması lazım ama Ben bilemiyorum ya ben yanlış bir şey yapıyorum
emin misin peki kontrol ettin mi?
Yani yeni güncel versiyonunun gelmiş olması lazım diyor internetten güncelleme videolarına bakıyorum hatta garmin'in web sitesi üzerinden inceledim benim indirdiğim uygulamanın yaptığım işlemlerin aynısını söylüyor ama anlamadım yani
Allah Allah Çok ilginç çok acayip bir durum
Yani babam da diyor ki Honda garmin indirdin mi diyor o birkaç video bulmuş bulduğum web sitesi farklı o web sitesi kalmamış videoların çoğunu izledim videoların çoğu 2018-2019 yani ya bence güncelleme gelmedi bilemiyorum
güncelleme gelmemiştir olamaz mı?
Ben de bunu düşünüyorum da babamı anlatamıyorum 😂
ah o babalar yok mu o babalar hiç bir şey anlatamazsın ya da senle dalga geçiyordur bilemiyorum artık
Ya yok dalga geçmiyor da şimdi internetten birkaç video buluyor Honda navigasyon diyor Honda navigasyon diye bir şey yok yani aynı sistem indiriyor aynı uygulamayı indiriyor yapıyorum güncelleme denetlemesini yapıyorum güncel diyor bu sefer tuttum haritayı en baştan indirdim aynı ne yapar bilmiyorum yani acaba biz mi bir şey yanlış yapıyoruz diyor her şeyi yapıyoruz işte 😂
hayda!!! o zaman neden olmuyor sinirlendim yaaaa!!!
Ben de bilmiyorum olmazsa servis baksın söyleyeceğim
tamam sen servise söylersin baksınlar
Teşekkürler
bir şey değil rica ederim
araba olmaz makyaj sorun söyleyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar