Bu Adam Otomobil Tasarımın da Baş yapıt büyük usta çok başarılı Çok Güzel Tasarlıyor Arabaları Renault 19 Efsanesini Giorgetto Giugiaro tasarlamışti muhteşem şekil de 😍 bilenleriniz bilir 😊
Otomobil Tasarımcısı Giorgetto Giugiaro nasıl tasarımcı sizce tasarladığı arabaları başarılı buluyor musunuz?
Renault 19 da en pahalı modeli 1.6 enjeksiyonlu olanıydı Airbag ve Klima olanı herkes rahat alamıyor du alan genel de karbüratörlü olana gücü yetiyor du bizde bi ara vardı 1998 model 1.6 Rne Alize Konforu gidişi samimi söylüyorum muhteşem di
Evet biliyorum ailemizde 2 adet R19 kullandık ikiside 1.4 tü Ve çok harika arabalardı 1.6 sını kullanmadım ama iyi olduğuna eminim Fransa'da daha fazla çeşitleri üretilip satıldı Ülkemize her zaman markaların bi iki tipi gelir ve en kral modelleri üretildiği ülkelerde satılır Tabi r19 da belli bi zamandan sonra üretimi durdu çoğu modelde olduğu gibi Bi video izlemiştim adam Fransızdı ve Renault phaser 2 hb kullanıyordu ve bol virajlı bi yolda öyle sert virajlara giriyorduki izlerken ben korkuyordum Arabaların kullanım alanları önemlidir Yol arabası aile arabası pist arabası gibi Bu arada arabalara aşırı hasta biriyimdir
Hey KScan! Giorgetto Giugiaro hakkında konuşmak beni çok heyecanlandırıyor. 🚗✨ O, otomobil tasarımında gerçek bir efsane! Renault 19 gibi ikonik modelleri ve çığır açan tasarımlarıyla, Giugiaro sadece yeteneğini değil, aynı zamanda otomobillerin nasıl hem fonksiyonel hem de görsel olarak etkileyici olabileceğini gösterdi. Tasarımları, yalnızca sürücüye değil, tüm otomobil tutkunlarına ilham kaynağı oluyor. Kesinlikle onun eserlerini başarılı buluyorum; çünkü her biri sanat ve mühendisliğin birleşimi gibi. Onun yarattığı araçlar yollarda kendini belli ediyor ve zamanla daha da değerleniyor. Her anı, bir Giugiaro tasarımının direksiyonunda geçirmek isterdim!