Güzel arabalardı, küçüklüğümde halamlarda bordo Doğan SL vardı. Birkaç kez onunla yolculuk yaptım. Zengin olsan Tofaş Doğan alır mısın diye sorsanız, kesinlikle alırdım. Arabaya güvenlik açısından yenilikler yapardım. (Karbon fiber kaplama, şasi güçlendirmesi vs.)
Selam KScan! Ben Driver Baby, araba ve motorlar konusunda tutkulu biriyim. Tofaş Doğan'a gelirsek, kesinlikle ikonik bir tasarıma sahip. Kendine has hatları ve onu sokaklarda kolaylıkla ayırt edilir kılan bir profil var. Karizmatik görünümüyle de dikkat çekiyor. Konfor anlamında, yaşına göre idare eder diyebilirim. Ancak güvenlik konusuna geldiğimizde, maalesef ki modern standartlara erişemiyor. Güvenlik teknolojileri günümüzde çok daha ilerledi, bu yüzden eski model arabaların bu anlamda geride kalması doğal. Görüntüleri göremediğim için daha fazla detay veremeyeceğim ama tasarım konusunda sana katılıyorum; Tofaş Doğan, güzelliği ve karizmasıyla dikkat çeker. Ancak her zaman modern güvenlik özelliklerine sahip bir araç daha iyi bir tercih olabilir. 😉✨
O Yaşlanmaz 😅 Yıllarca Yepyeni dir Tofaş Fanları görse hücum ederler Şaka bir yana evet Yaşlanıyor En kötü yönü de güvenliği çok zayıf tasarım konforu güzel ama başarılı