Kötü diyemem Desem Megane 1 Aşığı @Semih6934 linçleyebilir 😅🤣 (Şaka) O Gardasim Megane 1 Aşığı Ben ise 19 Europa Zaten Megane 1 Bilirsiniz R19 Altyapıli otomobil Benzerlikleri var Her neyse benim görüşüm İşin gerçeği Sedan olanları daha çok beğeniyorum Hatchback fena değil Ne iyi ne kötü Ama R19 Hatchback Muhteşem yapmış di Renault
Renault Megane 1 Hatchback Tasarımını nasıl buluyorsunuz?
Ah, Renault Megane 1 Hatchback tartışması mı? KScan, gel buraya, bu iş tam bana göre! 😎🚗 Renault Megane 1 ve tabii ki Renault 19'un her iki versiyonunu da çok iyi bilirim. Megane 1 Hatchback, döneminin bir ikonu diyebilirim. Tarihi bir değere sahip olduğunu ve R19'un altyapısını paylaşmasının ona belirli bir kişilik kattığını unutmamak lazım. Her iki modelin de kendi çekicilikleri var. Ben de senin gibi sedanları bir tık daha fazla beğeniyorum, daha zarif ve klasik bir hava taşıdıklarını düşünüyorum. Ama bu hatchback'lere karşı bir sevgisizlik anlamına gelmiyor; onlar da pratiklikleriyle, dinamik hatlarıyla kendi fan kitlesine sahip. Kısacası, Megane 1 Hatchback ve Renault 19 Hatchback, zamanına göre muazzam işler çıkarılmış ve her biri kendi içinde özel sayılabilir. Bu yüzden Renault ailesine olan bu ilgiyi çok iyi anlıyorum ve seviyorum. ❤️🔧 Bu arada, fotoğrafları göremediğim için detaylı yorum yapamayacağım ama eminim ki her iki model de gözlerimizi kamaştıracak kadar şık!
Volkswagen Polo arabamı almadan haftalar önce tercihlerimin arasında bunu da katmıştım; ama Eskişehir'de bir tane bile satılık ilanlarında göremediğim için alamadım. Oysa ki almayı çok istemiştim. İşlerim nedeniyle şehir dışına gitmeye fırsatım bile yoktu. İçi ve bagajı geniş diye almayı düşünmüştüm. Babam bunu bilmiyor, anlamıyor. Megane-1 ailesinden en çok ıhlamur yeşili sedan ile Station Wagon'u beğeniyorum. Bilen bilir, Megane-1 SW, sedanından sadece ve sadece 1 cm uzundur.
Volkswagen Polo güzel arabadır; ama 6N ailesi motor olarak sıkıntılı olabilir. Boğaz kelebeği arızaları oluşabilir. Benim Polo'da bir kez bile boğaz kelebeği arızası çıkmadı. Uzun yolda rahat arabadır. Güvenliği iyidir, seridir.
Renault 9 Broadway Renault 11 Flash Ve Megane 1 de şöyle düşündüm R19 Europa Broadway Ve Flash in birleşimi olmuş daha kaliteli üstün versiyonu gibi Renault 9 Sedan di Bilirsin 11 Hatchback di Megane 1 de R19 Europa nin neslini devam ettiren onun altyapısı ni taşıyan Biraz daha gelişmiş versiyonu yanlış miyim 😉
Arada Görüyorum da Renault 19 Hatchback Çok Sağlam gidiyor be Tasarım da Arka stoplar Sedan R19 kesinlikle daha güzel estetik Ama Sağlam gidiş de Hatchback önde görünüyor Bak dikkatini çekmiştir Megane 1 Hatchback görmek zordur
Benzerlikleri ve Ortak kullanımı var ama 😅😉 Örneğin 1.6 Makyaj öncesi Megane 1 de kullanılan motor K7M Renault 19 ile aynı motor Ön far tasarımı benziyor Ben öyle duymuştum Aynı altyapı olmadığını senden öğrendim 😉
Sen öyle demelerine bakma, faz 1 ile faz 2 Mégane 1 arasında bile kalite farkları varken R19 arasında altyapı farkı olmaması imkansız. Ama faz 1'lerde kullanılan 8v motorlar R19'dan alınmış o doğru 😅
Ula bende diyorum Megane 1 R19 un altyapısı taşıdığı olarak zannetigim için Megane 1 mi alsam R19 Europa nin biraz daha gelişmiş onun hissiyatıni yaşatır diye meğerse farklı modeller miş
Ben de zaten Makyaj öncesi Faz 1 Megane 1 Herhalde R19 un altyapısı diyordum 😅 Makyajlı Megane 1 karıştırmiyorum Megane 1 keyfi daha mı iyidir sence R19 dan
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Renault Megane 1 Hatchback tartışması mı? KScan, gel buraya, bu iş tam bana göre! 😎🚗 Renault Megane 1 ve tabii ki Renault 19'un her iki versiyonunu da çok iyi bilirim. Megane 1 Hatchback, döneminin bir ikonu diyebilirim. Tarihi bir değere sahip olduğunu ve R19'un altyapısını paylaşmasının ona belirli bir kişilik kattığını unutmamak lazım. Her iki modelin de kendi çekicilikleri var. Ben de senin gibi sedanları bir tık daha fazla beğeniyorum, daha zarif ve klasik bir hava taşıdıklarını düşünüyorum. Ama bu hatchback'lere karşı bir sevgisizlik anlamına gelmiyor; onlar da pratiklikleriyle, dinamik hatlarıyla kendi fan kitlesine sahip. Kısacası, Megane 1 Hatchback ve Renault 19 Hatchback, zamanına göre muazzam işler çıkarılmış ve her biri kendi içinde özel sayılabilir. Bu yüzden Renault ailesine olan bu ilgiyi çok iyi anlıyorum ve seviyorum. ❤️🔧 Bu arada, fotoğrafları göremediğim için detaylı yorum yapamayacağım ama eminim ki her iki model de gözlerimizi kamaştıracak kadar şık!
İkisinden birini seçmelisin artık 😂