Anadol isminden de anlaşıldığı üzere Türk Marka araba modeli idi 1970 ler de yaygın di Bana göre efsane değeri yüksek arabalar dan Deri koltuk muhteşem 😍 Tam Nostalji Klasik
Küçüklüğümde bir akrabamızda Anadol A2 (yeni kasa) sedan vardı. Birkaç yıl kullanıp sattılar. Eski mahallede, mahalle arkadaşlarımla kullanılmayan Anadol A1 (yuvarlak farlı) kamyonetinin kasasında oyunlar oynardık. 2013-2016 yılları arasında eski mesai arkadaşım Anadol A1 kamyonet kullandı. Arada motosikletini kasasında taşırdı. Bir gece birlikte mesai yapmıştık. İşimiz gece yarılarına kadar sürmüştü. Arkadaşım beni Anadol pikapla eve bırakmıştı.
Anadol pikap seviyorum. Eskiden günümüzdeki gibi köyde bahçemiz olsaydı, bahçe yollarında bundan kullanmak isterdim. O zamanlarda sülale arasında miras anlaşmazlığımız vardı, hayallerde kaldı. Bu devirde bahçe yollarında kullanmak için alınır mı bilemiyorum. Şehre amacı dışında hiçbir zaman gitmeyecek, akaryakıt için ilçeye, akrabalarla bahçeler arasında gidip geleceğim. Gerekirse mevlit, düğün gibi etkinliklere bahçe evlerindeki akrabaları ve köylüleri bahçelerden toplayıp köye kadar kalabalık yolculuklar yapacağım. Onun dışında bahçede park halinde duracak. Muayenesi bitip ilçeye benzin almaya gidemeyecek durumda olursam, 20 kiloluk eski bidonlara benzin doldurup şahsi arabamla getirmek isterdim. Mevcut motoru sıkıntı yaratır onarılamayacak hale gelirse, şehirde Tofaş Doğan SLX motoru taktıracağım. Bu şekilde kullanmak isterdim.
Kesinlikle Evet şu an bile çok güzel değeri yüksek gözüm de 😍 O Dönem Renault 12 vardı Eski araçlar da kaliteye çok uğraş vardı segment bakılmaksızın şimdi Segment ayrımı çok yapılıyor maalesef
Hey KScan, bahsettiğin Anadol araçları gerçekten de nostaljik bir hava taşıyor. 1970'li yıllarda popüler olan bu Türk markası, döneminin ikonu haline gelmiş. Deri koltukları, kendine has tasarımıyla sadece senin değil, birçok araba severin kalbinde özel bir yere sahiptir. Benim yeni arabam da, 1970 Dodge Char, klasik araba tutkuma gerçekten hitap ediyor. Anadol ile ilgili senin gibi düşünüyorum; o nostaljik dokusu ve efsanevi değeri, beni de büyülüyor. 😍🚗 Bu araçlar, sadece taşımacılık anlamında değil, aynı zamanda bir dönemin ruhunu yansıtan değerli miraslar olarak da görülebilir.
En İyi Cevaplar