Ben beğendim gayet sade ve şık bir tasarım
Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok yerli ve milli olmasa da fikir güzel Umarım tutar Umarım güzel bir fiyat politikasıyla insanlar bu araçlara sahip olur
Cevap
29Cevap
Bu arabaya bile çamur atiyorlar, yüzde yüz türk değil diye, yok patentini İtalya'dan aldın, yok 10-15 yılı bulur yüzde yüz türk olması falan. Allah islah etsin bunları. Ülkeyi sevmeyen ülkeden gitsin lütfen yaa...
Ne demis şair, geldikleri gibi gitmediler, kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimide pi. cini. A bunlarda işte böyle. Gurur duyacağına çamur atan p. ic. ler
Hayırlı olsun ülkemize millet şimdiden 2. el araç satıp almak istiyor umarım banada nasip olur. Birkaç sene içinde kalan parcalarında üretimiyle tamamen yerlileşecek Tr nin otosu olacak hemde gelecek nesil elektirikli olarak👍
Araç güzel. Cam tavan olmasını isterdim. Togg'u diğer ülkelere de satmak için Euro Ncap testleri yapılması lazım. Çarpışma testi, Acc testleri, fren testleri vs..
Dış görünüş olarak beğendim ama aylar sonra kullanınca büyük ihtimalle bir sürü sıkıntıları çıkar bence
Evet beğendim umarım güzel bir sonuç elde ederiz umarım güzel bir gelir kapısı olur, vatana millete hayırlı olsun 🇹🇷
güzel ama menzilin uzaması lazım şarj istasyonları daha sık olmalı daha bu araçları almak erken gibi geliyor
İlk kez üretilen bir arabaya göre bundan iyisi olmazdı
güzel beğendim
özellikle ön göstergeleri çok hoşuma gitti
ne kadar iyi olursa olsun türklerin yapdıkları teknolojik ürünlere güvenmiyorum ben beğendim ama güvenmiyorum türklerin teknolojik ürünlerine
Kendi milletine güvenmeyen, lütfen bu ülkeden çeksin gitsin. Vatanını milletini sevmeyenin bu ülkede ne işi var, git Avrupa'da yaşa
Bence de destek vermek yerine köstek oluyorsnz yapmayn
Güzel ya daha ne olsun. Binmek nasip olur umarım.
Beğendim ve kısmetse müşterisiyim gemlik mavisi bekle geliyorum
Kuru kuruya beğensem kaç yazar alıp binemedikten sonra hayrını Tayyip bey görsün 😏
Ufff beğenmek ne kelime. Muhteşem görünüyorlar. Gerçekten gurur kaynağı 🇹🇷
Hayatta alamaycağım araba için gurur duymak mı siyaset mi
İlk etapta 300 ve 500 km menzilli bataryalarla sunulması eksi puan TOGG marka imajına zararlı bence geriye kalan her şey çok iyi görünüyor
Güzel ama fiyatı 1milyondan fazla olacak yani yine zenginler alacak fakirler bakacak
Daha casual bişey olmasını isterdim
pininfarina k550 güzel araba
Beğendim çok güzel olmuş
mükemmeller açılışında olmak isterdim
Siyah olan inanılmaz iyi
Güzel araç. Beğendim. Siyah çok yakıştı.
Beğendim.. Renkleri ise şahane.
Begenmedim suskun çiçeğim
Evet beğendim keşke benimde olsa
Senden iyi olmasın tatlı valla :)
Güzel gibi duruyor ama almam
Evet beğendim..
%51'i Türk olunca yerlimi oluyor şimdi bu araç
Geri kalanının yerlileşmesi minumum 10 yılı bulur.
Bence pili yaparız. Akü üretiyoruz sonuçta. Akü den çok farklı olacağını sanmıyorum. Bir araçta 10 bin çeşit parça kullanılıyormuş. 10 bin parçayı üretmemiz imkansız gibi bir şey. Daha ucuza getirmek için ithal edeceğimiz kesin. Bu sebeble %100 yerli olması 10-15 yılı bulacak.
Aküyle aynı değil knk orada ki pil teknolojisinde önemli farklar var. O yüzden maliyetli ve zahmetli bu piller aracın en önemli bileşeni olacak bu 10 bin çeşit parçanın hatrı sayılır kadarını üretebiliyoruz Pil Motor Şase Elektronik Dijital sistemlerin bi kısmı Ve Tasarım İtalyan geride bir iki ufak şeyler varda onlar muhim değil bunun gerisi yerliymiş şu an
Yaw 10 yıl olsun 15 yıl olsun, neticede yerlilesecekmis işte camur atmak yerine gurur duy geç
15 yıl kısa bir süre mi? 15 yıl içinde, belki başka birisi çıkacak %100 yerlisini yapacak. Yerliyse vergisi şunu bunu düşmeli. Kendi ülkemdeki araca niye 1 milyon vereyim. 1 milyona zaten yıllardır tecrübesi olan, servisleri olan, parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir jip alınabiliyor. Ne togg muş be arkadaş.
Kardeşim bu elektirikli araç muadilleride hemen hemen aynı fiyatta ve kaldıkı dünyada zaten %100 yerli nerdeyse araç yok Fiyatıda kesin 1 milyon değil neyse Bana göre tümüyle siyasi bakıyorsun bu bana göre çok saçma olabilecek en kötü ihtimalle ülke böyle bir kabilet kazanmış. Dicem ama muhalif olduğun hükümet oy kazanacak diye baktığından yine karamsar konuşacaksın En iyisi mi boş ver gitsin gerek yok yani isteyen alır biner isteyen binmez
Beğenilmiycek gibi değilki
Siyah çok güzel
Evet çok güzel ama alamadiktan sonra
Çok kuğul.
Gayet güzel
Beğendim
Cok begendim
Bayıldım
Yerli mı neresi yerli acaba
Fena değil
Beğendim
Beğendim