Türkiye'nin ilk yerli elektrikli arabası olan TOGG 2023'ün ilk çeyreğinde satışa sunulacak. 2023 Mart ayında satışa çıkacak olan otomobilin sizce fiyatı ne kadar olmalı ve ayrıca beklentileriniz karşılayacak mı?
Yerli otomobilimiz olan togg hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Kanka birde ekonomi olarak düşünürsek gercekten söylediğin fiyat togg’un ağır hasarlı hali tamam yerli olabilir lakin bunun üretimi felan zahmetli bir iş Şu an kısaca bir tofaş’a nerdeyse 100 bin ₺ fiyat biçiyorlar
Yarı yolda kalmaz ama dedikleri gibi olmaz. Seçime yetiştirmeye çalışıyorlar ama yanlış yapacaklar. Satış için plan yok program yok. İlk çeyrekte satış olabilmesi için 6 ay önceden ön sipariş almaları gerekirdi. Günlük 500 araç üretme gücü varsa anca yetişir
Öyle bir hayalim yok da, ne bileyim koskaca bir türk kültürü her şey çıkabilirdi. Atlarla ilgili bir şey yapılabilirdi vs atıyorum misal. Bu logo hiç modern gelmiyor gözüme kalitesiz intiba yaratıyor. Clio gibi aynı
Aynen ama dediğimiz gibi mesela ilk yerli ve mili otomobilimizin ismi logosu da cok iyiydi lakin her şey umduğumuz gibi gitmedi umarım bu kez başarırız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araç güzel ama üretim sıkıntısı mevcut. Üretimi hızlandırmak için Avrupa'ya satacaklarmış alan okur mu belli değil. Alırlarsa işimize gelir tabi
Ben fiyatına bakarım madem yerliyse ucuz olmalı
Bende aynı fikirdeyim
Taş çatlasa 100 bin olması gerek
Okadar düşük değil de 350 kafi
350 çok be kanka aylık 50 bin kimse kazanmıyor
Kanka birde ekonomi olarak düşünürsek gercekten söylediğin fiyat togg’un ağır hasarlı hali tamam yerli olabilir lakin bunun üretimi felan zahmetli bir iş Şu an kısaca bir tofaş’a nerdeyse 100 bin ₺ fiyat biçiyorlar
Güzel duruyor arkası toplu modeli de olur ins
Bence yetişmez.
Umarım devrim gibi yarı yolda bu kez bırakmayız
Yarı yolda kalmaz ama dedikleri gibi olmaz. Seçime yetiştirmeye çalışıyorlar ama yanlış yapacaklar. Satış için plan yok program yok. İlk çeyrekte satış olabilmesi için 6 ay önceden ön sipariş almaları gerekirdi. Günlük 500 araç üretme gücü varsa anca yetişir
Aslında baya bir talep ve şipariş alındı bilgisi verilmişti
Yanlış bilgi almışsınız. Mesela ibb sipariş vermek istemişti şu an sadece Cumhurbaşkanının listesi için üretim yapıyoruz dediler
Logosu kötü
Nasıl bir logo beklentiniz vardı hayalinizdeki logo nasıl olmalıydı
Öyle bir hayalim yok da, ne bileyim koskaca bir türk kültürü her şey çıkabilirdi. Atlarla ilgili bir şey yapılabilirdi vs atıyorum misal. Bu logo hiç modern gelmiyor gözüme kalitesiz intiba yaratıyor. Clio gibi aynı
Haklısın benimde aklımda mesela ( IYI ) vardı mesela ama önemli olan gösteriş değil konforu sürüş keyfi kulanırken aldığın haz önemli
O da olabilirmiş
Aynen ama dediğimiz gibi mesela ilk yerli ve mili otomobilimizin ismi logosu da cok iyiydi lakin her şey umduğumuz gibi gitmedi umarım bu kez başarırız
Pek sanmıyorum