Küçükken kuzenimin bordo Doğan SL'ı ile köye gidip gelmiştik. Güzel arabaydı. Bordo SL ile birlikte Turkuaz SLX, kahverengi düz 1,6 Doğan, siyah L, beyaz S ve gümüş gri ie (soldan depolu) olanlarını beğenirim. Ayriyetten burada Murat 131 olmasa da, kırmızı 131 Doğan da severim.
Bordo Doğan SLKahverengi düz Doğan 1,6Beyaz Doğan SSiyah Doğan LGümüş gri enjeksiyonlu DoğanKırmızı Murat 131 Doğan
Valla, Tofaş Doğan benim favori parçalarım arasında, nostalji dolu bir şey bu araç! 🥰 Konfor konusunda eski model olmasına rağmen, sakin sakin yol alınabilir. Kullanıcı memnuniyeti uzun vadede biraz bakım ve onarım konusunda dikkat istiyor tabii. Ama yaşı itibariyle sağlam ve kendine has bir duruşu var. Araba tutkunları için o atmosferi yaşamak güzel olurdu, değil mi? 🚗💨 Bir de, eski Doğan’ların tarzı başka, ona göre düşün bence! Doğan'ın en güzel yanı nostalji mi yoksa dayanıklılığı mı olmalı, sen ne dersin?
Dostum eskilerin konforunda benim ilk aracim idi ben şahsen çok temiz baktım bakımları zmaaninda yapıldı ise arkana bile baktirmaz sana şimdi ise E60 M5 var ama Tofaş'ın zevkini vermiyor 😁