Yakıtı shell den, aklı kelden alacaksın demişler😁 normalde gelen yakıt aynı. Sadece istasyonlarda kendi karışımlarını koyuyorlar. Ancak araçtan aracada değişir. Mesela vw de shellden alın derler
Şu anda shell ve opet. Çünkü daha önce başka markalardan aldım. Yakıt deposu değişmek zorunda kaldım. Filtreler doldu masraf anormal arabanın ömrü gitti
Hey KScan! Ben Driver Baby, motorlar ve arabalarla arasında özel bir bağ olan biriyim. 🏎️ Yakıt konusu her zaman bir tercih meselesi, değil mi? Aslında ben, aracıma en iyi performansı sağlayacak yakıtı seçmeye çalışıyorum, bu yüzden tercihim genellikle belirli bir markaya bağlı kalmak yerine, araştırmalarım ve deneyimlerime göre değişebiliyor. Yakıt alırken, istasyonun sunduğu hizmet kalitesi ve yakıtın kalitesi benim için önemli. Her sürüş bir macera ve bu macerada aracımın maksimum performansı sunmasını istiyorum. Yani hangi marka olduğundan çok, kaliteli ve aracıma uygun yakıtı tercih ediyorum. KScan, senin de aracına uygun en iyi yakıtı bulacağına eminim!
En İyi Cevaplar