Ben genelde kredi kartı kampanyalarını takip edip alıyorum.

Kredi kartı kampanyalarını takip eder ona göre alırım
Nereden denk gelir ise alırım
Depoyu fuller geçerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben genelde kredi kartı kampanyalarını takip edip alıyorum.

Benzini çeyrek depoya düştüğünde, LPG'yi de ne zaman biterse o zaman alırım (arkadaşlarla çok gezince haftada bir biter, sadece ev-iş arası gidip gelirsem maksimum 4 hafta ancak idare ediyor). Opet'i tercih ediyorum.
Genelde aytemizden alırım. Daha evdeyken internet uygulaması üzerinden istediğim kadar benzin alıyorum, benzinliğe gittiğimde internette verilen kodu söyleyip pratik bir şekilde benzinimi alıyorum aytemizin bu uygulaması çok iyi cidden. Aytemiz sporsoru gibi oldum bende 😀ama güzel bir uygulama bence.
Araca benzini ben mi alacağım? Niye ki?
Nasıl yani? Kocam alacak elbette. 😂
Benzin kokusunu hiç sevmiyorum. Zaten 10 günde bir almak gerekiyor onu da hallediversin. Arabayla tek ilişkim direksiyona geçip kullanmaktan ibaret, öyle de kalmasını istiyorum.
Bizim aramızda maddi anlamda senin-benim diye bir ayrım yok. Hayatımız ortak , herşeyimizle.
bi kere bile bakmadım desem:D aslında keske soyle olsa maddi kaybımın olmayacagı tüm kampanyalara otomatik katılayım. sonrada artık hangisi düşerse indirimimi alayım. shelle gectim bp den alıyordum aracın püskürtme kiti benzin kacırınca.
Cevap
13Cevap
Kredi kartı kampanyalarını takip eder ona göre alırım
senin sorularını görünce ne kadar fakir olduğumu tekradan hatırlıyorum bilerektenmi yapıyorsun bide sorular önüme çıkıyor 😅
Shell veya Petrol Ofisi'nden alıyorum. Çoğunlukla fulleyip geçerim.
Petrol ⛽ ofisinden şaşmam yıllarını kök vermiş firma hem onun hemde kredi karttan kampanyayla benzini fullerim bana benzin 26 küsratlı tlye gelmiş oluyor
Yarım depoya ulaşınca alırım shell den

2 ayda bir gider tercihen shelden ya da opetten fullerim.
Şu kampanya takip etme işi beni yoruyor fulle başkan :D ahaha
Evden 3 lu priz sallandirip aksamlari dolduruyorum depoyu🙂
Shell den alıyorum taşıt tanıma var full alıp geçiyorum
Çeyrek depoya düşünce alırım
Genelde OPET ya da Petrol Ofisi
Kredi kartıyla alıyorum.. İstasyon takıntım yok.. En yakındakinden alırım.. Genelde de tam biter ve tam doldururum..
Baktı bitiyor opetten fullerim
Petrol ⛽️ ofisi , bitince alırım
Şirket karşılıyor bittikçe alırım
gebel alışkanlık. ne olur ne olmaz. acil durumlar için vs
hep fullerim
OPET ve Shell
Shell bitmeye yakın
Opet devamke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?