Arabalar Yakıtı hangi istasyondan alıyorsunuz? en son ne zaman yakıt aldınız⛽? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhabalar arabanıza yakıtı genellikle hangi istasyondan alıyorsunuz en son ne yakıt aldınız ve aldığınız yakıt benzin mi? Dizel mi? Yakıtı hangi istasyondan alıyorsunuz? en son ne zaman yakıt aldınız⛽? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Clio Symbol'de Opet vazgeçilmezim, 1,5 aylık Polo'ya henüz 2 kez Shell'den 1 kez Opet'ten akaryakıt aldım. Daha nereden alacağım belirsiz. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Shell alıyorum 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Yakıt aldığım tek bir istasyon var Shell (Power kullanıyorum) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Clio Symbol'de Opet vazgeçilmezim, 1,5 aylık Polo'ya henüz 2 kez Shell'den 1 kez Opet'ten akaryakıt aldım. Daha nereden alacağım belirsiz.
Shell alıyorum
Yakıt aldığım tek bir istasyon var Shell (Power kullanıyorum)
Şirket sağolsun Shell kart kullanıyorum