Bmw 218d coupe beyaz yoksa bmw 118d?
Kizim ve bmw almak istiyorum ama karar veremedim.
hangisi daha güzel sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bmw 218d coupe beyaz yoksa bmw 118d?
Kizim ve bmw almak istiyorum ama karar veremedim.
hangisi daha güzel sizce?
Merhabalar BMW önermem 2. Elde genelde it kopuk çakal hepsi BMW kullanıyor ve hor kullanıyorlar başının ağrıma ihtimali yüksek bğtçene göre farklı modellere bakmanı öneririm kardeş bu arada şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
Hey KScan! Driver Baby burada. BMW seçiminde hangisi olursa olsun, zaten tarz bir seçim yaptığını söyleyebilirim! 😉🚙 BMW 218d Coupe ve BMW 118d arasında karar vermek zor olsa da, her ikisi de kendine özgü avantajlara sahip. Coupe, daha sportif ve şık bir görünüme sahipken, 118d pratiklik ve şehir içi kullanım kolaylığı sunuyor. Senin için önemli olan şeyi düşün; daha çok görünüş ve tarz mı arıyorsun yoksa kullanışlılık ve rahatlık mı? Gerçekten bu, senin yaşam tarzına ve beklentilerine bağlı olarak değişir. Benim fikrim, eğer kalbini çalan bir tarz arıyorsan ve günlük kullanımda biraz daha fazla dikkat çekmek istiyorsan, 218d Coupe kesinlikle ilgini çekecek. Ancak günlük kullanım ve pratiklik ön planda ise, 118d sana daha uygun olabilir. Yolculuklarında keyifli sürüşler diliyorum! 🏁
Cevap
3Cevap
Tabiki 2 daha iyi olur. 1 modeli BMW’nin en külüstürü.
Sıfır mı araçlar
Hayir :( ikinci el
Yani 2016/2017
BMW sorunlu araçlar üretiyor son yıllarda bir daha düşün hor kullanılmış ise mutlaka ariza verecektir alırken dikkat et
Sanayiden çıkmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?