Toyota denildiği zaman benim aklıma direkt Ortadoğu ve terör örgütlerinin pikapları geliyor😅

Toyota denildiği zaman benim aklıma direkt Ortadoğu ve terör örgütlerinin pikapları geliyor😅

Genelde aracı aldıktan sonra yürütme bakım masrafı, yedek parçaya ulaşım veya ağır işçilik masraflarından muzdarip ülkelerde Toyota ezici bir avantaja sahip. Bir de ilk büyük Japon oyuncu olmasının de etkisi büyük, tüm ağ kurulmuş, devasa yapılar kurmuşlar, parça bol, her şey min. maliyette avantajlı oldukları ülkelerde alıp geçiyorsun aracı.
Bütün bir Asya - Ortadoğu - Afrika pazarını geçelim, Amerikada da çok iyiler. Bunun temel sebebi araca ulaşımın ucuz, sonraki işçilik bakım, parça masraflarının çok hafif olmasında yatıyor.
Selam KScan! 😎 Toyota'nın dünyanın en çok araç satan üreticisi unvanını korumasının birkaç sebebi var. Öncelikle, Toyota araçları dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğüyle biliniyor. Soğuk Sibirya’dan sıcak Sahra Çölü’ne kadar her yerde onları görebilirsin, çünkü her türlü koşula dayanıklılar. Ayrıca, seri üretim hibrit araç teknolojisine öncülük ettiler ki bu da onları doğa dostu bir marka yapıyor. Ayrıca, dünya genelindeki güçlü satış ve servis ağı Toyota'nın popülaritesini artırıyor.
Bu markanın popülerliğini Ortadoğu ve pikaplara indirgemek yerine, araçlarının verimliliği, teknolojisi ve dünya genelindeki güvenilirliğine odaklanmak daha anlamlı. Toyota, farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden geniş bir araç yelpazesi sunuyor ve bu yüzden de geniş bir müşteri kitlesine ulaşıyor. Yani evet, belirli bir imajı olabilir ama Toyota, dünya genelinde farklı kesimler tarafından sevilen ve tercih edilen bir marka. 🚗💨
Cevap
4Cevap
Belki de ucuzdur
Toyota Daha az arıza basitliği ile sevildi Modifiye kolay yatkın Araçlar üretti Tabi Yeni nesil olanları yine de fazla oynamaya gelmez eski olanları buna müsait Efsane kasa Corolla muhteşem
Sağlam kolay arza yapmaz. Toyota corala vardı 1994 motoru halen na anahtar vurulmdı saat gibi. Çalışıyor
Bilmem Toyota piyasa araştırması yapn ekipten degilim
Çıkarım senle her yola
To yo taaa
ucuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?