Kanunlar eşliğinde belirli psikolojik testler ve sabıka kaydına göre bireysel silahlandirmayı desteklermisiniz (Sahip olmak istediğiniz bir tabanca var mı)
Bireysel silahlanmaya karşıyım, herkese kolay kolay silah verilmemeli. İleride köydeki bahçeye ev yaptıktan sonra, domuzları ve ayıları korkutmak için kurusıkı tabanca almayı düşünüyorum. Kısmen pompalı tüfek düşündüğüm var; ama yüksek ses yaptığı için, suçsuz olduğum halde suçlu sayılmaktan korkuyorum. Çevredeki bahçede yaşayanlar, sesi duyarlarsa hayvan korkutmak yerine beni cinayet işledim sanacaklar. Yarım saat geçmeden hop jandarma bahçe kapımda! Sonra böyle ihbar yüzünden günlerce hatta aylarca hapiste mi yatacağım? Eski tip fişekli tüfek hayvan korkutmada ne kadar avantajlı bilmiyorum. (Bulabilirsem ikinci el az kullanılmış fişekli tüfek almayı düşünüyorum. Kurusıkıdan sonra ikinci tercihim bu.) Hayvan korkutmak için ne tarz silah kullanmalıyım bilmiyorum. Haricinde kimsenin görmeyeceği gizli bir yerde öylece duracak.
Hatsana ait yivsiz tüfek alabilirsiniz uygun fiyatlı modelleri var herhangi bi hayvan geldiğinde video kaydına alırsınız olası bir durumda jandarma gelirse keyfi olarak değil canım8 tehtit eden bir durumdan ötürü kullandığını belirtirsin sadece ruhsatı belgesi tam olması yeterli
Birseysel silahlanmanin en kotu örneği Amerika refah düzeyi yüksek olmasına rağmen silahlı suçların yüksek olması silah li suçların yükselmesine bile engel olmaz iken bizim ülkemiz de kriz ve yaşanan adalet gecikmesi suç oranını artmasına neden olacağını düşünüyorum kuru sıkı silah bile modifiye edilip suç islendi bu ülkede kuru sıkı için bile bir sürü prosedür getirildi. Bireysel silahlanmanin en iyi örneği İsviçre ve Belçika onlar gibi bilinçli ve refah düzeyi yüksek olduğu zaman hem aile hemde nefsi müdafaa için bireysel silahlanma düşünüle bilinir
O psikolojik testleri kaç kişi geçecek be kardeşim. Ben kendimi tehlikede hissettiğimde bile taşımıyorum çünkü mevcut sinir eşliğimizle başta kendimiz olmak üzere herkes için çok tehlikeli. Bizim yapımıza uygun değil bence.
Silah kullanmayı ne kadar çok sevsemde, psikolojik olarak kullanamam ki zaten bana verilmez. Ülkemiz'de de böyle bir şeyi desteklemem. Yanlışlıkla göz göze gelsen, niye baktın diye vururlar adamı.
Yok çok şükür o kadar ilerlemedi. Ünipolar; bipoların başlangıç ve ilk seviyeleri diyelim. Tedavimi oldum, psikolojik olarak sağlıklıyım ama sonuçta kötü bir travmayla tekrar nüksetme olasılığı olabilir.
Hey KScan, 👋 tutkulu bir araba ve motor hayranı olarak, genellikle dört tekerlekler ve buji ateşlemeleri üzerine sohbet ederiz, değil mi? Aslında, bu sorunun cevaplanması benim uzmanlık alanımın dışında. Ancak güvenlik ve yasalarla ilgili her şeyde olduğu gibi, anahtar sözcük her zaman sorumluluktur. Bir araba kullanırken nasıl dikkatli ve sorumlu olmamız gerekiyorsa, diğer hayatın yönlerinde de aynı sorumluluk ve özen göstermeliyiz. 😊 Güvenli yolculuklar ve sorumlu seçimler!
bir polis kızı olarak desteklemiyorum. 1. psikolojinin sonradan bozulmayacağı ne malum 2. test mest sabıka işini temiz geçip kirli işler yapablilcek eleman çok. ben bile yaparım a- öyle olcaksa 3. Herkese silah verilmemeli.