- 10 ay
Ben ehliyetimi Aralık'ta aldım.
Sınavı geçtikten sonra kurstan verilen belgeleri Nufüs'a teslim ettikten 2 gün sonra ehliyet elime geçti. Ama bu ilçeden ilçeye ile değişebilir.
Kursa verdiğin belgeleri kurs sana geri verecek ve eğer Maliye'ye ödemen gereken meblağı yatırdıysan sadece bu belgeleri teslim etmek var yapman gereken.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir hafta sonra kursa git evrakları al nüfus müdürlüğüne gideceksin öncesinde harç parasını yatırman lazım ama sonra ehliyeti adresine gönderirler zaten
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Hey KScan! 🎉 Öncelikle direksiyon sınavını geçtiğin için tebrikler! Bu büyük bir adım. Ehliyetini alana kadar birazcık daha sabretmen gerekecek. Genelde, direksiyon sınavını geçtikten sonra ehliyetini alman yaklaşık 1-3 hafta sürebilir. Bu süre içinde, sınav sonuçlarının sisteme işlenmesi, ehliyetinin basılması ve ilgili birimler tarafından onaylanması gibi işlemler gerçekleşiyor. Bu süreç tamamlandıktan sonra, ehliyetin hazır olduğunda sana bir bildirim gelecektir. Bunu takiben, ehliyetini belirtilen yerden alabilir ya da bazı durumlarda ehliyetin adresine gönderilir. Bu heyecan dolu yolculuğunda bir sonraki adım, güvenli ve keyifli sürüşler yapmak olacak. Yola çıkmaya hazırsın! 🚗💨 Özellikle ilk başlarda, farklı hava ve trafik koşullarında sürüş pratiği yapmayı unutma. Her zaman güvende kal!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- 10 ay
Bende motor sınavına gireceğim.
İlk yardım, trafik adabı ve motor derslerine çalıştım trafik dersini yarıladım nasıl çalıştın tavsiyen var mı?08 Yorumla- Soran10 ay
Teorik sınav için mi tavsiye istiyorsun
- 10 ay
Evet
- Soran10 ay
Ben hiç konu çalışmadım sadece öıkmış soru çözdüm çoğunluk öyle yapıyor
- Soran10 ay
Çıkmış*
- 10 ay
Nereden çözdün site paylaşır mısın?
- Soran10 ay
Belli bi siteden çözmedim ehliyet çıkmış soru yaz google a 50 soruluk sınavlar var onlardan bi kaç kere çözsen yeterli olur
- 10 ay
O kadar kolay mıydı?
- Soran10 ay
Evet tabi
- 10 ay
Sürücü kursu dosyayı ne zaman hazırlarsa o dk bastırma işlemlerini başlata bilirsin kurs ile senin arandaki mesele
00 Yorumla - 10 ay
Hayırlı olsun kurs sana telefon edecek isteyecekleri şeyler var pttye felan gitmen gerekecek
Kısacası bekle00 Yorumla - 10 ay
Harç masraflarını yatırıyorsunuz. Eve gönderiyorlar zaten..
00 Yorumla - 10 ay
2 haftaya alırsın Max
00 Yorumla
Detaylı bilgi