Arabalar Direksiyon sınavından geçtikten sonra ehliyet sertifikası kaç güne kadar çıkıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana bir hafta dediler ancak internetde 1 ay gibi bir süre yazıyor ehliyet alan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Direksiyon sınavından geçtikten sonra ehliyet sertifikası kaç güne kadar çıkıyor? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları Sertifika Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% +1 yıl Geçmişin ya ha bir ay ha bir hafta ne fark eder hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Trafiğe çıkmam gerekmese sormazdım bu soruyu teşekkür ederim Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl 1 hafta içerisinde çıkar. ben 3 günde almıştım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ehliyet sertifikası ile trafiğe çıkabilir miyim Yorumla sedomania +1 yıl hayır çıkamazsın. ehliyet almaya gittiğinde ehliyetin gelene kadar sadece geçici belge veriyorlar ancak onunla çıkabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi. tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için Yorumla sedomania +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 3 gündee 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ehliyet sertifikası ile trafiğe çıkabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tbiki Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ricalar geçtin mi sınagı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi helal😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin ki şimdi çok zor bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor ya Yorumla Soran +1 yıl Ben manuel aldım ama çok alıştırma yaptım ders dışında belki o yüzden bana kolay gelmiş olabilir ehliyeti almış birinin zor demesine şaşırdım erkekler genelde araba kullanmayı çocuk oyuncağı görür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşa da bağlı bide tek seferse helal Yorumla Soran +1 yıl Tek sefer evet Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçıncı seferde aldın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek sefer 😂ama arkadaslar 2 de aldı Yorumla Soran +1 yıl Bak ne güzel işte kolay olmasaydı tek seferde alirmıydın?Ben bide heyecandan hocaları unutup arabayı sürüp gittim sonradan farkettim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmişin ya ha bir ay ha bir hafta ne fark eder hayırlı olsun
Trafiğe çıkmam gerekmese sormazdım bu soruyu teşekkür ederim
1 hafta içerisinde çıkar. ben 3 günde almıştım.
Ehliyet sertifikası ile trafiğe çıkabilir miyim
hayır çıkamazsın. ehliyet almaya gittiğinde ehliyetin gelene kadar sadece geçici belge veriyorlar ancak onunla çıkabilirsin.
Çok iyi. tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için
Rica ederim
3 gündee
Ehliyet sertifikası ile trafiğe çıkabilir miyim?
Hayır tbiki
Sağolun
Ricalar geçtin mi sınagı
Evet
İyi helal😂
Niye öyle dedin ki şimdi çok zor bir şey değil
Zor ya
Ben manuel aldım ama çok alıştırma yaptım ders dışında belki o yüzden bana kolay gelmiş olabilir ehliyeti almış birinin zor demesine şaşırdım erkekler genelde araba kullanmayı çocuk oyuncağı görür
Yaşa da bağlı bide tek seferse helal
Tek sefer evet
Sen kaçıncı seferde aldın?
Tek sefer 😂ama arkadaslar 2 de aldı
Bak ne güzel işte kolay olmasaydı tek seferde alirmıydın?
Ben bide heyecandan hocaları unutup arabayı sürüp gittim sonradan farkettim 😂