6 aySınavdan kaldıktan 15 gün sonra tekrar direksiyon sınavı için başvuru yapabiliyorsun. İlden ile farklılık gösterir sınavınızın tekrar ne zaman olacağı. Senede 4 defa sınava girme hakkınız var
057 Yorumla- 6 ay
Diğer kursun hocası 1 ay sonra dedi 3 haftayı bulurmuş
- 6 ay
Dediğim gibi o bulunduğunuz il milli eğitim'e göre değişiyor her yerde sınavlar farklı zamanlarda olabiliyor. Dediğim gibi 15 gün sonra siz Tekrar başvurunuzu yapın en kısa zamanda yine sizi sınava alırlar Bir bir buçuk ay olur diye düşünüyorum
- 6 ay
1 1 buçuk çok uzun ya
- 6 ay
Maalesef sınavlar o şekilde oluyor bir buçuk iki ay içerisinde tekrarlanıyor O yüzden üzgünüm ama beklemeniz gerekecek 🙂
- 6 ay
Sağlık olsun
- 6 ay
Bence önemli olan sorunun iyi olması sonu olsun da 🙂
- 6 ay
Kesinlikle ben saçma sapan yere kaldım geçeceğim sınavdan
- 6 ay
Gerçekten hani şu anda sorup da moralinizi bozmak istemiyorum Ama çok merak ettim nasıl kaldınız?
- 6 ay
Paralel parkı yaptım her şey iyiydi çıkacaktım kendi hocam yandan bana çık dedi ben onu geri gel dedi sanıp hafif geri yaptım çok az dubaya dokundu kaldım
- 6 ay
Yani aslında hocan sana karışmasaydı belki de geçmiştin sınavı. Tamam bazen yardımcı olmaya çalışıyorlar ama insanı da panik yaptırıyorlar değil mi?
- 6 ay
Maalesef iyilik yapacağım derken batırdı zaten o sıra algılarım kapalı komisyon kendi ağzıyla dedi başlangic yerine gelince biz hocayla konuşurken o duydu hocaya dedi ama ben size dedim adayın kafası karışır oraya gitmeyin dedim size dedi
- 6 ay
Yani aslında zor olanı da yapmışsın Çok da iyi gelmesin anladığım kadarıyla keşke karışmasaydın. Gerçekten ben de öyle mesela bir işe tamamen adapte olduysam dış dünyaya algılarımı kapatırım biri bir şey dediği zaman ya anlamam ya yanlış yaparım
- 6 ay
Kesinlikle neyse olan oldu artık telte geçeceğim sınavdan kaldık şaka gibi
- 6 ay
Olsun bu da nazar oldu diyelim bence bir sonrakine kesinlikle geçersin Ama lütfen hocanın çok fazla dinlemiyor bu sefer ya da hocanla konuş çok fazla karışmasın müdahale etmesin
- 6 ay
Benim anlayacağım şekilde yardım etsin bak şu hareketi yapsaydı keşke 👍🏻bunu
- 6 ay
Bak o daha mantıklıydı işte en azından doğru yaptığını gösterirdi seni de panikletmezdi 🙂 neyse eminim bundan sonrakinde çok rahat geçeceksindir
- 6 ay
Evet bundan sonrasını umuyorum öyle olur sağlık olsun diyelim en azından ortamı görmüş oldun
- 6 ay
Tabii ki yani o da önemli ilk defa yaptın ilk heyecanı yaşadın en azından bundan sonra nelere dikkat etmen gerektiğini neler yapacağını biliyorsun.
- 6 ay
Komisyonlar çok iyiydi anlayışlıydı her şeyi kabul ediyorlsrdıama sadece duba baya önemliymiş
- 6 ay
Komisyonun gözden kaçıracağı şeyler vardır kendi istediklerine bağlı ama bazı şeylere kesinlikle müdahale edemiyorlar duba gibi 🙂
- 6 ay
Komisyonlar Allah var yardımcı oldu çok nazik insanlardı inşallah diğer komisyonlarda öyle olur
- 6 ay
Benden önceki kadın 4 kere stop ettirdi ona bile şans tanıdılar ama 4. Vitesle kalkmaya calismis o da stop ettiriyor
- 6 ay
Dediğim gibi genelde komisyondakiler bazı şeyleri göz ardı edebiliyorlar ama işte edemeyecekleri şeyler var. Yalnız senden önceki de çok ilginçmiş 4 vitesi nasıl kalkmaya çalışıyor yani bu kadar mı öğrenememiş
- 6 ay
Ben de anlamadım valla garip neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım 2. De alacağım inşallah
- 6 ay
Katılıyorum Ama dediğim gibi çok basit bir şeyden kalması O yüzden ikincisinde çok rahat geçersin. Algılarını kapat hocam bile olsa dışarıdaki birine kulak asma dediğin gibi el işaretleri ile anlaşın
- 6 ay
Bazen hala inanamıyorum nasıl olur ya ama o dışardaki komisyon çok üzüldü benim geçmemi çok istedi hala gözümün önünde söylerken üzüntüsünü zaten o benimle çok ilgilendi sağ olsun çok heyecanlıydım yanıma geldi benimle bekledi konuştuk arabada konuştu bir şey yok heyecanlanma falan dedi çok tatlıydı
- 6 ay
Ya dediğim gibi sen de gerçekten şanslıymışsın iyilerine denk gelmişsin. Her şey aslında senin lehine güzel olmuş ortam da çok iyiymiş Büyük ihtimal heyecanını da yendin o arada Ama dediğim gibi sonunda küçücük bir şey yüzünden kalman insanı üzüyor değil mi? İnan yine aynı tip insanlar denk gelir senin rahatlatırlar ama müdahale edemeyecekleri şeyleri çok dikkat et lütfen bu sefer. Şu anda hiçbir sıkıntı yok dediğin gibi ilk günün heyecanını yendin ikinci sefer olduğunda bence çok rahat olacaksın
- 6 ay
Ya nasip her şey belki de 2 de nasip olacak ne kadar iyi olursan ol nasipte yoksa olmaz o kadar ustalar kalıyor
- 6 ay
Ki benim kendi beceriksizliğimden de değil ufak hata yüzünden yandı
- 6 ay
Aynen o ona ben de çok inanırım mesela. Belki ehliyeti ilk sefer alsaydın Allah korusun başına bir şey gelecekti belki de geç Alman gerektiği için geç alıyorsun öyle düşünmek lazım. Dediğim gibi bu ilki senin için nazar olsun. Yine bu süreçte araba sürmeyi ihmal etme
- 6 ay
Yok yok anladığım kadarıyla beceriklisin becerikli insanlar da her zaman böyle küçücük şeylerden giderler
- 6 ay
Ve ben hiç pratik yapmadan girdim derste ne yaptıysam öyle girdim araba hakkında en ufak bilgim yoktu ben son 3 derse kala öğrendim debriyajı falan ona rağmen süperdim dediğin gibi nazara geldik diyelim bu da nazarlık olsun
- 6 ay
Peki nasıl bu kadar şeyi bu kadar nasıl pratikle aklında tutabildin genelde Zeki misindir bu konularda hani bir defa söylenilirle hemen anlar mısın. Çünkü anlattığın şeyleri 3 ayda 4 ayda anca öğreniyor insanlar
- 6 ay
Hoca bana tek anlatmasında anlamıştım sadece L parkta zorlandım onda çok Çukurlu ama yapıyordum parklara gelinca kendi kendime yapardım ya aslında çok kolay ben hiç zorlanmazdım ben çok hoşuma gidiyordu parklara girmeyi falan severdim mesela U da hoca anlatmadı ben öndeki aracı izledim ben de hemen yaptım
- 6 ay
O zaman görsel yeteneğin çok iyi hani mesela bir şeyi gördüğün zaman ne yapılacağı hakkında hemen bir fikir sahibi oluyorsun. Çünkü anlattığın şeyler basit şeyler değil ama anladığım kadarıyla sana çok basit gelmiş. Hoca hiçbir şey anlatmasan bile senden önceki ne yaparsa aynısını yapabilme yeteneğine sahipsin o zaman 🙂
- 6 ay
Kesinlikle benim görselim iyidir unutmam da ki bana tekrar bile yaptırmadılar ordaki kızlar ben dün tekrar yaptım diğeri sabah yaptım diyor ben diyemedim 😂
- 6 ay
😂😂 deme deme zaten insanlar Ne zoruna gider düşünsene hepsi bu kadar emek veriyor Sen yalnızca bir görüşte her şeyi yapıyorsun.. dediğim gibi ya Emin ol bu nazar oldu belki de ikincisi olunca her şeyi daha güzel olacak.
- 6 ay
Valla üzülmüyorum ben kendimi geçti olara görüyorum
- 6 ay
İşte bu kadar anlattığın kadarıyla zaten sınavdan çok şu senin için önemli ehliyetini biraz daha geç alacaksın normalde olayı sen zaten bitirmişsin bence. Ehliyet biraz daha beklesin bir şey olmaz 🙂
- 6 ay
Millete tekte geçtim havası atacaktım tüh nasıl olmadı ağların ağzına lafı verdik Ksjsdkdkksks
- 6 ay
😂😂 sorarlarsa sizi biraz da olsa mutlu etmek için ikincisine kaldım dersin. Sen yine havanı atarsın onları zekisin Sen bir yolunu bulursun 😂
- 6 ay
Ya teyzeme deli oldum otomatikle tekte geçmiş hava atıyor
- 6 ay
Otomatikte bi zahmet al yani dimi
- 6 ay
Otomatik kolay Sen gel de vitesli de geç bakalım de oradan yürü 🙂 Sen neden otomatik düşünmedin tabii bana kalırsa düz vites daha mantıklı
- 6 ay
Sol bacağım benim bir titriyor normal titremede değil he bacağımla tuttum bir ara sıra beklerken hoca görmedin diye
- 6 ay
Babam ya manuel al diyip tutturdu
- 6 ay
O zaman bayağı bir heyecan yapmışsın aslında sakin olsan çok rahat olurdun bence yine de rahat yapmışsın her şeyi de işte en son o hata. Baban doğru olanı yapmış emin ol manuel daha iyi
- 6 ay
Oo ben felaket heyecanlıydım beni zor sakinleştirdiler ben çok heyecan yaparım elim atağım felaket titrer komisyon dedi bi hemşire vardı Dideral mı neymiş ondan alsaydın daha iyi rahatlatırdı dedi sonra yanımda ilacı araştırdılar sadece kalp çarpıntısına iyi geliyormuş pekte işe yaramıyormuş diyor 😂
- 6 ay
Evet dideral çarpıntı ilacı yani orada senin heyecanını geçirecek hiçbir şey yok aslında kendi kendine sakinleşeceksin. Hayır anlamadığım şu Sen de o yetenek de var çok kolay ve rahat daha anlıyorsun niye bu kadar peki panik yaptın ki 🙂
- 6 ay
Ben her sınavda böyleyim bir ara Estetisyenlik dersi aldım sınavı varmış lazere girdim iğneli yapacağım elim nasıl titredi zoraki yaptım sonra geçtim ben çok heyecanlı biriyim zaten
- 6 ay
Peki heyecanını yenemiyor musun mesela o anda normal Ben de heyecanlıyım panik yaparım bazen Ama senin kadar değil hani böyle elim ayağım titreme derecesinde değil. Ama başardığın zaman bir anda geçiyor değil mi ondan sonra niye bu kadar stres yaptım diye düşünüyorsun kolay olduğunu görünce 🙂
- 6 ay
Kesinlikle ya aman neyse bakalım bir sonra ki sınava bugün başka kursun hocasıyla konuştum o da bana 3 haftayı bulur ya da 1 ay dedi ay bir de oruç geliyor şu orucu da hiç sevmiyorum ya
- 6 ay
Ya dediğim gibi önemli olan süresinden çok ikinci sınavı senin için daha iyi geçmesi ve iyi geçeceğinden hiç şüphem yok. Maalesef ben o konuda hiçbir şey yapamıyorum migrenim var aç kaldığım zaman kusuyorum Bu yüzden oruç tutamıyorum. Sen tutabiliyor musun?
- 6 ay
Benim de migrenim var o yüzden geçen sene tutmadım aynen 2. E odaklandım
- 6 ay
Migren varsa çok zor ya anne tutulmuyor Bir de biliyorsun migrende aç kaldığın zaman o gün senin için berbat oluyor. Okula gidip nasıl ders işleyeceğim bu durumda bir ara tutmaya çalıştım Maalesef ki tutamadım. Bence 2 sınavda çok rahat gideceksin
- 6 ay
Maalesef inşallah geçerim dua et
- 6 ay
Dualarım seninle geçeceğinden hiç şüphem yok da panik yapma lütfen 🙂 sakin ol
Yapay Zeka Cevapladı
Direksiyon sınavından kalınca genelde 15 gün ile 1 ay içinde tekrar sınav açılıyor canım 🚗✨ Ama bu tamamen kursunun bulunduğu ilçenin sınav takvimine bağlı. Kursunu arayıp “en yakın telafi sınavı ne zaman” diye sor, onlar sana net tarihi söyler. Hakkın 4 deneme, onu da unutma. Pes etme, bir dahakine çok daha rahatsın, emin ol 😎💪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aynı ay içinde girmiyorsun. Bir sonraki ayda giriyorsun.
Nereden biliyorsun diye sorma. (3. Girişim de ehehehehe XKDEHEHSUSHSU)
Ucunda ha ucunda komisyona dalacagim, walla ucunda sabrım06 Yorumla- 5 ay
Tamam her ay 3 sınav günü var diye biliyorum. Her hafta sonu oluyor, son hafta hariç galiba (bizim buralarda böyle sanırım)
İkini sınav ücretini yatırdıktan sonra (bizim burada 5k) sana 2 ders daha verirler. Sonra sınava girersin de, sana gün atarlar zaten hangi hafta girmek istiyorsun diye sorarlar. Max şubatın 3. haftası olur
6 ayParayı yatırırsan iki hafta sonra olana girersin tekrar aynı zamanda hafta içi de 2 saat ders alacaksın
06 Yorumla- 6 ay
Hangi şehirde girdin sınava
- 6 ay
Bugün burada da vardı da o yüzden sordum. Bir sonraki sınav 2 hafta sonra olur. O sınava katılırsın. Bazen 2 yerine 3 hafta sonra oluyor ama nadir denk geliyor. Bir sonraki sınava girersin
- 6 ay
Kocaeli
6 ayKurstan kursa göre değişiyor ama ben 2 hafta arayla gimiştim
09 Yorumla- 6 ay
Yine aynı yerde
- 6 ay
L parkta kaldım
- 6 ay
Evet
- 6 ay
Sen nerden kaldın
6 ayÖncelikle kafayı takma üzülme
08 Yorumla- 6 ay
Ben teşekkür ederim
- 5 ay
Bravo ya sen böyle diyince kız hemen kafasından atıp halay çekmeye başladı 😂😂
- 5 ay
@fallinloveagain üzülmesine değecek bir durum değil … hem belki halay olmasa da bir nebze şey olmuştur
- 5 ay
O zaman ehliyet parasını kıza gönder de hiç yakmasın kafaya 😂
- 5 ay
@fallinloveagain @Ladybird0 hahha iban
- 5 ay
Bedava teselli yok diyorsunuz haha
Bir sonrakine girersin
03 Yorumla
6 ayE sınav nasıldı sorular
08 Yorumla- 6 ay
Google de ehliey sınav diye bi site var ordan çalşyorum cenk hoca falan var mı başka önerin
- 6 ay
Uygulama mı o
- 6 ay
Tamam teşekkür ederim
- 6 ay
Çalıştım ama bazen karışık sorular çıkıyor esra hoca vardı online ders onun testlerini çözdüm sınav vaktine kadar hep test çözüyorum
2 hafta sürer
00 Yorumla10 gün içinde herhalde
00 YorumlaTürkiye'de sınavlar zor
00 Yorumla
6 ayBenim bildiğim bir sonraki sınava girebiliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayparayı ne vakit yatirirsan
00 Yorumla
6 ayEn büyük korkularimdan biri , umarım kalmam ben 😭
03 Yorumla- 6 ay
Tüh yaa çok ufak bişeymiş 🥲ama bir dahakine kesin alırsın:) kolay değil hâlâ benim için ama umarım yakında kolay olur ehliyetime ve arabama kavuşurum🥺🥺
- 6 ay
Bak zor diyenlere uyma sen derste ne öğrendiysen onu yap komisyonlar evet çok önemli ama den kendine güven ve bildiğini yap kimse hiçbir şey yapmaz Allah kahretmesin benim komisyonlarda mükemmeldi duba yerine başka bir hata yapsaydın yine görmezden geleceklerdi ama duba baya önemliymiş umarım diğerine de iyi komisyonlara denk gelirim
6 ayNasıl başardın ahaha
01 Yorumla
5 ayDaha çok çalışmak lazım
00 Yorumla
5 ayAydan aya
00 Yorumla
6 ay2,3 haftaya hemen girersin
00 Yorumla
6 ayBi ay olması lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!