Aslında başka bir şey diyecektim ama soru kaldırılır diye yazmıyorum. Dün gece park halindeki aracıma itin biri hiçbir sey yokken sırf keyfi zarar vermis sileceği eğmiş orspu ccgu sinirden kafayı yedim kamera kaydında yüzü belli olmuyor belli olsa biriyle anlasıp üçbeş kuruşa dövdürecektin. Numara filan bırakıyorum hiçbir şey olmadı ara demi kardeşim adamlarda diyor hiçbir şey yok araba geçmeyi engellemez dümdüz duran araç zaten kardeşim aracı da yok belediye otobusunden inip yapıyor. Sırf kıskançlığından it oğlu it. Araç içi kamera alıp aynı yere bırakıcam aracı bir daha ellesin ellerini kırmazsam srsfizm. Polisle filan halletmicem işimi zaten onlarda ifade alıp salıyor dua etsin yüzü yok yoksa sıcacaktım agzına silecek gram umrumda değil kaskodan bedava bile yapıyolar. Keyfi yapmasına sinirlendimbu kadar kolay milletin malına zarar verebileceğini düşündüren beynini skm
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynı şekilde.. onlar nasılsa onlara öyle davranarak. bazen de direk silerek.
Etmiyorum. Çekiyorum zktiri yoluma bakıyorum. O hala uğraşmaya devam ederse, anladığı dilden konuşulur :d
Ahahah komikmiş yaa ama senin sınırı düşünemiyorum şu an:)
knk sinirden ağlıyorum adamlarda araba için ağlıyorum sanıyor üzülme abla diyolar 😅😂 gecen parktaki arabalara sürtmüşler öyle bir şey değil iyi ki diyolar öyle olsa daha iyi dedim bu kadar sinirlenmem ki nasip ders gecerim bu kardeşim yaptı diye kafayı yedim ben araba unrumda değil
Anlıyorum seni hırsınıza alamadın birde bulamayacağım bir adam bu çok fenasın haha
Knk valla arabayı sıfır almıstım 1 haftalıkken üstüne semsiye düştü göçük oldu. 2 aylıkken arkadan trafikte çaprtılar 5 krş almadım. Sallamadım bile kaza olur dedm. Kendim garaj kapısını açmayı üşendim geçerim dedim geçemedim sürttüm yanı hem göçtü hem sürttüm canıma zatar gelmesin dedim geçtim ama bu olau cok kanıma dokundu ülke o çe kaynıyor ve bu srfsiz yarn bir gün çok rahat bir insana bile zarar verebilir bir bk olmayacağını biliyor çünkü
Ahahah :) gülim mı kızayım mı ama sen bir gusül al kanka :) sağlayan araba neydi
Adam sorunlu zaten o aşikar
ford fiesta arabam daha üst model alacaktım o ara bayiler araba satmıyordu elden bir ton para istiyolardı bir ford bayisi istemiyor diye almıştım simdi iyi ki daha iyi bir araba almamısım diyorım pinç ediyolar arabayı. İstanbuldayım burdan tasınınca hayalim tesla almak
Hadi inşallah ama nereye gidiyorsun yaaa :) bende ist :)
samsuna gitcem orada park sıkıntısı yok böyle kardeşim yok 😅 zaten orada ev var satıp villa yaptırmayı dusunuyoruz arabama ayrı garaj yaptırcam İstanbul'da bıktım yeni bina bakıyorum tasınıcam otoparkı yok
Ahahaha senin bu hızlı kararların zararlı ama samsun a mı gideceksin yeni binaya mı geçeceksin ahaha :) ne işle mesgulsjn
Şu an burada iş için duruyorum iş yerimi değiltirveö kayaşehir tarafına gidicem güzel siteye oturcam 4-5 yıla da samsuna dönücsm yani plan çok
Hadi inşallah avrupa yakası öyle ne yazikki
Sinirlenmeye gerek yok bence unutmak yok saymak hayatınızdan çıkarmak önemli olan başarı dır
Bazıları geberir işallah
Amin amin bende orclu oruclu baya dua ettim kardeşim ya kamera olsaydı tüm internette yayınlasaydım rezil etseydim keske kamera almayı dusunuyorum ne zamandır useniyordum bu hafta içinde aiparis edcem böyle kolay kimseye zarar veremesin ya ben yanlsılıkla yapsam bile numara bırakırım. Tarfikte arkadan carpti biri adam iban atayım vs dedi yok dedim sonucta bilerek değil ama bu iti gebertmek istiyorum sırf bilerek yaptığı için
Elalem ne ki, bizim aile içinde biribirine sataşanlar var kaldı ki dışarıdaki insan daha zararlı, kuzenim bana senin ağzını burnunu kırarım dedi annemede canım dedi, öz kuzenim hemde, bazıları zararı verip kaçıyor umarım tez vakitte belasını bulurlar, ben bıktım bu dünyadan, sanalda bana sataşanlar küfür edenler, facemi çaldılar, birgün ya kalpten gidecem ya katil olacam diye korkuyorum şu son 2-3 senedir çok mutsuz oldum, sanalda bile zarar görüyorum, Allah kötülerin belasını versin diyorum ama kötüyede bir şey olmuyor sanki.
Mafyacılık çoğaldı valla sırf bu yüzden polisler bir bok yapmıyor ki kendin halledeceksin kimseye fırsatvermeyeceksin ben simdi aracım için kızdım kamerayı takacam en ufak dokunana polise de gitmicem birkaç tanıdık var atıcam halet parasonı vericem dicem bittii
Bir daha değil sana hiçkimseye yapamazlar böyle seyler
Bizde adam çok vurur gebertiriz de çoğuda başka şehirde, sen yap, kamera tak, hemen bişi olursa polise git, cezasını çeksinler. Teşekkürler saol.
kamera olsa dövdümrye bile gerek yoktu birkaç haber sitesine atardım canını görüp sövse ayıplasa o dövdürmektem daha büyük utanç kimse bu kardeşim güvenmez bir daha benim çevremde olsa böyle kardeşim ne istedin derm arkadaslığımı bile keserim yarın bir gün benim malımda zarar verir
Öyle haklısın tabi, kimseye güvenilmez.
engelliyorum ben.
reelde kank
kısa keser işim var diye başımdan salıyorum
Mücadele etmiyorum
İyide soruyu cinselde niye actin
kendi cinsele almıştı ben araba yaptım yine cinsel de mi sormuş benimle alkası yok bende engelli bile cinsel normalde