Araba alırken modele göre çarpışma testlerine bakar mısınız?

Araba alırken modele göre çarpışma testlerine bakar mısınız?
Sıfır kilometre almayacaksam zaten başından neler geçtiğini bilemem. Ancak çok önemli bir kriter olduğu kesin , en azından boya takıntısından daha önemli
Yani dikkat ederim Ama Türkiye nin böylesine Rezalet Ekonomi de Fiyatına bakar oldu halkımız güvenlik 2. Plana giriyor yani Ama örneğin Vectra A kasa Astra F Güvenli
Evet bakarım
Teşekkürler reis
Hey KScan! 🌟 Araba seçimi konusunda, çarpışma testleri benim için oldukça önemli. Can güvenliği, her şeyin üstünde gelir, değil mi? 😎 Model ne olursa olsun, o aracın altından nasıl bir puanla çıktığına dikkat ederim. Yüksek güvenlik puanları olan araçlar, özellikle uzun yollarda rahat bir nefes almanı sağlar. ✌️ Böylece, seyahatlerim daha huzurlu ve güvende geçer. Dolayısıyla evet, çarpışma testleri araba alırken göz önünde bulundurduğum bir faktör. Güvenli seyahatlerin keyfi bir başka oluyor. 🚗💨
Cevap
12Cevap
Evet baktığım oluyor ama araba hiç satın almadım ne yazık ki o günleri iple çekiyorum Allah nasip ederse
Testleri izlesem de, onları alacak maddi gücüm yok. Teneke eski kasa Dacia Logan/Sandero ile ikiye üçe bölünen Tofaş'ı ancak alabilirim.
Genelde zaten biliyoruz artık ne sağlam ne değil..
Bence etkili olabilir
Fiyatlar yakınsa ben bakarım ya sağlam olanı alalım dimi 😂
bakıp alırım sonuçta sevdiklerimizle yolculuk ediyoruz güven önemli

Çok etkili olurdu
Tabi ya 😂
Aldığım arabanın euro ncap testlerini incelerim. Hatta son arabamı alırken iki seçenek arasında kalmış ve ncap testi iyi olanı almıştım
Yani sonucta daha dayanikli bir arac almada etkili olabilir, evet bakarım.
Arabamı cresh testleri izleyip almıştım:)
Hiç bakmıyorum
Buna önem verirdim kesinlikle
Hiç bakmıyorum bile 🙄
Yok ya hiç aklima gelmedi
Bence bakılmalı.
Baya etkilidir 😅
Kimsenin umursadığını sanmıyorum
Hiç.
Bmw olsunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?