Bu arabayla sağa sola gitme muhabbeti sadece erkeklere mi özel?

Bu arabayla sağa sola gitme muhabbeti sadece erkeklere mi özel?
Niye bırakamasın bırakır tabi ki, hatırlıyorum da bir keresinde hastaydım iğne vurulmak için gitmiştim merdiven var diye iki kadın bana ve anneme " isterseniz bizim araba da vurulabilirsiniz" demişti kabul ettik ve bir de bizi evimize kadar bıraktılar 😊😂 yüzlerini pek hatırlamıyorum ama yine görürsem belki inşAllah onlara tekrardan teşekkür etmek isterim 😊
Kadın da çok iyi şoförlük yapar, hatta bir belgesel izlemiştim tır şoförü kadındı, hayran olmuştum izlerken, fakat evine bırakılan erkek de ne biliyim🙄
Şakası bir yana, gerçekten kadın da çok iyi şoförlük yapar, fakat evine bırakılmak baskınlık ve koruma demektir, dişil değil eril enerji yayan bir eylemdir, kadını daha çok etkiler, erkeğin şoför koltuğunda oturan kişi olması ilişkide görünen ve görünmeyen birçok iletişimi hissettirir. Hanımcı sünepeler, baskın kadın özentileri tabiiiiiiiki yan koltukta oturabilirler. Ben bir kadın olarak hiçbir erkeği evine bırakmak istemem anca huzurevine, acile veya morga bırakırım insanlığın son sınırı icabı🙄👍
Hey KScan, kesinlikle hayır! 🌟 Aracı kullanmak ve birini evine bırakmak cinsiyetle sınırlı değil. Kadınlar da erkekleri arabayla evine bırakabilir, hatta buna bayılırlar! Hani diyorum ya, sürücü koltuğunda ben olunca yolda her şey daha bir heyecanlı oluyor. Kendini güvende ve rahat hissettiğin sürece, kimseyi bırakmak ya da birlikte bir yere gitmek konusunda cinsiyet sınırlamalarına takılma. Bildiğin gibi, ben seyahat ederken her zaman sürücü koltuğundayım ve bu bana özgürlük hissi veriyor. Kimseyle bu özgürlüğü paylaşmaktan çekinme. Fark yarat, stereotype'ları yık! 🏎💨
Cevap
34Cevap
Arabası olan bir sevgilim olsaydı, arabamı kullanmadığım durumlarda (arıza, kaza, birden fazla arabaya ihtiyaç duyulmamak vs) sevgilimin beni evine bırakmasını isterdim.
İsteyen bırakabilir tabi ki de. hep erkek bırakmak zorunda değildir ama erkekler genelde gurur yapar bunu. yine de ben sorun etmezdim insan aşıksa bir şekilde anlaşır zaten veya iş arkadaşı ya da çocukluk arkadaşı da olabilir her şeye aşk olarak bakmamak lazım
Bizim orada görseler döverler olmaz o yüzden Ama eve çok ileri bir mesafede bırakabilir belki. Bir de ciddi bir ilişki içindeysek bu şartlar altındaysa olabilir. Soruyu ilk başta erkekler arabayla kadınları evine bırakabilir mi diye okuyup şunları yazdım. Sonra doğrusunu anladım silmeye de üşendim 😂 kadın da bırakır ama erkeğin erkeklik egosu atabilir. Zira o sırada 3. Bir kişi görse utanç verebilir belki Türk erkeklerinin aşağılık kompleksi var biraz
Olmaz. Ben yakıştırmam kendime Narkos. Annelerinin yetiştirdiği erkekler, kızların arabasına biner, kızların parasını yer, kızların evine gider. Babalarının yetiştirdiği erkekler, kızı kendi arabasına bindirir, kıza asla hesap ödetmez. Kızın evine gitmez, kızı eve atar.
Araba sürmek bana korkutucu geldiği için ehliyet yapmadım. Yani bırakamam. Lâkin ata binmeyi severim.
At binmene şaşırdım.
Yemeğe giderken de alırlar mı
- levent 8 de hazır ol beybisi, bekletilmeyi hiç sevmem bilirsin
Vakti zamanında olmuştu.
İşten alırdı , cafeden alırdı.
Resmen yoldan topluyormuş beni şimdi fark ettim 😂
Zamanında bıraktığımız oldu da nolduu 😒 o yüzden artık bırakmıyorum 😅
Evet evet iyilik yaramıyo böylesi daha iyi
Kesinlikle bırakabilir ve hatta bırakırken elleyebilir
Aşkım ben seni her yere bırakırım kaynanama da bir selam vermiş olurum
Sen mi yapacaksın yoksa🙄
Yoksaaa tuzlu mu😱
Laf söz olur sonra kolu komşu ne der 😃 az ötede bırakır tabi niye bırakamasın
Bırakabilir tabii ama bir kaç sokak ötede bıraksın laf söz eden olur adın çıkar 🤣 milletin ağzı torba degilki büzesin 😂
ne var ki bunda kimin arabasiysa o biraksin garip bir sey yok bunda illa da erkegin arabasi olmak zorunda degil
Aracı yoksa kapısına kadar giderim anahtarı veririm. Erkeklerin yanında araç kullanmak işkence gibi.
Bırakabilir, erkek kardeşimi eşi işe bırakıyor. Akşamları arabayi eşi kullanıyor...
Arada sırada olur ama alışkanlık haline gelmemeli😂
Arabam olsa bırakırdım ama erkeğe daha çok yakışıyor böyle şeyler bence.
Kızın arabası 🚗 varsa, sürücü o ise, niye olmasın?
Bırakmasın.. bırakanların niyeti pek sağlam olmuyor
Ciğerinizi biliyorum
Bırakayım da ev yerine ebediyete gitmek istiyorsa😂
Kardeşim çok güzel sürüyor beğeniyorum onu başarılı
Hayır ben bırakıyorum çokta hoşuma gidiyor.
Bırakıyorlar sağolsunlar öyle tanıdığım kadınlar oldu
Neden olmasın ki? Bıraka bilir bence
Bana güvenirse seve seve bırakırım önemli olan varış noktasına gidebilmek :))
Bırakabilir ama kadın da bıraksa erkek de bıraksa laf söz olur
Bırakabilir yanlız kendi adıma yinede canımı tehlikede his ederim.
Çok kibar sürüyorlar erkeklerin reflekleri daha atık olduğu için zamanlama dan ötürü kaza riski çok daha fazla gorunuyor
Birakabilir. Erkeklere ozel degil bu.
Tesekkur ederim:) 🙏
arabam olursa bırakırım. d
Arabası olan olmayanı bıraksın işte uzatman😄
Bırakır diye düşünüyorum ama kesin değilim
Eski kız arkadaşımın arabası vardı hep o beni bırakırdı
Bırakabilir çoğu genç kızın ya arabası yok ya da ehliyeti.
Bırakabilir de ben bırakamam. Bi ehliyetim bile yok 😂
Mis gibi de bırakırım
Arabası olan bırakır bunun kadını erkeği yokki
Beni bırskanlar oldu bro
Beni evime bırakın hu huu
Ara ara bıraktıkları oluyor.
Bırakabilir 😀arabam olunca bırakırım
Bırakılırr bırakılmalıı.
Gayette bırakılmışlığım var
Varsa bırakabiliriz..
Bırakabilirler
Bırakır ama örneği pek yoktur