20 yaşındayım, araba kullanamıyorum. Yaşı küçük olup araba sürenleri kıskanıyorum, suç bende mi?

Merhaba arkadaşlar derdimi anlatacak bir yer bulamadım. Buradaki insanlardan beni anlayacağından eminim. Yukarıda bahsettiğim gibi 20 yaşındayım bazı sebeplerden ötürü araba kullanmaya korkuyorum. Yaşadığım yerde benden 4-5 yaş küçük çocuklar araba kullanıp trafiğe çıkıyorlar. Arabayı sanki 50 yıllık şoförmüş gibi sürüyorlar. nedense bu durum beni topluma rezil etmeye başladı. Ben bu yaşta hala bisiklete binerken veletlerin yanımdan son ses müzik ile hızla gitmeleri beni küplere bindiriyor. Özellikle büyüklerin önünde bu işleri yapıp bu yaşta hiçbir şey bilmeyen beni yakınlarıma mahçup düşüyorlar. Burada suçlamam gereken kişi kendim miyim? Şimdiden teşekkürler🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu yazdığım için çoğunuz bana sinirlenip düşman olabilir ama; bu çocukların araba sürmesi ve toplum eleştirisi öyle üst seviyeye çıktı ki burada çocuğun birini sıkıştırıp "artık beni rezil etmenden sıkıldım bidaha büyüklerin önünde taşıt sürmeyeceksin" diye tehdit edip dövmeyi bile düşündüm. Sonra bundan pişman oldum kusura bakmayın.
20 yaşındayım, araba kullanamıyorum. Yaşı küçük olup araba sürenleri kıskanıyorum, suç bende mi?