26 yaşındayım araba kullanmayı bilmiyorum?

Biz 4 kişilik çekirdek bir aileyiz ve evde 8 tane araba var ama böyle deyince ailede herkesin 2 tane arabası var sanmayın. Ben ve kardeşimin arabası yok. Annemin sürekli kullandığı bir araba var geri kalan 7 araç babama ait. Ben 25 yaşındayım... 26 ya basmak üzereyim, araba kullanmayı bilmiyorum ama ehliyetim var. Ehliyetimi 8 sene önce aldım 18 yaşında iken ama 8 senedir bir kere bile direksiyon başına oturmadım. Bunun birinci sebebi üniyi 8 senede bitirdim ve bu yüzden bir türlü iş hayatına atılıp para kazanamadım ve kendime araba alamadım, zaten kazansam bile bana verecekleri para asgari ücret ve o paraylada araba alamazdım zaten, ailedende araba isteyemedim çünkü araba çok pahalı bir şey ve ben paraları olsa dahi bilmemkaç milyonluk birşeyi ailemden bana almalarını istemeye utanırım zaten almazlarda ailem aşırı pintidir neyse... babam ve annemde deneyimim olmadığı için hiçbir zaman bana kendi arabalarını vermedi, o yüzden 8 senedir bir türlü araba kullanadım ve sonrada unuttum kullanmayı zaten verselerde ben kabul etmem çünkü ailem benim inanın çok cins bir aile. O arabalara bir çizik falan olsa ben başıma geleceği çok iyi biliyorum.. Ailemin malları pek kıymetlidir. Toz bile konsa arabalarına benim burnumdan getirirler. İnanın çok cins insanlar abartmıyorum... Böyle okuyunca belki aklınızda canlandıramadınız ama ben içlerinde yaşıyorum ve onları iyi tanıyorum. Küçüken benden kırılan oyuncaklarımın bile hesabını sorarlardı. Oyuncakta oyuncak olsa pazardan alınma çin malı plastik şeyler zaten ailem bana her zaman herşeyin en ucuz ve uyduruğunu aldılar veya hiç almadılar ailem aşırı cimridir be dediğim gibi ailemin malı pek kıymetlidir. Aşırı pinti bir ailem var. Mallarına bir toz bile konsa kıyameti kopartırlar.

Neyse işte sonuç olarak 26 yaşındayım ve araba kullanmayı bilmiyorum. Aileden umidi kestim araba konusunda. hiçbir şey istemiyorum onlardan. Şuanlık umudum askere gidicem dönüşte bir işe girip sonrada kendi paramla ucuz yollu bir araba alıp tofaşa bile razıyım gerekirse çarpa çarpa kullanmayı öğreneceğim, Hurda bile etsem aracı sonuçta benim malım, gram gocunmam, kendi paramla almışım, hesap verecek kimsem olmaz.

Ailemin cinsliklerinden her daim şu hayatta geri kaldım...

26 yaşındayım araba kullanmayı bilmiyorum?