Anlamıyorum çevremi bırak annem babam ablam bile bu konuda dalga geçiyor benimle
3 ay
22 yaşındayım, araba kullanmayı 4 ay önce sevgilimden öğrendim. Bu utanılacak bir şey mi?

Bence değil tamam biraz insan bi garip oluyor olabilir ama detaya inince bir sakınca yok ne olmuş yani herkes herşeyi bilecek değil ya da her zaman şu rol öğretir şu rol öğrenir diye bir kaide de yok. Erkekler mi hep öğretir kural mı var? 😁 Takılmamalısın hele ki ustalaştın mı araba da aklına bile gelmeyecek. Ben de Valide Sultanım dan öğrenmiştim. 3 günde yanlamıştım😂😂
Aslında doğru olan sensin kardeşim yasitlarimiz öyle bir kendini geliştirme çabasına girdi ki yaşamda dogalindan giden herşeyi kendiliğinden yerinde öğrenmeyi bilen bireyler kaybolup gidiyor, siliniyor o toplumda.. Bende birçok şeyi bilmiyorum dalga konusu oluyorum buna birçok örnek getirebilirim vs. Sosyal medya hesabım yok (Instagram, Twitter vs) kullanmayi bilmiyorum diye dalga konusu oluyorum en basiti ya da telefonun çoğu özelliğinden habersizim.. Eski tarz yetistirilmenin tadi bir başka. Ben hep gerilemiş dışlanmış ve ozguvensiz hissediyorum.
O senin problemin reis. Topluma ayak uydurmaya çalışan koyunlardsn olmak kadar saçma bir şey yok. İstediğin hayatı yaşıyorsan başkalarının isteklerine göre niye kendini üzüyorsun ki?
Şu insanlardaki ön yargıyı, küçümsemeyi ve alaycı tavırları silemedik heleki şu güzel ülkemde eğer sevgilim benden akıllı ise ve bilmediğim birşeyse kız olsun erkek olsun ondan çok şeyler öğrenmeyi isterim gülenler her kimse kendi ailem, de olsa sallarım gülenlerde öğrenecek kabasite olmadığı için ve hep başkalarının başarısı ile geçindiği için ters geliyor bu durum
Muhtemelen birkaç sene sonra bende senin durumuna düşerim. 30 gibi olur bir de. Arabalara vs ilgim yok olsa da 10 senelik kazancimla alacagim arabalara var. O yüzden hiç araba vs öğrenmek istemedim. Yurtdisinda yaşasam ogrenirdim. Ehliyet vs takılanlar da babasının vs arabası olan tipler. Yoksa ehliyete bosuna para verip kenara atican. Ne gerek var abicim?
Cevap
22Cevap
Neden utanılacak bir şey olsun ki ne güzel geçmiştir utanılacak bir durum yok iyi yapmışsın güle güle kullan.
Onlar anadan çıkma araba sürmeyi bildikleri için dalga geçmeleri çok çok normal😅😅
Yav zaten ehliyeti 18den aşağı alamıyorsun. Senden kaç yaş büyük insanlar var onlar araba sürmeyi bilmiyor?
boş ver çevrene kulak asma. Kendin için harika bir şey başarmışsın. Kulaklarini tıka başarının tadını çıkar kardeşim 😌
Bence olabilir. Benim de araba kullanmaya pek merakım yok, hiç o trafiğe giremem başkası kullansın ben chill chill takılayım 😃 Zaten yakında bütün araçlar otonom sürüşte olur
Manitadan araç dersi mi yazıklar olsun erkeklerin yüz karası seni
Ayda bi manikürde yaptırıyorum ben
gaypanic
Yoo niye olsun bence güzel sevimli bir şey. :D :D :D
Öylede bizim millet çok garip ya
araba kullanmayı ögretirken vitesi çok kullandıysan annen baban sorun oluşturabilir. hımm otamitik vites ise sorun yaratmaz
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Hem ehliyetinin olmasının neresi utanılcak bir şey orasını hiç anlamadım:D
Sen de bu işe kendin gülmelisin bence onlarda barış içinde olduğunu anladıklarında vazgeçicekler zaten sürdürmeyi..
Niye ayıp olsun? Ben daha araba çalıştırmayi bilmiyorum mesela
Bende öyleydim gerçi benim hiç merakım yok yani arabaya o yüzden ama kullanmak istedim kız arkadaşımın arabası var o bana öğretti ehliyetimide aldım zaten
Annen baban neye dalga geçiyor onu anlamadim, tuhaflarmış
etrafındakilerin yapamadıkları bir şey ile sen de onlarla dalga geç anlarlar
Eee olabilir normal neticede öğrenmişsin. Sağ olsun yardımcı olmuş.
Kimseye deme sende öğrendik işte Allah vergisi de ole daha çok inanıyorlar
İyi etmişsin. Utanılacak bir şey yok ortada. Saçmalamışlar
Onlar muhabbetine ve bu durum tatlı ve mutlu edici olma sebebiyle seninle uğraşıyorlardır
Utanılacak bir şey yok @q o senden önce öğrenmiştir dolayısıyla sana da ögretebilir ne var bunda.
Kimden öğrendiğin önemli degil trafikte kurallar uy 50 ile sol şeridi kapatma yeterli
Utanılacak ne var öğrenmişsin işte kız da anasının karnında araba sürmeyi öğrenmedi sonuç olarak. Annen ve babanın dalga geçmesi ayrı bir saçmalık umursama bile
Ayıp değil öğretsin Sevgilin sana makas atmayıda öğretsin
herkes aynı olmak zorunda değilim araba kullanmayı 16 yaşımda öğrendim erkek arkadaşıma da ben öğrettim
Hayır neden utanılacak olsun ki araba öğrenmemin yaşı yoktur
En İyi Cevap