Arabamı aileme vermek zorundaymışım?

Aile apartmanındayım. Babam kendi arabasını başka şehirdeki kardeşime verdi 10 yıldır onda. Benim arabam var. Şimdi babam arabamı ortak kullanmak istiyor. Her aldığında da ya bir yere vuruyor ya ceza yiyor (ödüyor tabi). Ben de bugün “arabamı sadece ben kullanayım, istediğin yere şöför gibi götüreyim, arabamı vermek istemiyorum” dedim. Etmedik hakaret aşagılama Bırakmadı, bağırdı çağırdı şu an çok üzgünüm.
Babama kendisine araba almasını söyledim (400 bini var, diğer kardeşime iş kuracakmış) Arabasını verdiği kardeşimden geri istemesini istedim, “asla o işe gidiyor otobüsle mi gitsin 2 saat” dedi.
Babam bu şekilde kendi arabasını verip, birikimiyle de araba almayıp çevresinden araba dileniyor. Dün bir arkadaşından araba istemiş, arkadaşı da “kendi arabanı geri al çocuğundan” demiş, ona da küsmüş. (Taksiye verecek parası maaşı var).
Sorum şu, neden benim arabamı istiyor? Vermeyince bu kadar üzecek söz neden? (Not kendi arabamı tamamen kendim çalıştığım parayla aldım)
Güncellemeler
+1 yıl
şu an bağırma ve kırıcı sözlerinden dolayı kalbim ağrıyor, bir daha konuşmasam mı?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an intihar etmek istiyorum, beni o kadar aşağıladı ki, “kaç kuruşluk senin araban, sen kimsin araba aldın, ben pert etsem sıfırını alırım (alamaz halbuki). Bu lafların acısına nasıl dayanacağım
Arabamı aileme vermek zorundaymışım?