Benim arabam yokken babamdan istedigimde vermezdi şimdi arabasını sattı ben aldım arabamı babam arabayı istiyor vermeli miyim?

Kendisi 0 araba aldı araba cok hoşuma gidiyordu ne zaman istesem vermek. İstemezdi kıyamıyorum derdi sırf ben almayım diye gidip kilometrenin fotosunu cekerdi arabayı alırsam habersiz haberi olsun dıye km ye bakardı ama yanında verirdi ve birton laf ederdi şöyle git böyle yap fazla frene basma arabayı yorma bağrırdı sürekli artık canıma tak etti bu devırde babama bıle muhtaç kalmayacagımı öğrendim gittim kredi cektim kendime güzel bir araba aldım ford focus babam arabasının borcunu ödeyemedigi icin satmak zorunda kaldı şimdide benden arabayı istiyor ama gercekden vermek istemiyorum yani bana yaptıkları aklıma gelince gururuma yedıremıyorum 22yasındayım çocukda degilim 2 senelik ehliyetim de var ıhtıyacım oldugu. Icın arabayı istedim biton fırca yedim bunları unutamıyorum ben bianımda o senin baban ver gitsin diyor sizce ne yapsam araba haricinde iyi baba zararı yok tek sıkıntım araba işte
Benim arabam yokken babamdan istedigimde vermezdi şimdi arabasını sattı ben aldım arabamı babam arabayı istiyor vermeli miyim?