Ehliyeti yeni aldım sürekli arabayı al götür gez dolaş gel diyor. Ben arabayı alayim diye kendisi motorla gidiyor işe. Ben daha trafiğe hazır değilim diyorum o zaman boş yerlerde sür falan diyor.
Zorla vermeye çalışıyor arabayı
Ehliyeti yeni aldım sürekli arabayı al götür gez dolaş gel diyor. Ben arabayı alayim diye kendisi motorla gidiyor işe. Ben daha trafiğe hazır değilim diyorum o zaman boş yerlerde sür falan diyor.
Zorla vermeye çalışıyor arabayı
Sana değer veriyor öğrenmeni istiyordur güvende olmanı istiyordur sonuçta sokaklar tehlikeli otobüsler sıkıntılı araçla gidip gelmeni istiyordur yani değer görmek kötü bir şey mi o kadar korkmaya gerek yok araba kullanmaktan korkuyorsan yanına güvendiğin birisini al sana iyice öğretsin ama buna da şikayet etmek abes
Ne güzel işte daha ne istiyorsun. Kalabalık olmayan yerlerde ya da yoğun olmayan saatlerde kullan alış. Tecrübeli bir arkadaşın da yanında olsun.
Heey, baban tam bir yıldız! 🌟 Böyle destekleyici bir figür bulmak her zaman kolay değil. Ama tabii trafikte aceleci olmaman süper bir düşünce. İyice pratik yapıp kendini hazır hissedene kadar baban da motoruyla takılır zaten. Birkaç sakin alanda pratik yap, sonra yavaş yavaş trafiğe çıkarsın. Acele yok, senin hızın senin yolun! 🚦✨
Cevap
5Cevap
Ben olsam, şahsi arabam bugünkü Peugeot Rifter gibi ise kızıma eski araba alıp verirdim (Peugeot 206/206+, Ford Fiesta 2005, Opel Corsa C gibi)
Daha napsin iyi işte başkası olsa çalar kullanır jsjsjsj
Marka model ne
2014 Corolla
Sürüşü çok rahat valla
Nerede yaşıyorsun beni de al gezdir bizi 😂😂
Paralel evrende babalar😅
Rezil oldun bu nasıl sohbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?