AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
İlk buluşmada tanımıyorsan tehlikeye atma ama arabada görüşmek uzun süreli flört ya da sevgili için ideal ne ev kadar içerde ne sokak kadar dışarda ikinizin başabaş olduğu güzel ve çok da tehlike içermeyen bi yer. Önce güven.
Bence seninle gerçekten güzel vakit geçirip oturmak istese adabayi seçmez. Yani en azından utangaç olsa bile senin açından düşünüp kendinden ödün verir diye düşünüyorum o yüzden çok da bulaşma böyle işlere.
İlk görüşmede Kafede oturmayan adama mesaj bile atmayın
ayy benim konuştugum cocukta aynı şeyleri demişti sakın ama sakın inanma ben gitmedim ve çocukla da hiç buluşmadan konuşmayı kestik sende kafe gibi bi yerde buluşabiliyorsan buluş yoksa direkt iletişimi kes
Niyetini belli eder zaten İlk buluşmada olmaz araba falan cafeye gidin oturun
Özel organlarının tadına bakmak istiyor olabilir bence uzak dur o sana karşı sevgi aşk duygusu içinde değil sadece işini görme peşindedir
Kork canım genel bahane bu çoğu erkek aynı şeyi söylüyor seni çok dinleyemiyorum etrafta çok gürültü yok mu seni de rahatsız ediyor mu acaba kahvelerimizi alıp arabada mı otursak bunlar hep genel erkek cümleleri
O sevmiyor ama sen seviyorsun onun düşüncesi önemli değil kendi için rahat değilse gitme birde onun kafasında farklı algı yaratirsin ilk buluşmada arabama bindi gibi bazıları öyle düşünüyor
İlk kahve içer sonra seni kalabalık sevmiyoda sakın bı kafeye git illa işlek yere gitme arabada buluşma ha çok aeaba sevsasi varsa islfk caddeye ceksin
Sence gerçek aile değerlerine sahip bir insan karakterli bir insan bunu söyler mi ya da ister mi sor bakalım? Ve yeni tanıyorsun
zaten o yuzden kabul etmedim engelledım bide utanmadan diyor düzgünce söyleyebilirdin buluşmak istemediğini engellemene gerek yoktu yazmış
Uzak dur kardeşim uzak dur. Karakter sahibi bir kimse bu şekilde davranıp konuşmaz istemez yani
Sende ona , deki bende , bu tarz , insanlardan, hoşlanmıyorum de , uzaklaş
Davranış önemli ayrıca mesela aynı çevreden daha önce gördüğün biriyse olabilir bir ihtimal ama eğer yeni tanışmışsan çok saçma kötü bir niyeti yoksa bile öyle görünür
İlk görüşmede öpüşme olacak tabi hangi yüz yılda yaşıyoruz? Geçenler de bende ilk görüşmede cafede oturdum sonra evine bıraktım haliyle arabaya bindi, öpüştük. Sonra bitti. Fazla abartmayın.
İlk buluşmamda arabada sokso çektim bir de topluma açık piknik alanında bir yerdeydik
Kahve alalım derler aeabada içeriz derler jsısjs
İnanmadım
Sana öyle bir şey teklif ediyorsa direkt engelle kesinlikle niyeti iyi değil ilk buluşmada bir cafeye gidilir oturup daha yakından tanırsınız birbirinizi sonra evlere dağınılır
Güvenme öpeceğim alan oluşturmak istiyoruz diyor kısacası
Benim başıma eksiksiz tam da bu olay geldi.. sonuç : adam evli çıktı
Net sapık aşkım iki kahve içeriz üç beş sohbet ederiz biraz öpüşürüz sevişiriz kafasında
Parklar cafeler dururken araba ne oluyo ben bunun altında art niyet sapıklık ararım
Amaç araba da vakit geçirmekse sıkıntılı ama bi yere arabayla gidecekseniz normal bu.
Sence de niyeti gayet açık değil mi? Bence farkındasın ama inanmak istemiyorsun...
Dışarda oturmak daha mantıklı ne alaka canım canım Arabada oturmak istiyor çok saçma bence
kimseye hemen güvenmicen bi bakcan şöyle bu sıpadan olur dediğinde arabasına da evine de gidebilirsin hicbisicik olmaz
Medeni şekilde kahve eşliğinde herhangi bir kafede insanlarında bulunduğunu ortamda oturmak varken neden araba? Noo kabul edilemez tavrını gösterr
Evet bende kalabalık yerleri sevmeyen birisi olarak şunu söyleyebilirim güven verebilmek güvenini sarsmamak lazım
Kaç direkt o ne öyle ya sakin çok kalabalık olmayan güzel mekanlar var çocuğun amacı başka diye yorumladım
Bence düşünmelisin. Araba aşırı tenha. Yanlış bir şey yapabilir. Yine sakin bir yere gidebilirsiniz ama araba bence sıkıntılı
Afedersiniz şey yoluna gidersin arabada, çok sakat olur senin için, sonra haberlere çıkarsın arabada otururken böyle bişey yaşandı diye
Direkt red flag hatta şey der bu tipler ya kafeler çok sesli seni tanımak istiyorum
evet evet aynen. d
Çevremde hiç görmüyorum ben bunları siz nerden buluyosunuz duyuyosunuz arkadaş 🤠
@johnpilgrim Kız gruplarında üç gün dalgasını geçiyoruz bu tiplerin inanamayacağın kadar çok var kurnaz geçinen
Dünya benim için bir cehennem 🤠
Kesinlikle inanma erkeklerin kült yalanıdır ilk buluşma da arabada oturulmaz eve gidilmez amacı seni kullanmak zarar verebilirse diye de daha rahat zarar verir
Iki saniye sonra arka koltukta bulursun kendini aman diyim bacim hayir gelmez böylesinden
Yalan korktuğu birşeyler var seninle görünmemek birinin görmemesi gibi
tabi direk tecavüzcüler sakin binme sen Hay Allah im arada bir yokla bari 😀
Güven verememiş olabilir arabada olmayın da bence en ideal ilk buluşma yürüyüş yapmaktir birlikte
Sakın böyle bir hayatı yapma bir bankanda gidip oturtabilirsiniz mesela illa kafe olmaz diyorsa
Seninle sadece cinsellik için birlikkte olmak istiyor
Benim başıma geldi knk sapık o kaçç ben zor kurtardım götümü
samimiyetiniz artana kadar kapalı alanda buluşulmaz
Sapık değildir ama binme sen yinede dünyanın bin türlü hali var başına bişey gelmesin
Arabadada oturulmaz yani ne bu tek gecelik biri gibi
Bence güvenme insanlığın binbir türlü hâli var ne olacağı belli olmaz
Nerden buluyorsunuz böyle adamları 😂 çokmu arıyorsunuz
Arabayı nereye durduğu önemli olan bence bir yere götürmeye parası olmayabilir
Bir erkek olarak tavsiyem arabaya sakın binme. bir anlık boşluğunda işi bitirir
Aaaa asla korkma evinin erkeği çocuklarının babası potansiyelli net
Dışarıda görünmek istemiyor olabilir, ilk buluşma için bu uygun değil bence
İlk buluşmada araba mı? Kamyoncu gibi ya bu kadar mı değersizsin direk engelle amacı belli
Niyet belli işte bizde iyi davranıyoruz diye yalnızız
Burcun ne merak ettim
Koç avlıcak mısın beni 😂
Yoo. İyi davranıyormuşsun ya kadınlara ondan sordum
adam demiştir şimdi her şey pahallı araba başından fazla diye :-,))
Ya da bir mekana götürücek parası yoktur
e arabası olanın parasımı olmucak
Önceden almıştır. Bilemem
Arabada mı oturalım diyo
evet kahveyi alıp arabada içelim dedi
Biliyorsun yapman gerekeni
Arabada elini bacağına koyar sonra sunakar yolunu bulur oturun olm işte bankta fuarda derdiniz ne
Orala hazırlık
Arabada oturmayın tehlikeli
arabayla gezer gidersin ya yürüme mi gidecek
Değişiyor o ya karşıdaki erkeğe göre
İlk günden olmaz bence
Güvenmeeeeeeeee
Güvenmediğin adamla da buluşmazsın ya
Neden sapıklık olsun