+1 yıldaha önce başıma geldi, üni de hoşlandığım çocuk ama şu an hoşlanmıyorum, bana 5 sene sonra yazdı buluştuk, konuşmaları daha çok cinsellik üzerineydi sürekli davet ediyordu ben de istemediğimi söyledim defalarca, en son kahve içelim dedik buluştuk arabada zaman geçirmek istedi amacı da arabada öpüşelim zaman geçirelimmiş, sonrasında uzaklaştım ondan, sorun öpmesi değil bana sadece cinsel olarak yaklaşması hayvan herifin. Yani dikkat et bence. Sana yanlış izlenim vermemek için bile arabayı teklif etmeyebilirdi.
08 Yorumla- +1 yıl
ben olur vermiyorum ayrıca konu benim olur vermem ya da ben değilim arkadaşın sorusuna göre evet öyle bir amacı olabilir diyorum. Ben onunla buluşup nasıl bir insan bunu anlamaya çalıştım ve tamamen cinsellik odaklı olduğunu gördüm. Senin yaklaşımına göre tecavüz de etsin o zaman gitmeseymişim değil mi? Saçma sapan yorumlar….
- +1 yıl
ayrıca evet sorun yaklaşım tarzı, öpmesi benim için normal bir şey se bunu her şekilde her durumda yapacak diye bir şey yok, her şeyin yeri zamanı vardır. Ok?
- +1 yıl
sen anlamak mı istemiyorsun? ilk buluşmada öpmesi sorun değil mi demişim ben orada? uğraşamayacağım sana ne be! ben kıza cevap verdim sen kimsin yargı mısın
- +1 yıl
tamamen cinsellik odaklı biriyle bişey yaşamak ile bana değer verenle bişey yaşamak arasında fark var, sen bu iki durumu aynı görüyorsan kendini sorgula.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk buluşmada birinin arabaya çağırılması genellikle ilişkinin başlangıcı ve partnerler arasında yakınlaşma sürecinin bir parçası olarak görülebilir. Ancak bu durum kişisel tercihlere, kültürel etkilere ve iletişim tarzlarına göre değişebilir. Diğer yandan, davetin yapılış şekli, iletişim tarzı ve partnerin rahat hissetme düzeyi gibi faktörler de bu durumu yorumlamak için önemlidir.
Bazı kişiler, arabaya çağrılmayı romantik bir jest olarak algılayabilirken, diğerleri bu davranışı rahatsız edici bulabilir. İletişim ve anlayış önemlidir. Eğer kişi bu davranışı istemiyor veya rahatsız oluyorsa, bu durumu net bir şekilde ifade etmek ve sınırlarını belirlemek önemlidir. İlişkilerde karşılıklı rızaya dayalı iletişim ve anlayış önemli bir yer tutar.
Birinin ilk buluşmada arabaya çağırılması tek başına sapıklık olarak değerlendirilemez. Ancak bu tür davranışlar karşısındaki kişinin sınırlarına ve rahatlık düzeyine saygı göstermek ve net iletişim kurmak önemlidir. Her iki tarafın da rıza ve rahatlık düzeyi dikkate alınarak ilişkiyi geliştirmek önemlidir.
14 Yorumla- +1 yıl
@lazyspirit görüşümü beğendiğiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Hoşuma gitti yazdığınız çünkü
- +1 yıl
Sizin de hoşunuza gitmesi benim hoşuma gitti 🙂
- +1 yıl
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim
+1 yılSapık demek ön yargı olabilir olmama ihtimali yüzde 50. Amacı dışında kullanılmayan her şey normaldir bana göre.. ilk buluşma olduğu için; alışkanlığından dolayı kendini daha rahat konuşacabilecegi bir alan arabayı seçmiş olabilir. arabanın bildiğiniz biryerde duruyor olmasıda o an için sizin rahatlığınız olarak göstermeniz güvenliğiniz açısından iyi olur. cunku emin değilsin sadıktır ya da sapık değildir. Her iki ihtimali de düşünerek hareket edip kırmamak gerekir. baktın sapık konuşmasından anlarsın o sıra. döv.. gitsin.
012 Yorumla- +1 yıl
@Yagmurnisan1 büyük ıhtimal yakınlaşmak ister ama sevdigiylede ister ;)
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç sevdiyse saygı gösterir ona ilk buluşmada değil yakınlık konuşmalarını dahi seçer.
- +1 yıl
Haklisin sende ama gençler artık öyle degik
- +1 yıl
Sevip sevmek değilde benim anladığım. sapiķ olup olmamasıydı merak edilen. yanlismi anladımki ben
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç amacı dışında kullanıyordur. gençler. normal deyip normallestirmek yanlış olur.
- +1 yıl
Kac yaş arası bu gençler.
- +1 yıl
Benim 32 ben genç değilim z kuşağı fenaaa
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç z kuşağı asıl en iyi bilen kuşak olmalı bunu. neyin doğru neyin yanlış ya da araştirabilme öğrenebilmek konusunda çok şanslı. zaten oyuzden z kuşağı değilimdir. ben bunun daha çok zihniyetle alakalı olduğunu düşünüyorum. zihniyette saygı yoktur. kişi saygıyı her kuşakta kendine öğretebilir. Geleneği kültürü aynıysa. z kusagindaki bir genç sevse bile yakınlaşmaması gerektiğini 40 yaşındaki birine öğretebilir gibi gibi. benim düşüncem tabiki bu.
- +1 yıl
Anlıyorum doğru düşünce bu ama sosyal medya liseler sadece gözlemle benim gibi inan yapmayan bile yok gibi
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç sosyal medya da amacı dışında kullanılıyordur. etik ve ahlak konusunda normal olmayan hicbirsey ister medya ister yaş ister kuşak farkıyla normalleşmez. kendi ahlakını kendine saygı duyarak ogretmemistir. e bizde şimdiki devir böyle dersek. Kendine saygın yok tamam anladıkta karşındakinede olmasın diye normallestirirz.
- +1 yıl
Benimde yaşım 27 bu arada. isteyen benim gibi düşünür isteyen senin gibi üsünürum saygı duyarım. arabada konuşmasından anlayabilir sapıkmı degilmı direk dövsün.
- +1 yıl
Ahaha biber gazi sıksın 😂
Bunun bir de parkta oturalım modeli var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Arabalar konusunda 15,9b cevap paylaştı. Her an ne yapacağı belli olmaz, sapıklık yapıp sizi taciz bile edebilir. Güvenmeyin ona.
200 Yorumla- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPara harcamak istemiyo belli ki gadası
10 Yorumla - Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sapıktır
00 Yorumla
+1 yıl.
Kalbinin sesini dinleyerek en iyi sen yapıyorsun
Mümkünse gayri meşru de lişkilere bulaşmasan daha iyi olurdu
Bu bir abi tavsiyesi
Ateş barut yan yana olursa zaten patlayacak bunu küçük çocuklar da bilir
Kendini kimseye kullandırma
Hiç kimseye de yanlız görüşmeye gitme
Başında anan baban yoksa bir arkadaş ya da aileden biri gelsin
Çok seviyorsa gelsin seni alsın götürsün
Asla ve asla kendini kullandırma hiç bir erkekle baş başa kalma ister kalabalık ta ister tenha da fark etmez
Çok seviyorsa
Ciddi niyetli olsun seni alsın götürsün
Yazık olur sana ileri yıllarda çok üzülürsün
Giden zaman geri gelmiyor ne yazık
İslâmiyet diyor ergenlik döneminden sonra abi kardeş dahi birbiriyle yanlız kalmamalı
Onun için biriyle çıkacağın zaman her şeyi hesaba katmak zorundasın
Kimse kimseyi boşuna yanına çıkma için çağırımıyor
Herkes ihtiyacının peşinde
Belki adam ateşi başına vurmuş cayır cayır yanıyor
Hemen çabuk direk arabada yapacağını yapar
Ben tahmin ediyorum bilmiyorum ne desem yalan olur20 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bana biri teklif etmişti
Bende neden diye sorduğumda seninkiyle aynı şeyi söylemişti. Biraz daha üzerine gidince 'ben genelde ortalarda gezmem. Ciddi düşünüyorsam ortalığa çıkarırım' demişti.
Yani amaç, gönül eğlendirmek için ilişki yaşadığı kızla görülmemek. Birileri tarafından görülürse ciddiyete gider. Ve bunun sonucu da bazı aileler için evlilik olur..
Ben ne mi yaptım?
Tabii ki red ettim.
Görüşüyorsan korkmayacaksın. Ben kadın halimle korkmuyorsam, sende korkmayacaksın. Tabii çekineceğin bişey yoksa!
60 YorumlaUzun bir süre konuştuysan ve az da olsa onu çözdüysen gidip gitmemek sana bağlı. Benim ilk buluşma da arabada olmuştu. gözlerime bile bakamıyordu sevgilim. Yol boyunca sohbet etti. Şakalar yaptı güldürdü beni. Ama öyle hiç bir muhabbeti olmadı. Ama olmayacak diye bir sey yok. Az çok konusmalarondan onu anlayabilirsin. Yanına gitme demek istemiyorum ama gitde delek istemiyorum. Herkes bir olacak diye bisi yok. Ben çok sanslıydım. Hâlâ da seviyorum keratayı iki sene oldu. Kalabalık bir yerde durabilir. Seni korkutmamak için. Arkaya davet ederse oturma sakın. Ve ilk bulusmada öpmek isterse bile izin verme. Bunun devamı gelir. Ellerini kullanmasına da izin verme. Ve konusmalaronda küçük bile cinsellik hissediyorsan konusmaya sen devam et ve başka seylerden bağset zaten o bu davranışını anlayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılNeden sa pık olsun canım sonucunda bir kadınla birlikte olmayı tercih ediyor. Ki hoş erkekle de birlikte olmayı tercih etse bunlar artık tercih meselesi sayılıyor ondan dolayı onlara da sa pık demek günümüz şartlarına sanırım çok uymaz. Açıkçası baş başa arabada kalırız belki birlikte oluruz belki en kötü koklaşırız diye düşünmüş bu net. Ben bunu sa pıklık gözüyle bakamıyorum ama sen öyle görüyorsan buluşmaman lazım
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğiniz insanlarla buluşmayın böyle saçma sorularda lütfen sormayın artık. Sapıksa her yerde sapıktır ilk buluşma olmaz 10. Buluşma olur yapacak insan sabırla bekler aşın artık, bu kafadan çıkın bir zahmet.
40 Yorumla
+1 yılAçık açık belirteyim arka koltuğa atıp sevişme derdinde, eğer imkanı verirsen cinsel ilişkiye bile girebilir. He sonrasında bir daha görmezsin zaten seninle işi olmaz daha.
30 YorumlaBir adamı tanımadan önce böyle bir teklifi kabul etmeyin, arabayı ıssız bir yere çekip arabanın kapılarını ve camlarını kapatır, eğer niyeti kötüyse gerisini sen düşün.
20 Yorumla
+1 yılBi tek ilk buluşmada sevgilimin arabasına giden ben miyim ahshf. Ama uzun süredir tanıyorsan sıkıntı yok. Ama yok 1 hafta oldu tanıştığınız ve flört dönemiyse sıkıntılı olabilir. Ben sevgiliydim hemen insanla ve güveniyordum
10 Yorumla
+1 yılkızı arabayla gittin aldın oturacak yer bulamadınız arabada kalırsınız sıkıntı yok. ama dışarıda buluşup "gel araba var orada oturalım" derse o sıkıntı. art niyet sezmemek için bir sebep yok
00 YorumlaArabalar konusunda 323 cevap paylaştı. arabada ağzına vercem diyememişte kahve içeriz demiş 😂😂
40 Yorumla
+1 yılSapık deyil seni daha iyi tanımak istiyor birde çabuk yakınlaşmak istiyor buda Avrupa kafası yakında arabada sevişmede olur bence galiba bu adam sapık kafede buluş
10 Yorumla
+1 yılbu ülkede her an her şey olabilir. temkinli davranmakta fayda var. bak delinin biri daha yeni servis kaçırdı ( kaçırdı derken ciddiyim pendikte terketmiş kadıköyde içinde yolcu olan servisi kaçırdı ) bence öyle diyen şahıs ile arkadaşlığı noktalayın.
00 Yorumla
+1 yılBence hayır örnek ben kafedir parktir o tarz yerler hosuma gitmez daha sakin yerlere gitmeyi tercih ederim kafeye gidiceksem daha az insanın takıldığı yer tercih ederim arabada oturmak bence insanın zihniyetine kalmış bisi düzgünce sohbet edilebilir sessiz ortam ve ikinizin olduğu bir ortam daha iyi ama tabiki farklı düşüncesi varsa orası sıkıntı olur
00 Yorumla
+1 yılKonuştuğu konuların içeriğinden sapık mı değil mi bence az çok anlamış olman lazım. Araba date i başlıbaşına bi cinsel gerilim yaratmamalı 🤠
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç cinsellik konusunu açmadı bugune kdr
- +1 yıl
Ama şu da var gerçekten arabada edilen sohbet daha samimi oluyor. Arabayı nereye çekeceğine bağlı olarak bence okey denebilir
+1 yılİlk buluşmada evine çağıran biri sapık mıdır? Bence kendin için bu soruya cevap ver, o cevapla da bu soruya devam et.
10 Yorumla
+1 yılYa abi çok mantıksız geliyor bana bu ilk buluşmada kahve alıp arabada içme olayı. Sapık değilse de maldır muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılSapık olmasada o anki niyetine bakmak lazım. Yeri gelir birileri görmesin duyulmasin diyede arabada oturduğumuz anlar olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSapık mı bilemem ama saçma sapan bir insan olduğu kesin, oldu canım denir ve her mecradan engellenir.
00 Yorumla
+1 yılEvet sıkıntı uzak dur ondan da maşallah bombardıman olmuş benim sorularına hiç cevap gelmiyor ya :(
00 YorumlaNiye ki korkacaksınız ki sonuçta olacak olan oluyor 1 hafta veya 1 ay sonrası hep belli amaç her iki tarafında
00 YorumlaSapık denmez ama tuhaf karşılanır bence. Hani o kadar kafe varken ne diye araba? O yüzden hemen kabul etme derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilie belki ilk buluşmada arabaya binme ya ne olur ne olmzzz sonuçta ilk yüzyüze buluşma ama birwz tanıdıktan sonra binersin
+1 yılOrtak fikirler ve düşünceler alınması önemli
Ha birde sizi önemseyen biri buluşmak için sizin tercihinize saygı duymalı00 Yorumla
+1 yılBen ilk buluşmamda genellikle kadınlar arabayı bi yere çek biraz muhabbet edelim edelim diyorlar , şimdi onlar sapık mı oluyor?
00 Yorumla
+1 yılO zaman çok da kalabalık olmayan public bir yer seçin yine bana niyeti çok da hoşmuş gibi gelmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılnıyetıne zokam onun
Baş başa kalmak istiyor daha rahat edeceği bir ortam için sapıklık değil sohbet edip kahve içip dertleşecek
00 Yorumla
+1 yılEvet sapıktır. Daha rahat orana burana ellemek için. Uzak dur o adamdan 😉
10 YorumlaEvet neden arabada oturmak istiyor, birinden mi gizleniyor. Onun amacı belli
11 Yorumla
+1 yılBana sorarsan kabul etme
Sapik diyemem onu bilemeyiz.. ama cimri olma ihtimalide yüksek10 Yorumla
+1 yılsonunda iffet de olunabilir dikkatli olmakta fayda var jsjs
10 Yorumla
+1 yılEvet sapıktır amacı belli arabada sevişmeye çalışacak
10 Yorumla
+1 yılYok sen otur istersen ya ilk buluşmada bide sence amacı belli değil mi
10 YorumlaEvet sapıklık büyle insanlara gövenme sakın
10 Yorumla
+1 yılBu cümlede sendede sapıklık var gibi sanki.. Arabada sessiz ortam istiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılE sapık, katil, tecavüzcü bir ruh hastası da olabilir.
10 Yorumlaİyice tanımadan araba ev ya da herhangi bir baş başa ortama karşıyım ben. Etraf manyak dolu
00 YorumlaArabada kahve sonra seks ister kısaca zırvalamış kalabalık vs boş laf.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de öyledir. Hele ki araba tenha bir yerdeyse eyvah…
00 Yorumla- Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılAraba her ne amaç ile olursa olsun bana uygun değil yani etik bulmuyorum
00 Yorumla Söylemek istediklerini kalabalıkta söyleyemeyenlerdendir.
00 Yorumla
+1 yılyani sapık olma ihtimali var güvenip de gitme tanımıyorsun sonuçta o kadar
00 YorumlaHayir nedenleri vardir utangac olabilir ya da seni baskasi kapacak. korkudu olabilir
00 Yorumla
+1 yılUzatmayacam, taciz etmek için bir de sana değer vermediği için.
00 YorumlaBu kişi polis mi? Hatta komiser ve isminin baş harfi D mi 😅😅😅😅😅😅😅
03 Yorumla- +1 yıl
Mesut değil Hüsnü değil Ali de değil 🤔🤔 Ben bayağıdır izlemiyorum sanırım o diziyi yeni adamlar mı girdi 😅😅
- +1 yıl
😅😅😅 ne bileyim direk isminin baş harfini verince dedim ya dizi karakteri ya da tanıyorsun 😅😅
+1 yılKolla kendini gereksiz bir ortam. Kalabalıktan uzaklaşma
00 YorumlaMüjde ar gibi yapmasın kafanı cama sıkıştırıp arkadan dayarsa
00 YorumlaDüşüncesi farklı olabilir belki kahve parası yok
00 Yorumla
+1 yılBizde eşimle ilk arabada buluşmuştuk :) mutlu sonla bitti
00 Yorumla
+1 yılSapıktır net kalabalık sanki Abazanın g*tne giriyor sanki
00 Yorumla
+1 yılBence de saçma onun yerine az insan olan bir yere gidin
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz kandırırsa asni veririsin aşko 😂
00 YorumlaArabayıda ormana park etmeyi seviyordur kesin djfkxkd
00 Yorumla
+1 yılBen normal buldum hava soğuk araba sıcak olur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin olmadığı ortam sevişme olasılığına fırsat sunulan ortamlardır
30 Yorumlailk buluşmayı geçtim tamamen güvenene kadar bence hiç arabaya binme. yaşandı çünkü sevişmek öpmek için arabada olmak istiyor. kalabalık sevmiyosa açık havadada çok güzel sakin yerler var yani. engelle derim
10 Yorumla
+1 yılOlabilir olmayabilir ama senin çekincelerini ön planda tutmalı ve bu konuda empati yapabilmeli. İlk buluşma için ev araba otel saçma olur hatta 2. 3. Buluşma için de saçma olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy dikkat et hem ilk buluşmada kahveyi alacağınız yerden orada oturun işte ne arabası bu daha ilk buluşma bide hiç iyi bir izlenim bırakmadı
00 Yorumla
+1 yılaskım yüzde yüz sapıktır arabasına eğleneceği oyuncagı arıyor sdece. öyle bir erkek diğer kızlarıda kaybetmemek için yanında göstermek istemiyor. böyle serefsizleri paslayın kızlar. size değer verecek birini bulun. böyle erkeklere fırsat vermeyin
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne