Sizce hangisi daha güzel? Detaylarını görmeniz için siyah dışında farklı renkleriyle koydum siz siyah hayal edin 😀

Sizce hangisi daha güzel? Detaylarını görmeniz için siyah dışında farklı renkleriyle koydum siz siyah hayal edin 😀

ben G63 diyorum , araba çok iyi be
Ben yurt dışında yaşıyorum alabilme durumum var ama soeun şu kı boyum 1.77 olsa da çok yapılı biri değilim minyon bir halim var ellerim ayaklarım yüzüm küçük bu aracın yanında komik durmaz mıyım?
bunun boyunla alakası yokki araba yı seviyorsan al, sonuçta o arabaya sahipsin hiç kimse seninle dalga geçemez😎
Teşekkürler
ne demek, rica ederim, umarımki arabayı beğenirsin , gerçekten süper bir araba 😁😁
Umarım 😀
Cevap
6Cevap
Lamborghini Urus diyorum
Urusun dünyada eşi benzeri yok inanılmaz bir performansı var tonla özelliği var urus varken başkasına bakmam
karar vermesi zor ya hangisini seçsem bilemedim :)
Ben yurt dışında yaşıyorum alabilme durumum var ama soeun şu kı boyum 1.77 olsa da çok yapılı biri değilim minyon bir halim var ellerim ayaklarım yüzüm küçük bu aracın yanında komik durmaz mıyım?
tartışmasız G63 AMG hele ki bir de maybach sa
Teşekkürler
Lamborghini fena duruyor ya
Bunu özgüven meselesi yüzünden mi söyledin yoksa gerçekten kötü gözükeceğini mi düşünüyorsun
Teşekkür ederim
mercedes
durursun
Sağolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar