Kızlar Bir Adım Öne G63 Hayalimin arabasıydı ama çoğu kişi hızlı bir traktör tek olayı görüntüsü Lamborghini Urus daha iyi diyor ben bir de sizin görüşlerini merak ettim?Lamborghini UrusMercedes G63 Amg
Sadece dış görünüş değil kanka Lamborjini hem dış hemde iç kalite olarak Mercedes den kat ve kat daha önde zaten fiyatlarından da anlaşılıyor ne kadar kaliteli arabalar yaptığı tamam Mercedes de iyi ama 1 Ferrari 1 Lamborjini nin 1 Lexus, ün kalitesini yakalayamaz
Yolda urusun siyahını görsen dikkatini çeker miydi Bir de kaçmak yok diyelim ikisinden biri sana hediye edilecek hangisini seçersin fiyatına da bakmadan 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lamborghini zaten benim aşık olduğum araba markasıdır.. Net Lambo derim.. Keyifli günler..
Lamborjini Porshe yi taklit etmiş Mercedes Toyota yı işte örnek antika Toyota 🙂
G63 net
Yav git işine Lamborjini gibi dev varken mercedesi kim skler 😀
Hersey dis gorunus değil
Sadece dış görünüş değil kanka Lamborjini hem dış hemde iç kalite olarak Mercedes den kat ve kat daha önde zaten fiyatlarından da anlaşılıyor ne kadar kaliteli arabalar yaptığı tamam Mercedes de iyi ama 1 Ferrari 1 Lamborjini nin 1 Lexus, ün kalitesini yakalayamaz
Ic tasarim ve konfor olarak merso daha iyi
Yok gerisinde kalıyor dediğim markaların eski model arabalarının ic kalitesi bile yeni Mercedeslerden konforlu kaliteli
Konfor olarakta Urus daha iyi bir araba inceleyenler öyle söylüyor
Lamborghini
G63 amg.
İkiside taş mq
Lamborghini tabi ki
Seçim yapamam, ikiside harika
Yolda urusun siyahını görsen dikkatini çeker miydi
Bir de kaçmak yok diyelim ikisinden biri sana hediye edilecek hangisini seçersin fiyatına da bakmadan 😂
Urus ta gri daha güzel
Gerçekten seçim yapamam 😅
Kendi aracım GLC ikisinden de iyi
Tofaşk