Arabalar Kullandığınız ABS siz araba da ABS nin eksikliği ni hissettiniz mi ve kızaklama yaşadınız mı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ABS olmayan aracınız da ABS nin eksikliği bi hissettiniz mi? Hiç kızaklama yaşadınız mı? Kullandığınız ABS siz araba da ABS nin eksikliği ni hissettiniz mi ve kızaklama yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Her iki arabada (babamın Clio Symbol ile kendi Polo) ABS yok ve özellikle önüme köpekler fırladığı zamanlarda sürekli kızaklıyorum. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şahin kullanıyorum gadası abs falan yok 🤣 3 4 Yorumla Cod2009 +1 yıl Gerçekten şahin mi kullanıyon 😅 kaç model rengi ne Yorumla nordun_gadasi +1 yıl 92 model beyaz He valla şahin kullanıyorum Yorumla Cod2009 +1 yıl ABS olmaması yokluğunu hissediyor musun peki hiç kızakladin mi Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Yok kardeşim ben arabayı kullanan kişinin arabanın özelliklerinden daha önemli olduğunu düşünürüm son model arabası olup şoför olmayan binlerce insan var Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kızaklama yaşamadım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir şekilde ABS yokluğunu hissetmedim. İstanbul'dan Bayburt'a gelirken çok kullandım ve çok güzeldi. 0 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Frene sert basmazsan sorun yok diyon yani 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Kesinlikle 👌😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her iki arabada (babamın Clio Symbol ile kendi Polo) ABS yok ve özellikle önüme köpekler fırladığı zamanlarda sürekli kızaklıyorum.
Şahin kullanıyorum gadası abs falan yok 🤣
Gerçekten şahin mi kullanıyon 😅 kaç model rengi ne
92 model beyaz
He valla şahin kullanıyorum
ABS olmaması yokluğunu hissediyor musun peki hiç kızakladin mi
Yok kardeşim ben arabayı kullanan kişinin arabanın özelliklerinden daha önemli olduğunu düşünürüm son model arabası olup şoför olmayan binlerce insan var
Kızaklama yaşamadım
Hiçbir şekilde ABS yokluğunu hissetmedim. İstanbul'dan Bayburt'a gelirken çok kullandım ve çok güzeldi.
Frene sert basmazsan sorun yok diyon yani 😅
Kesinlikle 👌😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!