Sorun cidden bende olamaz dimi?

Ben marketde çalışan biriyim ortalama maaşım var ve bana yetiyo trafik sorunu çok yaşıyorum sabah soğukda otobüs bekleme ve yetişmeye çalışmak falan derken zorluk çok yaşıyorum bu yüzden daha yüksek maaşlı ve firma işi istiyorum amma onlarin işi bir marketden digerine gidip gelmeli olduğu için zor araba olursa çok kolay hatta insanin hayatı kolaylaşıcak bir şey araba ben araba almak istiyorum bunun için para biriktirmeye başlıyorum bu konuda anneme soyledim reaksiyonnu iyi güzel bizim evde kimsenin arabası yok ve babama soylediğimde kızdı kadın ne araba ne triplerine girdi bende laflarına cevap verince sorun oluştu annemde arabanin ilk kendisinde olmasını istediği için öyle sorun ettiğini soyledi bu dogru hatta kendisi dedi yardimlaşıp bana alısan oke amma kendine olmaz felan bende sinirlendim ve o arabayi alıcam ve sende izliyceksin dedim ertəsi günde kavqa oldu ve bu sorun sebebli annemle kavqa ediyo sen boyle yapiyorsun şunları bunları falan hatta demediğim sozlerle iftira attı sonra bende sinirlendim sinirden ağladım insan en çok babasından destek bekliyo ben düşündüm sen bana yol gösterirsin sen aksine benim kendime güzel birsey yapmamı kıskanıp hatta desteklenek yerine baltalıyorsun ve ben öyle şeyler soylemedim beni boş boş şeylerle suçlama dedim ve şimdi konuşmuyoruz 2 gündür ve ben inatla onunla konuşmuyorum Boyle kızım yok falanlar boyle ailem yok falan dedi bi araba almak fikrim nelere sebeb verdi alsam ne olurdu Allah bilirdi boyle bana yapilan haksızlıklara kayıtsız kalmıycam ve çalışıp arabamı alıcam
Sorun cidden bende olamaz dimi?