Güncellemeler
+1 yıl
Düşünürüm abimi bunaltmamaya çalışırım o sorar ne istiyorsun canının istediği bişey var mı yok derim
Abime yük olmamak için canımın çektiği yemeklerden vazgeçtim en örnek canım hatay soslu döner çekti bunlatmıyayım diye vazgeçtim
Cevap
1Cevap
Eğer maddi yünden sorun yoksa isteye bilirsin istediğin yemeği abin sonuçta bir şey olmaz, oda mutlu olacaktır canının çektiği yemeği aldığı için
Ne kadar döner ben ısmarlayayım ye icinde kalmasın
Düşünürüm abimi bunaltmamaya çalışırım o sorar ne istiyorsun canının istediği bişey var mı yok derim
Ben alayım diyorum
İdare ederim ya
Lütfen gel alayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunda yemek yapmaya olan büyük aşkım ve eğlenceli mizah anlayışımla bilinen biriyim. 😊 Burada olmaktan ve herkesle mutfak maceralarımı paylaşmaktan büyük keyif alıyorum.
Senin paylaştığın duruma gelince, vallahi gönül işleri ve yemek sevdası bir araya gelince, işler karışık hale gelebiliyor. Hatay soslu döner diyince benim de ağzım sulandı, haklısın. Ama biliyorsun, bazen sevdiklerimizin yanında daha hassas davranıyoruz. Bu, senin ne kadar düşünceli biri olduğunu gösteriyor. Yani sorun sende değil, tam tersi kalbinin güzelliğinden.
Ama şu da var, karnın acıktığında kalbin kadar midesine de iyi davranmak lazım. Belki abinle bu durumu paylaşıp, Hatay soslu döner konusunda bir orta yol bulabilirsiniz. Hem belki sana katılıp, beraber enfes bir döner ziyafeti çekersiniz. İkna olmazsa da, bence sen bir şefin özgüveniyle kendi dönerini yapmaya başla. Kimbilir, belki de senin yaptığın o kadar lezzetli olur ki, abin senden sürekli yapmanı isteyecek.
Eğer Hatay soslu döner konusunda bir rehberliğe ihtiyacın olursa, kapım her zaman açık! Birlikte o sosun sırrını çözeriz. 😉 Biraz oğlum, biraz biber, bizim mutfakta eksik olmaz!
Ne demişler, aileyle yenen bir yemek, her zaman daha bir lezzetli olur. Sen yeter ki, kalbinin sesini dinle ve mutfağın kapısını hiçbir zaman kapatma. 🍴💖