5 yıllık evliyim, 24 yaşında sarışın açık tenli genç bir bayanım. Fiziğim güzel görünüşüm güzel ne bileyim fitim işte. Eşimi her işten geldiğinde güzelce giyinip gösterişli kıyafetler ve makyajla karşılıyorum. Onunla bu manada bu şekilde vakit geçirmeyi seviyorum. Sırf onu memnun edebilmek için profesyonel bir partner oldum diyebilirim. Ama ne ne yaparsam yapayım bir türlü evde tutamıyorum adamı işten geliyor yemek yiyip dışarı kaçıyor. Bugun de aynısı oldu artık illallah ettim. Güzelce giyindim kırmızı crop mini kırmızı bir etek saçlar makyaj vs vs güzel diyip çıktı gitti, şaka mı. Ben mi abartıyorum. Ama benimle iş esnasında da ağzından güzel sözler iltifatlar eksik olmuyor. Evlendim yalnız kaldım tatmin bile olamıyorum mutlu zaten değilim bune sinirim bozuldu. Bide istiyorum. Yani boşamak mı çare anlamadım gitti. Düzelmez mi bu adam.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşkım sakin ol nereye gidiyor bu adam evde sana karşı ilgisizse başka biri olabilir. İşten geldiği için yorgun dicemde evde uyurdu o zaman
Adam farklılık peşinde mi diyorsun yanii sence
Yani benim direk başka kadın var hissine kapıldım onca şeye hiçbir erkek ilgisiz kalmaz
İnsan elindekinin kıymetini bilmiyor işte bizde seveceğimiz kalbi ve kendi güzel bir kadın arıyoruz ama çıkmıyor
Bazı insanlar yokluğunda kıymete biner , bir müddet uzak kalabileceğin bir yer var mı.
Bazen gidiyorum 1 ay bazen 2 hafta sık sık uzaklaşırım
Gelişinde de aynı mı? fark olmuyor mu?
Seni umursaması ve senle vakit geçirmesi gerekirken anlattığın kötülüğü yapan herif için boşu boşuna süslenip güzel giyinerek karşılama.
Bize böylesi denk gelmez bulanda kıymetini bilmez hep böyle olur zaten 😝
Kesinlikle katılıyorum bak gerçekten denk getirmiyor hayat. Ne boktan bir hayat.
Öyle evet bugüne kadar düzelmesi beklenen hiç kimse düzelmedi o yüzden mutlu olacağın yolu seç boşuna kürek çekme
Mutlu olacağım yol kötü yol
Ön yargılı olma belki doğru yoldur 😉
Arkadaslarla mi bulusuyor? Yani isten sonra adam disa cikip kafa dagitmak rahatlamak istiyorsa ama sende ara da beni de cikarsan diyebilirsin illa evde olmaniza da gerek yok yani havalar da isindi…
Sevgilimde bana ilgisizdi sonradan başka biri olduğu aldattığı ortaya çıktı
erken evliliğin faydası işte 🤣
Çok faydalı tabi evlenin
😁🤣 evliliği çok merak edenlere şöyle bence ben almiyayim bosandigim için
Aldatılıyor olabilirsin
Adriananın aldatıldığı bu dünyada ben kim köpek tabi.
Yani razisin
Yani Bi sebep göreyim ortada en azından.
Böyle çekip gitme. sebebi ne, telefonla çok ilgili mi, şifre var mı, ayrı ya da senden geç yatıyorum mu, yatakta seks sayisinda azalma var mi
Adres at rahatlatayim seni
Başka birine ihtiyaç duysam şu an sana mı gelirim gerçekten
Bilmem çok özel biriyim tanısan geçmişini sorgularsin
Geleceğimi sorguluyorum sayende
Ben ne yaptım yahu
dışarıya vs alısmıs bence cok zor düzelmesi
Hani erkekler yatakta memnunsa hanımına bağlı olurdu, yalan söylemişler bana.
alakası yok insanın bir huyu vardır o huy hiç bir zaman değişmez dışarı cıkma huyu vs vs
Başkasinı bulmuş
Aldatmaya sebeb olur resmen
Professionnel olma o zaman
Çekil diyosun
Sal kendini bakalım ne yapacak ilgisiz davran
Kendini değersiz mi hissediyorsun
Dolgun mu fiziğin
Akışına bırak