Bir Mazda hayranı olarak üzüldüm doğrusu.. Yakında bir modelini alma hayalim vardı ama biz parayı bulamadan onlar Türkiye'den çekildi :) İnş Mazda sahipleri bundan sonra parçalar için vs. sorun yaşamaz.

Bir Mazda hayranı olarak üzüldüm doğrusu.. Yakında bir modelini alma hayalim vardı ama biz parayı bulamadan onlar Türkiye'den çekildi :) İnş Mazda sahipleri bundan sonra parçalar için vs. sorun yaşamaz.

Satışlar son senelerde çok düştüğü ve Mazda'nın parçalarının pahalı olması nedeniyle tutulmamasından dolayı satıştan çekildiğini düşünüyorum. Zaten son zamanlarda hiç tutulmadı.
Nedense ülkede hiçbir zaman popüler bir araç markası olmadı, yollarda kaç tane mazda gördük bugüne kadar, e ülkenin alım gücü de yerlerde artık düzelmez de, firma da bunu biliyor neden çekilmesin geç bile kaldı...
Cevap
23Cevap
Bence ekonomi olabilir.
Çin markalarıyla baş edemezler. Elektrikli araç olarak Skywell, MG, Chery, Leapmotor, Seres, Voyah, Hongqi, DFSK ve BYD olmak üzere dokuz marka artık Türkiye'de.
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ülkede herşeyin fiyatı çok yüksek otomobil fiyatları da çok yükseldi araştırmacılar otomobil piyasası durgun fiyatlar düşüyor diyorlar ama ben pek görmedim fiyatın düştüğünü ilanlarda halen yükksek sizce fiyatlar Düşermi zamanla?
Mazda türkiye şartlarında fazla tutulmayan bi arac bunun sebebi ise alirken pahalı parcasi zor bulunuyor ayrica yakit yönünden fazla yakiyor bu yuzden
Mazda üretim şekli ve maliyeti açısından türk kullanıcılara hitap etmiyordu bence.. türkiyede pek suv araç görmüyorum ben
Türkiye pazarı hiç bir zaman tatmin etmedi zaten bu markayı.
Türkiye halkı saglam araba sevmıyor sanırım
1 bizim insanımız kaliteye değil ucuza bakıyor
2 çin araçları geliyor diye duydum
3 parcası pahalı aq
kapıcı arabaları popiler oldu en çok tutulan dandik kötü araçlar normal yani bizde afganistana dôndük zaten
Türkiye'de adalet ve ekonomi olmayınca yabancılar gidişata bakıyor ve gidiyor artık, ondandır muhtelemen.
Enflasyon sebebi ve gelen zamlardan kaynaklı satışlar düşmüş olabilir.
enflasyon neredeyse 3 haneli olacak, gitmesinler mi adamlar.
Çin elektrikli otomobil devleri Türkiye piyasasına gelince ekmek yiyemeyeceğini anladı.
Satış payları çok düşük çünkü rağmen yok denecek derecede
Türkiye'nin alım gücü ortada. Ayrıca ülkemizde çok tercih edilen bir marka değil.
Araba alan yok fiyatlar aşırı yüksek sıfırı geç ikinci el satışları da durdu.
Kalana git, gidene kal demeyiz selametle gotsin bi daha da gelmesin insallah🖐️🖐️🖐️
Güzel bir karar vermis türkler arabadan ne anlar. El arabasına binsin
Satmıyosa kar etmiyosa tabi çekilir.
Aşırı fiyat yüksekliği.
Tutulmuyo burada mazda
Çokta tın
Tutulmadı ondandır
ilginç gerçekten
Boktan bir ekonomimiz var kar elde edemiyordur
Benim arabamda mazda neyse sağlık olsun
Zaten kullanan yoktu
Neden🥺
AA acaba neden