Bazen hepimiz taksi kullanıyoruz ve zaman zaman muhabbet etmek için can atan şoförler denk gelebiliyor şansımıza 😂 Öyle bir durumda konuşmayı mı tercih edersin yoksa işine bak diye çıkışır mısın? Keyifli günler.. 🤘🏻
Hayatta etmem. 18 yaşındayken taksicinin biri beni taciz etmisti hic unutamiyorum bile. Bu yuzden taksi tek basıma tercih etmiyorum cok hasta ve rahatsizsam acile gitmek icin belki tercih ederim ve on koltuga da oturmam işi neyse onu yapsın herkes bence.
Kimseyle etmem herkes işini yapsın. Birkaç söze başlayıncaya ya numaramı istiyolar ya yılışmaya başlıyorlar. Yapacakları iş de yalan oluyo. Sadece taksiciler değil nereye gidersem gidiym banka hastane resmi yerler, ne lazımsa söylerim alır gelirim bu kadar basit.
Ben bazen ediyorum ama genelde taksiciler kriminal tipler olduğu İçin her zaman sohbet etmem en kısa sürede varacağım yere varıp inmek kendimi güvene almak isterim
Nsjsjs genelde aylık alışverişi yaparken marketten yaparım ve servis bırakır oranın şoförude çok sohbet etmeyi sever 😂😂 işime gelmeyen konular olunca he abi hihi aynen deyip susuyorum
Etmem tabiki yanlış anlaşılabilir soru sorarsa cevap veririm ama kısa kısa cevaplar olur bunlar. Ön koltuğada binmem arkaya otururum elimden geldiğince harekette etmem dikkat çekmemek için 😄
Keşke denk gelsem şöyle bir taksiciye ya 😂 taksiyle de bir yere gitmiyorum ama hep toplu taşıma da gidiyorum her yere ben de sıkılıyorum iki dk kimseyle konusmayinca hsjshdjs