Son model arabayla güzel kızları tavlar miyim
Çok fazla
Fazla
Kısmen
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son model arabayla güzel kızları tavlar miyim
araba sevmeyen tek insan ben miyim? sevmeyen derken baya sevmiyorum ne otomobil ne otobüs falan hele otobüslerden oldum olası nefret ederim
bu arada evet etkisi olur
Araba sıradan bir arabaysa
misal 100 binle 500 700 bin arasında bir arabaysa hiç önemi yoktur.
ama araba spor bir arabaysa veya pahalı erişilmesi zor bir arabaysa çoğu kadın düşer
Cevap
13Cevap
Etkisi çok
Takilmalik kolay elde edilen kız istiyosan neden tavlayamasin
Ben kısmen dedim. Çünkü herkes bir değil. Reels videolarına bazen denk geliyorum. Hoş onların çoğu kurgu ama olsun. Yinede vardır böyle kızlar.
Takılmalık ucuz kızları tavlarsın çok fazla tavlarsın hatta fakat kendisine saygısı olan kültürlü, yüksek değer kızları sadece araba ile tavlayamazsın.
alakası yok paçoz elektrikli schooterımla bakıyordu etkileyici bakıştı hatundaki ama ben işim var piuvv
Kızlar malı mülkü parayı kısacası fani dünya telaslarini severler...
Arabayı önemsemem içindeki önemli benim için
nasıl yani direksiyonu koltuğu falan mı s
Aynen koltuk önemli dikiz aynası önemli vites önemli sunroof var mı çok önemli öyle yani
Kendi adıma sıfır. Arabalar umrumda değil âşık olduğum erkek etkili benim üzerimde nett.
Arabaya değer veren kızım gereği yok günlük ilişki için idealdir.
Ucuz varoş kızları tavlarsın birkaç gün senle takılır sonra it kopuk serserinin birinden etkilenip sana tekmeyi vurur hiç şaşmaz
Çok fazla pahalı bir araba ise direkt kucağına atlarlar
Tavlarsin. Ayrıca çok fazla diyenlerin kafasını merak ediyorum baya
İlişkideki en önemli kriteri para olan kızları evet tavlarsn
maddi açıdan sömüren tipleri çekersin anca kaliteliler oltaya gelmez
'' Yok '' diyen arkadaşlar kendini kandırmasın, bizzat denedim ( her kadın için demiyorum bu arada , onlar kendilerini biliyorlar ;) )
Bence insanına göre değişir para düşkünü insan lükse kaçar keyfine düşkün insan araba seçmez ayağını yerden kessin yeter 😊
yakışıklıysan araban seni yansıtıyorsa araban sosu olur ama çirkinsen arabanın pek bir önemi yok
Ucuz kızları kaparsin ayriyeten zeki degilsen kaliteli kimsryi kapamazsin
Beni etkilemez.
Bence fazla. Baya fazla hatta.
hiç içindeki adam mı ona bakıyorum
etkisi var. ama çıta çok yüksek artık
Çok fazla bence
Fazla
Etkisi büyük bence
Yok biliyorum
Cok fqzla var
Kısmen..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?