
Sarı sayfalarda 2. el araba sayısı çok hızlı bir şekilde yükseliyor ve önceden bayilerde araba yok satarken artık istediğiniz her türlü araç var.

Sarı sayfalarda 2. el araba sayısı çok hızlı bir şekilde yükseliyor ve önceden bayilerde araba yok satarken artık istediğiniz her türlü araç var.
0 araclar çoğaldı.
Sarı sitede de 2022 2023 model araçlar yoğunlukta. Ama 1999 ve sonrası model araçların fiyatı hala direnç gösteriyor. En basiti 1997 1998 model araçlar 250 300 eder mi. Bayiye gittim haftasonu. Reno clio 808 bin. E simdi akıl var mantık var. 20 25 yaşında araç nasıl 300 350 ediyor aklim almıyor
Şimdilik şişme var ama millet almıyor ya siz en geç 15-20 güne görün fiyatlar birden patlayacak. Bayiler yıl sonuna kadar elindekileri bitirmek ve son faizleri yansıtmamak için elinden geleni yapıyor indirimlerle ki kardan zarara düşmesinler. Yakında sıfır araçlar iyice gider millet 2. el yönelince 2. el patlar.
Cevap
2Cevap
Hayır aksine hergun yükseliş oluyor gadası
Başladı sanırım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?