Dövizde ki dalgalanmalar vesaire bundan dolayı fiyatların yüksek olduğunun farkındayım. Ama en nihayetin de fiyatlar düşecektir.. Ama ne zaman !!!🚙

Aslında 0 araba kampanyalarında da cazip fiyatlar oluyor var sene sonu olduğu için. Aslında bu ara düşmesi gerekirken düşen birşey yok ilginç.
Belki ocak itibariyle çok az bir meblağ 1 milyar ile 5 milyar arası bir miktar oynama olabilir yaz başına kadar oda belki.
0 araba fiyatları bukadar uçmuşken 2. Elde kolay kolay düşmez. 4 ay önce 2. El 120 milyar civarında baktığım arabalar 140-150 milyar olmuş.
Sıfır araçlara ÖTV indirimi bittikten sonra millet tekrar ikinci el araçlara yöneldi.
2. el araçlarında artık düşeceğini hiç sanmıyorum. Her geçen günde daha fazla artacağı kesin.
Cevap
10Cevap
sıfır araba fiyatları düşmedikçe 2. el fiyatları asla düşmez
Adam arabayı sıfır almış 2016 yılında 130 bine. Şimdi tekrar satıyor 145 bine. Güler misin ağlar mısın, Normalde yıllar geçtikçe fiyatlar düşer. Ülkemizde artıyor. Ben düşeceğini sanmıyorum. Tüm sıfır araçlar düşerse, yani devletimiz vergileri düşürürse belki o zaman. Ama alınan vergiler düşer mi? Hiç sanmıyorum.
daha düşmez kolay kolay
Araba alamıcam bu gidişle
Arteon varya tam koruma arabası
Ben temsili o fotoğrafı koydum. Fiyatlar hakkında bilgin yok sanırım
Yok abide en ucuz binilecek araba 50 60 civarında onu biliyorum 0 larında en ucuzu 110 falandır
Aylardır araba alma telaşındayım ama yok fiyatlar çok uçuk
Abi çok acil ihtiyacın yoksa alma.
Gerçekten beğenmedigimiz arabalar 100 milyar
Değmez alma
Tamam panik yapma şu sıralar kelepir araba olmazsa satın almam
😀😀 yok abi ne paniği
Kelepir araba bulursan bana haber ver 👍🏼
Veririm abi de zor
Zoru başarcam ama ben 💯
Hadi bakalım
Ortalama 70 bin liralık araba bakıyorum bilgin olsun
Tamamdır abi