Kızların araba sahibi erkeklere gerçekten ilgisi var mı? Sevgililik aşamasın da arabası olan erkekler +1 önde mi başlıyor?
2 ay
Arabası olan erkekler gerçekten kızlar için 1 adım önde mi oluyor?

Kızların araba sahibi erkeklere gerçekten ilgisi var mı? Sevgililik aşamasın da arabası olan erkekler +1 önde mi başlıyor?
Kişiden kişiye değişebilir; ama bendeki 1 değil, 5 adım önde. Neden 5? Bende şu anda Volkswagen Polo 6N2 var, ondan önceki arabam babamdan devralma Renault Clio Symbol. Renault Clio Symbol arabam varken, arabaya tek kız bakmazdı ve araba aşırı tipsizdi. Clio Symbol'ü babama verdim, Polo 6N2 aldım. Polo Clio Symbol'den 5 kat daha fazla ilgi gördü. Hatta yakında sevgilim olacak. Maddi durumum iyi olsaydı, sıfır km Hyundai i20 N veya Peugeot 408 alırdım. O zaman 10 adım önde olurdum.
Cevap
23Cevap
Kadınların çoğu zahmet çekmeyi sevmez rahata düşkündür özellikle şimdiki genç kızlar. Arabasının olması erkeği ön plana çıkarmaz erkeğin kadına sağlayabildiği imkanı ön plana çıkarır. Zaten kadınlar erkekten ziyade erkeğin sağlayabilirliğine hayranlık duyarlar. Bir mercedesin olduğu zaman yanında gezecek birilerini eğlenecek birilerini illa ki bulursun fakat kaza yaptığında artık o arabanın olmadığında onlar tekrar yanında olur mu bilemem. Bu durumda kişiye değil arabaya değer vermiş olurlar. Sadece arabaya değer veren de hiç gelmesin.
Evet. Araba şart. Mesela ben beni arabayla alıp eve bırakmasını isterim. Gayet doğal bir istek. Babasının arabasınıda alıp gelebilir ama bazen alır bazen alamaz en iyisi kendisinin olması. Rahatlık açısından işte yürümek otobüse binmek zor oluyor alıp bırakmak iyi. Yoksa maddiyat açısından değil rahat yani.
Peki bu tercih sebebinde önemli bir rol mü peki? Yani arabalı bir erkek senden hoşlandığını söylese bir şans verirmisin mesela
Sadece araba değil tabiki karakteri huyu suyu ailesi maddiyatı kendini geliştirmiş mi nasıl konuşuyor ciddi mi değil mi hobileri neler her şeyi etken
Şuraya bak ya bitmiyor kriterleriniz valla
İki erkek var, her yönden benzerler fakat arabası olanla giderler. Garibanın yüzü gülür mü
Ben zengin bir ailenin kızıyım. Babam amcalarım ticaret yapıyor. Şehrimizde tanınan aileyiz. Herkes önlerinde düğme ilikliyor neden? Paraları var zekiler. Kazanmayı biliyorlar. Ben her istediğimi alıyorum babam para atıyor alıyorum ne istesem anında elimde.
Güzel bir üniversitede güzel bir bölümdeyim. Kendimi geliştiriyorum
Neden benden alt seviye cahil bir kitap bile eline almamış kaba saba adamı böyle aileye damat getireyim?
İşini bilen zeki ekmeğini taştan çıkaran okumuş yakışıklı olacak. Herkes dengi dengine.
Öyle evde oturup telefonu eline alıp sosyal medyada gezen erkekleri kim ne yapsın.
Tamam kanka, sen şirket evliliği yap. Mantıklı
Umarım.
Herkes kendine göre yapacak bir şey yok
Öyle. Umarım tam sana uygun birini bulursun.
Sen kullancak adam arıyon
Benim param var ailem zengin bana gelenler beni kullanmak istiyor.
Erkeğe ihtiyacım yok benim evlendiğimde tabiki benim ailemle eşit şartta adam isteyeceğim bu gayet normal
Parasız pulsuz adam beni istediğim gibi yaşatamaz. Çocuklarımda benim gördüğüm eğitimi göremez. Ailede ezilir itilir kakılır. Bu önemli yani herkes dengini almalı
Ben buna pek inamamadım. Ahahaha durumun iyiyse otobüse binme o zaman? Kendinle çelişiyorsun birazcık.
Ben otobüse binmiyorum. Otobüse bindirecek adam istemiyorum?
İstediğin gibi yaşatamaz mı? Eee maddi durumun iyiymiş ya yaşarsın istediğin gibi. Ortakçı olmazsın.
Arabası olacak beni arabasıyla alacak
Yoo evlendiğimde o beni yaşatacak hayırdır yani? Beni babam zaten el bebek gül bebek yaşattı evlenince ben artık adama hizmet edicem hürmet edicem babamın sorumluluğunda değilim
İyi o zaman kendine araba alırsın çok zor olmamalı senin için. Yav kardeşim bırak bu ayakları. Annen baban emekli herhalde - maddi durumum iyi ayakları yapıyorsun. Sen şuna şey desene söğüşleyecek adam arıyorum. Bu benim düşüncem.
Niye bu kadar zorunuza gidiyor😂
Evet maddi durumu iyi olacak fakir adamı napayım pardon?
Fakir adam çocuklarına ne bir gelecek verebilir ne de bana bir şey katabilir akıllı olun kazanın
Tamam en zengin sensin hadi git uyu
Benim babam iş adamı 10 yaşında millete çay dağıtarak gelmiş buralara 10 yaşında atılmış bu işlere
Elinizde telefon yatağa kız atmaya çalışmak yerine gidin çalışın sizde zengin olursunuz zırlamayın😂
Hem tipsizsiniz hem fakir kim napsın sizi
O onun başarısı. Keşke seni el bebek gül bebek büyütmeselermiş de sen de şımarmasaymışsın dhdhdhdhh söğüşleyecek adam arayacağına git çalış iki lira kazan kendin kazan
Paranızın canı cehenneme
Valla evleneceğim adam zaten alt kültürden olmayacak en kötü akraba çevresinden alırım bi zengin daha o da şımartır siz kendinizi kakalayacak kız bulun😀
Zengin bi kızdan bunları duymadım ayrıca hiç ;) Özgüvensizsin ve hayal aleminde yaşıyorsun. Zengin falan da değilsin yani.
Evde yatın akşama kadar telefon telefon anneniz ağzınıza yemeğinizi versin her işiniz görülsün sonra ben fakirim
Elin ayağın var çalış
İlişki kuramında zengin-fakir, fakir-zengin ilişkisi olur. En büyük ispat niteliği bu. Bırak arkadaşların senle arkadaşlık da yapmasın. Nice yuvalar yıkarsın sen. Senden beklenir. Hadi bye.
O anca dizilerde olur keriz değilim babamın parasını elin erkeğine yedireyim
Evlilik sözleşmesi yapacağım zaten her türlü
Ben sağlam kazığa bağlarım siz kendinizi düşünün
Ya bak küfür edicem he. Senin paranı yemek isteyen kim? Herkes alman usulü yapar. Olur biter. Arabasının olmaması, parasının olmaması sana zarar sağlamıyor ama sen çıkarcısın.
Senin gibi parasıyla ovunenlerin genelde yanında erkekler gezinir ama parasından dolayı ha başka bir şeyden değil :)
Şu an tahmin ediyorum da aklımdaki gibi bir profildesin. 150 boyunda 80 kilo kaba kaba konuşan bir tip. 😅
Ahhahah fakir hanzolar doluştu ellerinde telefon bak buraya yazıyorlar anca karısızlıkta başlarına vurmuş köpek gibi millete salya akıtıyorlar😂
Çok zorunuza gitti anlıyorum sizide😂
Bende böyle olsam benimde zoruma giderdi
Tatlım benim yorumları kaldırır mısın, zira benim midem kaldırmıyor artık bu şımarık tavırları ve
Karşılığında seks vercekmisin peki hergün ona göre arabayla bırakırım
Puahahahahahahah öyle mi dedi sana?
Güç açısından evet illaki önde olur. Olmazsa olmaz değildir. Fakat arabası olan hem bi noktada bir şeylere sahip başarmış olur, hem de sana daha rahat kol kanat gerer. Bilinç altında olumlu bir etkisi olduğu doğrudur
Araba güç mü demek peki
Arabası olan olmayandan güçlü değil midir sence?
Evet güçlüdür
Sen güçlü ol ezik elin adamından güç bekleyeceğine
Öyle. Ama olmazsa olmaz değil. Birini beğendiğinde gidip ilk arabam var mı diye sormazsın. Ona göre konuşmuyoruz. Ama olması saygınlığı artırabilit
Adam seni o arabada en fazla becereir babanın evine gönderir yok öyle kevaselere yedirmexler bence
Ajaha miya ne bu popiş yanığı
Mahmut abi çık hesaptan
Mahmut abi falan değilim cahil kedin ayaklarjn üzerinde dur çalış paranı kazan araba al. sonra oturdugun yerden erkekten araba işte hani kadın erke esittr diye bas bas bağırıyorsuniz ya bacilarim hemcinsleirm arabası olmauan erkek neyse kadında odur o bir afim gerideyse sen de geridesindir demekki ve kendi hizandaki kişilerle yürüyeceksin bu duurmda kucumsemen için aranan da ya kendine ait evin olmalı ekonomiden haberin var mı zenin kezbp markette cips alırken kırk defa düşünen kenar mahalle dilberi kalkmia ne anlatıyor ya
Bu üslübu kullanan birinin mantıklı bi şey söyleme ihtimali yok maalesef o yüzden çöp fikirlerin için teşekkür ediyorum canım okuyamam hiç
Çoğu zaman aracım oldu ama hiç eski sevgililerimden araba var diye merak olmadı. Hatta bazı yerlere arabayı park edip otobüsle devam ediyorduk. Takılmak isteyen, şoför olarak kullanacak kadınlar için geçerli. Kendinden emin, kendisine saygısı olan kadınlar sevince hiçbir şeyi dert etmiyorlar.
Buna şu açıdan yanıt vereyim, benim arabam yok ve hiçbir zaman öyle merakımda olmadı, lâkin ara sıra arabam olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum ve arabanın getirdiği kolaylıkları tatmak istiyorum şahsen. Tıka basa dolu toplu taşımaları kullanmaktan çoğumuz stres yaşıyoruz çoğu zaman ve hepimiz özel bir aracımız olsun isteyebiliriz. Hayatımda biri olursa arabası olursa bunun keyfini süreriz, olmazsa da canı sağ olsun zaten hiç araba görmedikki yokluğu çok da koymaz yani
Çoğu kız için evet ama ben saçma buluyorum bu durumu.
peki çoğu kız için neden evet? kızlar neden önem veriyor
Kızlar rahatına düşkün. Erkeğin altında araba yoksa belediye otobüslerinde mi sürüneceğim kafasındalar. Bir de karşı tarafın maddi durumu daha iyidir imajı veriyor arabanın markası özellikle
Wv nasıl bir marka sence bir kızın gözün de?
En lüks hangisiyse.
Kızlar arabası olan erkeği
Parası olan erkeği sadece kullanır
Ama güce hepsi aşıktır o başla bişey
Güçlü bi erkek ezik bi erkeğin 100 adım önündedir
Para güç değildir karıştırma bu arada
Bu devir de güç para bence
Gibi gibi. Ben arabam olmadan önce öyle sevgilim olmuştu sırf arabası olan biriyle aldattı beni koyarmi koymaz benimde arabam oldu ama öyle sırf kizlar için almadım ihtiyacım olduğu için. Ama şunu bilinki gerçekten hepsi için söylemiyorum kızların %60 çıkarı veya kaşarligi tutanlar araba diye kafayi sıyırirlar yani karı kız milletine pek güvenmeyin senden iyisini bulana denk elinden tutar buldumu kayar kaybolur.
Bana çok saçma geliyor bazi şeylerin peşinde olan kızlar için geçerli bence
Ülkedeki bazı erkekler o kadar yokluktaki araba alsam düşerler mi kafasına girmişler artık😅 Her şey araba değil ama bir erkek güçlü olmalı. Her kadın ister bunu.
Sence araba güç mü?
Sen ne arıyorsun mesela takılmalık ilişkiler için araba almak mı istiyorsun 😅 hedefler baya göklerde galiba. Benim erkek arkadaşımın arabası var ama beni evden alıp eve bırakması dışında ekstra bir özelliği yok zkerim arabasını yani ben sevmişim dolmuşa da binerm metroya da. Araba isteyen insanların kendisi fakir olduğu için şımartılmak ister gözü açtır. Tok bi kadının gözü arabada olmaz. Güçsüzdür o kadın.
Kızlar arabaya biner, otobüsle bir yere gitmezler. Taksi bile kesmez. Çünkü arabada sevişme imkanı vardır.
arabasi var ama yasli kro alkolik kari meraklisi karisini döven bir erkekse kabul etmem
Arabası var düzgün bir mesleği var iyi birisi çapkın değil kendi halinde sadece ve genç? O zaman kabul eder misin
ee iyi cocuksa niye etmeyin arabası olsun olmasin banane adam olsun ytr
Kızların arabası olsun erkekler araba almak zorunda kalmasın 🙂 araba = imkan, ama araba için de sevgili vb olmak mantıklı değil bence
1 km ötede bekliyor onlar. Arabasıyla gelip alacak şimdi.
Aşırı doğru 1-0 önde olmayan diyen kolpa sıkıyordur.
Araba şart ama okadarda değil sırf arabası var dıyede beraber olmam kişilik önemli benm için
Bekarken umrumda değildi boyle seyler ama evlenince ve araç sahibi olunca amladim ki önemliymiş 😅
Ahaha cidden mu yaa araç sahibi olunca sen 1 sıfır öne geçtin :)
Benimkinin olmasinin onemi yok erkeğin olmasi lazim yine de 😂😂
Neden rahatlıkta mi :) yoksa kizlar seninkine mi aşılıyor 😂
Nasıl yani 🤣🤣 ben erkek değilim ki kızım 😅😅😅
Anlamadim cumleni biraz saçma yazmişsin daha anlaşılır olursan sevinirim
İşte eşine mi asılıyor kızlar 😂
Ona asılacak kız anasinin karnindan doğmadi 😂😂😂
Himmm aman yaa ablam. Sakin biraz ahahh :)
Keser misin kestanesini cizer misin yoksa 😂
Of çok boş konuşuyorsun ya biraz kitap oku kitap
Kitap mi bu gibideki okumalısın sahnesine benzedi 😂 tek başarısı evlenmek olan kız bana oku diyor 😂
Öyle mi düşünüyorsun 😅 ben bi sınıf öğretmeniyim ve kendi aracımı kendim alacak kadar da yere ayağım sağlam basiyor ve kocamin olup olmamasi da umrumda degil onsuz da misler gibi yaşarim anlayacağin sen kapat o ağzını sinek kaçacak fazlaca boş yapıyorsun verilen tavsiyeyi almayacak kadar küçük zekanla bana meydan okumaya çalışıyorsun büyü önce
2 üniversite bitirmiş mühendis e bunlari soylemen güzelmiş yaa
2 üniversite bitirmiş insanin ilk önce tanımadığı insanlara karşı saygısı olur
Bir saygısızlık yapmadım ki hiç :)
boyle makine ise evet
Toyota olmaz. Ford Super Duty ekleyelim oraya.
Toyota Tundra 6×6 Dualy 2022 gözü kapalı öper Ford teneke Abd de kendi vatanında bile Toyota nın gerisinde 😃😃
Model kıyaslaması yaparken düzgün yap 👍🙂
Araba isteyen kız verici kaşar kızdır kanka boş ver yani
BMW ve son model iPhone 15 pro max varsa 2 adım önde
En İyi Cevap