Kızların araba sahibi erkeklere gerçekten ilgisi var mı? Sevgililik aşamasın da arabası olan erkekler +1 önde mi başlıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınların çoğu zahmet çekmeyi sevmez rahata düşkündür özellikle şimdiki genç kızlar. Arabasının olması erkeği ön plana çıkarmaz erkeğin kadına sağlayabildiği imkanı ön plana çıkarır. Zaten kadınlar erkekten ziyade erkeğin sağlayabilirliğine hayranlık duyarlar. Bir mercedesin olduğu zaman yanında gezecek birilerini eğlenecek birilerini illa ki bulursun fakat kaza yaptığında artık o arabanın olmadığında onlar tekrar yanında olur mu bilemem. Bu durumda kişiye değil arabaya değer vermiş olurlar. Sadece arabaya değer veren de hiç gelmesin.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişebilir; ama bendeki 1 değil, 5 adım önde. Neden 5? Bende şu anda Volkswagen Polo 6N2 var, ondan önceki arabam babamdan devralma Renault Clio Symbol. Renault Clio Symbol arabam varken, arabaya tek kız bakmazdı ve araba aşırı tipsizdi. Clio Symbol'ü babama verdim, Polo 6N2 aldım. Polo Clio Symbol'den 5 kat daha fazla ilgi gördü. Hatta yakında sevgilim olacak. Maddi durumum iyi olsaydı, sıfır km Hyundai i20 N veya Peugeot 408 alırdım. O zaman 10 adım önde olurdum.
00 Yorumla
Çoğu zaman aracım oldu ama hiç eski sevgililerimden araba var diye merak olmadı. Hatta bazı yerlere arabayı park edip otobüsle devam ediyorduk. Takılmak isteyen, şoför olarak kullanacak kadınlar için geçerli. Kendinden emin, kendisine saygısı olan kadınlar sevince hiçbir şeyi dert etmiyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Araba şart. Mesela ben beni arabayla alıp eve bırakmasını isterim. Gayet doğal bir istek. Babasının arabasınıda alıp gelebilir ama bazen alır bazen alamaz en iyisi kendisinin olması. Rahatlık açısından işte yürümek otobüse binmek zor oluyor alıp bırakmak iyi. Yoksa maddiyat açısından değil rahat yani.
149 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu tercih sebebinde önemli bir rol mü peki? Yani arabalı bir erkek senden hoşlandığını söylese bir şans verirmisin mesela
Cevap sahibi+1 yılSadece araba değil tabiki karakteri huyu suyu ailesi maddiyatı kendini geliştirmiş mi nasıl konuşuyor ciddi mi değil mi hobileri neler her şeyi etken
Soran+1 yılŞuraya bak ya bitmiyor kriterleriniz valla
- +1 yıl
İki erkek var, her yönden benzerler fakat arabası olanla giderler. Garibanın yüzü gülür mü
Cevap sahibi+1 yılBen zengin bir ailenin kızıyım. Babam amcalarım ticaret yapıyor. Şehrimizde tanınan aileyiz. Herkes önlerinde düğme ilikliyor neden? Paraları var zekiler. Kazanmayı biliyorlar. Ben her istediğimi alıyorum babam para atıyor alıyorum ne istesem anında elimde.
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir üniversitede güzel bir bölümdeyim. Kendimi geliştiriyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden benden alt seviye cahil bir kitap bile eline almamış kaba saba adamı böyle aileye damat getireyim?
Cevap sahibi+1 yılİşini bilen zeki ekmeğini taştan çıkaran okumuş yakışıklı olacak. Herkes dengi dengine.
Cevap sahibi+1 yılÖyle evde oturup telefonu eline alıp sosyal medyada gezen erkekleri kim ne yapsın.
- +1 yıl
Tamam kanka, sen şirket evliliği yap. Mantıklı
Cevap sahibi+1 yılUmarım.
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendine göre yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Öyle. Umarım tam sana uygun birini bulursun.
- +1 yıl
Sen kullancak adam arıyon
Cevap sahibi+1 yılBenim param var ailem zengin bana gelenler beni kullanmak istiyor.
Cevap sahibi+1 yılErkeğe ihtiyacım yok benim evlendiğimde tabiki benim ailemle eşit şartta adam isteyeceğim bu gayet normal
Cevap sahibi+1 yılParasız pulsuz adam beni istediğim gibi yaşatamaz. Çocuklarımda benim gördüğüm eğitimi göremez. Ailede ezilir itilir kakılır. Bu önemli yani herkes dengini almalı
- +1 yıl
Ben buna pek inamamadım. Ahahaha durumun iyiyse otobüse binme o zaman? Kendinle çelişiyorsun birazcık.
Cevap sahibi+1 yılBen otobüse binmiyorum. Otobüse bindirecek adam istemiyorum?
- +1 yıl
İstediğin gibi yaşatamaz mı? Eee maddi durumun iyiymiş ya yaşarsın istediğin gibi. Ortakçı olmazsın.
Cevap sahibi+1 yılArabası olacak beni arabasıyla alacak
Cevap sahibi+1 yılYoo evlendiğimde o beni yaşatacak hayırdır yani? Beni babam zaten el bebek gül bebek yaşattı evlenince ben artık adama hizmet edicem hürmet edicem babamın sorumluluğunda değilim
- +1 yıl
İyi o zaman kendine araba alırsın çok zor olmamalı senin için. Yav kardeşim bırak bu ayakları. Annen baban emekli herhalde - maddi durumum iyi ayakları yapıyorsun. Sen şuna şey desene söğüşleyecek adam arıyorum. Bu benim düşüncem.
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar zorunuza gidiyor😂
Cevap sahibi+1 yılEvet maddi durumu iyi olacak fakir adamı napayım pardon?
Cevap sahibi+1 yılFakir adam çocuklarına ne bir gelecek verebilir ne de bana bir şey katabilir akıllı olun kazanın
- +1 yıl
Tamam en zengin sensin hadi git uyu
Cevap sahibi+1 yılBenim babam iş adamı 10 yaşında millete çay dağıtarak gelmiş buralara 10 yaşında atılmış bu işlere
Cevap sahibi+1 yılElinizde telefon yatağa kız atmaya çalışmak yerine gidin çalışın sizde zengin olursunuz zırlamayın😂
Cevap sahibi+1 yılHem tipsizsiniz hem fakir kim napsın sizi
- +1 yıl
O onun başarısı. Keşke seni el bebek gül bebek büyütmeselermiş de sen de şımarmasaymışsın dhdhdhdhh söğüşleyecek adam arayacağına git çalış iki lira kazan kendin kazan
- +1 yıl
Paranızın canı cehenneme
Cevap sahibi+1 yılValla evleneceğim adam zaten alt kültürden olmayacak en kötü akraba çevresinden alırım bi zengin daha o da şımartır siz kendinizi kakalayacak kız bulun😀
- +1 yıl
Zengin bi kızdan bunları duymadım ayrıca hiç ;) Özgüvensizsin ve hayal aleminde yaşıyorsun. Zengin falan da değilsin yani.
Cevap sahibi+1 yılEvde yatın akşama kadar telefon telefon anneniz ağzınıza yemeğinizi versin her işiniz görülsün sonra ben fakirim
Cevap sahibi+1 yılElin ayağın var çalış
- +1 yıl
İlişki kuramında zengin-fakir, fakir-zengin ilişkisi olur. En büyük ispat niteliği bu. Bırak arkadaşların senle arkadaşlık da yapmasın. Nice yuvalar yıkarsın sen. Senden beklenir. Hadi bye.
Cevap sahibi+1 yılO anca dizilerde olur keriz değilim babamın parasını elin erkeğine yedireyim
Cevap sahibi+1 yılEvlilik sözleşmesi yapacağım zaten her türlü
Cevap sahibi+1 yılBen sağlam kazığa bağlarım siz kendinizi düşünün
- +1 yıl
Ya bak küfür edicem he. Senin paranı yemek isteyen kim? Herkes alman usulü yapar. Olur biter. Arabasının olmaması, parasının olmaması sana zarar sağlamıyor ama sen çıkarcısın.
- +1 yıl
Senin gibi parasıyla ovunenlerin genelde yanında erkekler gezinir ama parasından dolayı ha başka bir şeyden değil :)
- +1 yıl
Şu an tahmin ediyorum da aklımdaki gibi bir profildesin. 150 boyunda 80 kilo kaba kaba konuşan bir tip. 😅
Cevap sahibi+1 yılAhhahah fakir hanzolar doluştu ellerinde telefon bak buraya yazıyorlar anca karısızlıkta başlarına vurmuş köpek gibi millete salya akıtıyorlar😂
Cevap sahibi+1 yılÇok zorunuza gitti anlıyorum sizide😂
Cevap sahibi+1 yılBende böyle olsam benimde zoruma giderdi
- +1 yıl
Tatlım benim yorumları kaldırır mısın, zira benim midem kaldırmıyor artık bu şımarık tavırları ve
- +1 yıl
Karşılığında seks vercekmisin peki hergün ona göre arabayla bırakırım
- +1 yıl
Puahahahahahahah öyle mi dedi sana?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
21Cevap
+1 yılGüç açısından evet illaki önde olur. Olmazsa olmaz değildir. Fakat arabası olan hem bi noktada bir şeylere sahip başarmış olur, hem de sana daha rahat kol kanat gerer. Bilinç altında olumlu bir etkisi olduğu doğrudur
210 Yorumla
Soran+1 yılAraba güç mü demek peki
- +1 yıl
Arabası olan olmayandan güçlü değil midir sence?
Soran+1 yılEvet güçlüdür
- +1 yıl
Sen güçlü ol ezik elin adamından güç bekleyeceğine
- +1 yıl
Öyle. Ama olmazsa olmaz değil. Birini beğendiğinde gidip ilk arabam var mı diye sormazsın. Ona göre konuşmuyoruz. Ama olması saygınlığı artırabilit
- +1 yıl
Adam seni o arabada en fazla becereir babanın evine gönderir yok öyle kevaselere yedirmexler bence
- +1 yıl
Ajaha miya ne bu popiş yanığı
- +1 yıl
Mahmut abi çık hesaptan
- +1 yıl
Mahmut abi falan değilim cahil kedin ayaklarjn üzerinde dur çalış paranı kazan araba al. sonra oturdugun yerden erkekten araba işte hani kadın erke esittr diye bas bas bağırıyorsuniz ya bacilarim hemcinsleirm arabası olmauan erkek neyse kadında odur o bir afim gerideyse sen de geridesindir demekki ve kendi hizandaki kişilerle yürüyeceksin bu duurmda kucumsemen için aranan da ya kendine ait evin olmalı ekonomiden haberin var mı zenin kezbp markette cips alırken kırk defa düşünen kenar mahalle dilberi kalkmia ne anlatıyor ya
- +1 yıl
Bu üslübu kullanan birinin mantıklı bi şey söyleme ihtimali yok maalesef o yüzden çöp fikirlerin için teşekkür ediyorum canım okuyamam hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna şu açıdan yanıt vereyim, benim arabam yok ve hiçbir zaman öyle merakımda olmadı, lâkin ara sıra arabam olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum ve arabanın getirdiği kolaylıkları tatmak istiyorum şahsen. Tıka basa dolu toplu taşımaları kullanmaktan çoğumuz stres yaşıyoruz çoğu zaman ve hepimiz özel bir aracımız olsun isteyebiliriz. Hayatımda biri olursa arabası olursa bunun keyfini süreriz, olmazsa da canı sağ olsun zaten hiç araba görmedikki yokluğu çok da koymaz yani
50 Yorumla
+1 yılÇoğu kız için evet ama ben saçma buluyorum bu durumu.
24 Yorumla
Soran+1 yılpeki çoğu kız için neden evet? kızlar neden önem veriyor
- +1 yıl
Kızlar rahatına düşkün. Erkeğin altında araba yoksa belediye otobüslerinde mi sürüneceğim kafasındalar. Bir de karşı tarafın maddi durumu daha iyidir imajı veriyor arabanın markası özellikle
Soran+1 yılWv nasıl bir marka sence bir kızın gözün de?
- +1 yıl
En lüks hangisiyse.
+1 yılKızlar arabası olan erkeği
Parası olan erkeği sadece kullanır
Ama güce hepsi aşıktır o başla bişey
Güçlü bi erkek ezik bi erkeğin 100 adım önündedir
Para güç değildir karıştırma bu arada12 Yorumla
Soran+1 yılBu devir de güç para bence
+1 yılGibi gibi. Ben arabam olmadan önce öyle sevgilim olmuştu sırf arabası olan biriyle aldattı beni koyarmi koymaz benimde arabam oldu ama öyle sırf kizlar için almadım ihtiyacım olduğu için. Ama şunu bilinki gerçekten hepsi için söylemiyorum kızların %60 çıkarı veya kaşarligi tutanlar araba diye kafayi sıyırirlar yani karı kız milletine pek güvenmeyin senden iyisini bulana denk elinden tutar buldumu kayar kaybolur.
00 Yorumla
+1 yılBana çok saçma geliyor bazi şeylerin peşinde olan kızlar için geçerli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkedeki bazı erkekler o kadar yokluktaki araba alsam düşerler mi kafasına girmişler artık😅 Her şey araba değil ama bir erkek güçlü olmalı. Her kadın ister bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılSence araba güç mü?
Cevap sahibi+1 yılSen ne arıyorsun mesela takılmalık ilişkiler için araba almak mı istiyorsun 😅 hedefler baya göklerde galiba. Benim erkek arkadaşımın arabası var ama beni evden alıp eve bırakması dışında ekstra bir özelliği yok zkerim arabasını yani ben sevmişim dolmuşa da binerm metroya da. Araba isteyen insanların kendisi fakir olduğu için şımartılmak ister gözü açtır. Tok bi kadının gözü arabada olmaz. Güçsüzdür o kadın.
+1 yılKızlar arabaya biner, otobüsle bir yere gitmezler. Taksi bile kesmez. Çünkü arabada sevişme imkanı vardır.
10 Yorumla
+1 yılarabasi var ama yasli kro alkolik kari meraklisi karisini döven bir erkekse kabul etmem
12 Yorumla
Soran+1 yılArabası var düzgün bir mesleği var iyi birisi çapkın değil kendi halinde sadece ve genç? O zaman kabul eder misin
- +1 yıl
ee iyi cocuksa niye etmeyin arabası olsun olmasin banane adam olsun ytr
+1 yılKızların arabası olsun erkekler araba almak zorunda kalmasın 🙂 araba = imkan, ama araba için de sevgili vb olmak mantıklı değil bence
00 Yorumla
+1 yılYok araba ev olması lazım jdjdjdj şaka:) önce adam olması lazım. Gerisi hallolur koç sıkıntı yapma.
15 Yorumla- +1 yıl
"Hallolur koç sıkıntı yapma" millet sana kanalize mi olsun dhhdhdj
- +1 yıl
Kendi hayatlarına kanalize olsun :)
- +1 yıl
Öyle bir enerji aldım ki sanki araba alır üzerine yaparsın adamın Harbi kız ajdjsmdnsmdm
- +1 yıl
Sjjdsjdjjdjsjdjdjdj
- +1 yıl
Kalk gidelimdeki Meryem Ağa
+1 yıl1 km ötede bekliyor onlar. Arabasıyla gelip alacak şimdi.
10 Yorumla
+1 yılAşırı doğru 1-0 önde olmayan diyen kolpa sıkıyordur.
10 Yorumla
+1 yılAraba şart ama okadarda değil sırf arabası var dıyede beraber olmam kişilik önemli benm için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarken umrumda değildi boyle seyler ama evlenince ve araç sahibi olunca amladim ki önemliymiş 😅
215 Yorumla- +1 yıl
Ahaha cidden mu yaa araç sahibi olunca sen 1 sıfır öne geçtin :)
Cevap sahibi+1 yılBenimkinin olmasinin onemi yok erkeğin olmasi lazim yine de 😂😂
- +1 yıl
Neden rahatlıkta mi :) yoksa kizlar seninkine mi aşılıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani 🤣🤣 ben erkek değilim ki kızım 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim cumleni biraz saçma yazmişsin daha anlaşılır olursan sevinirim
- +1 yıl
İşte eşine mi asılıyor kızlar 😂
Cevap sahibi+1 yılOna asılacak kız anasinin karnindan doğmadi 😂😂😂
- +1 yıl
Himmm aman yaa ablam. Sakin biraz ahahh :)
- +1 yıl
Keser misin kestanesini cizer misin yoksa 😂
Cevap sahibi+1 yılOf çok boş konuşuyorsun ya biraz kitap oku kitap
- +1 yıl
Kitap mi bu gibideki okumalısın sahnesine benzedi 😂 tek başarısı evlenmek olan kız bana oku diyor 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi düşünüyorsun 😅 ben bi sınıf öğretmeniyim ve kendi aracımı kendim alacak kadar da yere ayağım sağlam basiyor ve kocamin olup olmamasi da umrumda degil onsuz da misler gibi yaşarim anlayacağin sen kapat o ağzını sinek kaçacak fazlaca boş yapıyorsun verilen tavsiyeyi almayacak kadar küçük zekanla bana meydan okumaya çalışıyorsun büyü önce
- +1 yıl
2 üniversite bitirmiş mühendis e bunlari soylemen güzelmiş yaa
Cevap sahibi+1 yıl2 üniversite bitirmiş insanin ilk önce tanımadığı insanlara karşı saygısı olur
- +1 yıl
Bir saygısızlık yapmadım ki hiç :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
boyle makine ise evet
03 Yorumla- +1 yıl
Toyota olmaz. Ford Super Duty ekleyelim oraya.
Cevap sahibi+1 yılToyota Tundra 6×6 Dualy 2022 gözü kapalı öper Ford teneke Abd de kendi vatanında bile Toyota nın gerisinde 😃😃
Cevap sahibi+1 yılModel kıyaslaması yaparken düzgün yap 👍🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraba isteyen kız verici kaşar kızdır kanka boş ver yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBMW ve son model iPhone 15 pro max varsa 2 adım önde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaraba modeline gmre bir kaç adıma kadar çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılYok kardesim o kasarla mahsus birsey ben oylelerini arabaya toz bezi bile yapmiyom sende yoksa araba hic skleme rahatina bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezme meraklilari icin olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kız öyle değil mi ki?
Cevap sahibi+1 yılHaklisin. Kullanmayi seviyolar. İyki bi şeyleri var
Soran+1 yılSadece şey leri var işte başka bir şeyleri yok
Cevap sahibi+1 yılO şeyi almak icin gözünüz dönüyo ama ne isterlerse yapiyosunuz. Sonrada tekmeyi yiyince kızlar şöyle kizlar böyle
Soran+1 yılEvet oda bizim ayıbımız maalesef sırf o şey için her istediklerini yapıyoruz 🤷♀️ kızlar da bunu biliyor tabii bulduğunu kullanıyor.. en büyük kozları o şey işte sadece
Arabası için ilgi gösteren kızdan zaten hayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılÖnemli değil deseler de öyle değil
25 Yorumla- +1 yıl
Sonunda dürüst davranan birisi
Soran+1 yılneden peki? kızlar neden dürüst davranmıyor burada bile? bazıları önemsiz diyor baksana
- +1 yıl
Bu sorunun muhattabi benmiyim sence?
Soran+1 yıl@senorita000000 sizi yanlışlıkla etiketledim.. görüş sahibine idi sorum..
- +1 yıl
😂😂😂 sorun değil o halde
+1 yılYaa kanka arabayla falan uğraşma çağar direk eve geliyorsa gelir gelmiyosa şutla gitsin bu kadar basit yaani :D
00 YorumlaPara için bir erkeğe yalakalık eden kızlardan nefret ederim be onların ta...
00 YorumlaNe alakası var.
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara baksana çok alakası var gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılkişiye göre değişir ben olmasa bile seviyorum hala onu
10 YorumlaBu çok saçma bana göre arabası olsa ne olmasa ne
10 YorumlaHer kız için geçerli değil
10 Yorumla
+1 yılSormadim bile ben arabasını evini
14 Yorumla- +1 yıl
Benim birden fazla arabam var ama keşke sizin gibi düşünen birileri çıksaydı karşıma. Diğerleri yüzünden kendimi artık sevgili değil şoför gibi görüyorum.
- +1 yıl
Bilmezsiniz kıymet öylelerine gidersiniz
- +1 yıl
Yok valla, ben hep parada pulda gözü olmayan bir kadına ulaşıp onun hayatını güzelleştirmek istemiştim ama karşıma hiç çıkmadı öyle biri. Bu yüzden yalnızım zaten. Sizin bahsettiğiniz kişiler sonradan görme oluyor genelde.
- +1 yıl
Umarım bulursunuz ne deyim
Arabalar konusunda 420 cevap paylaştı. Günde tok karna 2 kez bu soru soruluyor
10 Yorumla
+1 yılHayır kim uyduruyor bunu
00 Yorumla- Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılKaç bir adım hem de
00 Yorumla Benim arabam var ya hiç sevgilimin arabası olmadı
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin arabasına muhtaç kadınlar için evet
00 Yorumla
+1 yılBence önde 👍
46 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Araba şart ya günümüzde sevgilimin veya eşimin beni araba ile gezdirmesini isterim mesela
Soran+1 yılPeki bu tercih sebebinde önemli bir rol mü peki? Yani arabalı bir erkek senden hoşlandığını söylese bir şans verirmisin mesela
- +1 yıl
Sırf arabası var diye şans vermem
- +1 yıl
Benimle konuşma şekline ve dış görüşüne Bakarak şans verebilirim
- +1 yıl
En azından doğruları söylüyor kıvırmıyor helal valla @senanizgeldii
+1 yılArabası olan erkek 5×0 önde olur
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şu bir gerçek ki "kız kareçi sultan olmaz" demişler. Fakir kızı daha ilk zamanlardan yüzükler bilmem neler arabalar istiyor, zengin kızının malda mülkte gözü olmuyor. Bize yanlış anlattılar.
+1 yılEvveet
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Daha çekici duruyor
1 adım üstte (araba motor ilişkisi)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılAlakası yok
13 Yorumla
Soran+1 yılKızlar öyle söylemiyor ama
- +1 yıl
Kaşar onlar
- +1 yıl
Çok ayıp deme öyle dnfnf
Yani
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılevett
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
ulasim için ya yoksa sikinti
- +1 yıl
tamam o zaman hayatin boyunca kefi kopeklerle takıl onlarla evlen hatta mal
- Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBana fark etmez
00 Yorumla Hayır ne alaka
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılçoğu kadın için evet
00 Yorumla
+1 yılHiçten billeeee
00 Yorumla
+1 yılHayır
12 Yorumla
Soran+1 yılKızların çoğu öyle söylemiyor ama?
- +1 yıl
Öyle bişi yok söyleyenin amacı Farklı karakteri Farklı
Evet
00 YorumlaDurum onu gösteriyor
00 YorumlaYok ya
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi