Arabalar Marketten çıktınız bir anda arabanızı yıkayan temizleyen kadınları gördünüz tepkiniz ne olurdu? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Marketten çıktınız bir anda arabanızı yıkayan temizleyen kadınları gördünüz tepkiniz ne olurdu 🤔😄#Arabalar Marketten çıktınız bir anda arabanızı yıkayan temizleyen kadınları gördünüz tepkiniz ne olurdu? Cevapla Kadın Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Bırak yıkasınlar, işleri bitince 50 lira bahşiş verirdim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. tepkim olmaz 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnin arabamdan çabuk derdim :D sonra sırtlarını dayar arabamı kurulardım. 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bunun küfürlü versiyonu da var tabi 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Eh tabii ki :D Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu soruya kızlar niye cevap vermiş onu anlamadım. Bizim genitalimize hitap eden bir soru halbuki. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Benim iznim olmadan nasıl temizlersiniz diye sorarım kızarım. Sonuçta benim arabam kimsenin özel arabasına böyle yapılmamalı. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İyi yıkadılarsa parasını verir ve arabama binmek için müsade isterim ajchwhs 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Yorulmusunuzdur deniz kenarinda soguk birseyler icebiliriz derim 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yıkayın bacım yıkayın eliniz, g*tünüz dert görmesin derdim galiba 1 1 Yorumla tradermathh +1 yıl @MasalliaPolatova deli ya😂😂De de gör elinin poponun halini🙃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı. Bu temizlik mi yoksa köpük banyosu mu 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bilmem onlara sor 😄 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 486 cevap paylaştı. Benim de sırtıma kese atın derim 😂 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 bu çok iyiydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bırak yıkasınlar, işleri bitince 50 lira bahşiş verirdim.
tepkim olmaz
İnin arabamdan çabuk derdim :D sonra sırtlarını dayar arabamı kurulardım.
Bunun küfürlü versiyonu da var tabi 😄😄
Eh tabii ki :D
Bu soruya kızlar niye cevap vermiş onu anlamadım. Bizim genitalimize hitap eden bir soru halbuki.
Benim iznim olmadan nasıl temizlersiniz diye sorarım kızarım. Sonuçta benim arabam kimsenin özel arabasına böyle yapılmamalı.
İyi yıkadılarsa parasını verir ve arabama binmek için müsade isterim ajchwhs
Yorulmusunuzdur deniz kenarinda soguk birseyler icebiliriz derim
Yıkayın bacım yıkayın eliniz, g*tünüz dert görmesin derdim galiba
@MasalliaPolatova deli ya😂😂
De de gör elinin poponun halini🙃
Bu temizlik mi yoksa köpük banyosu mu
Bilmem onlara sor 😄
Benim de sırtıma kese atın derim 😂
😄😄 bu çok iyiydi
Mercedesiiiiiiiiim diye bağırırım.
Tepki vermeden çeker giderim
100 tl i bozmak için geri markete girerim